Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ראשון בצהרים, נוסעים ליפו לאכול שווארמה, המזגן עובד מצוין ומקרר לי ת'חיים. מחנים את הרכב, יורדים על לאפה כבש. חוזרים לרכב, ואין קור מהמזגן :shock:.

המאוורר דוחף אוויר, אבל הוא לא קר.

משחק עם כפתור הAC נותן תחושה שהרכב מעלה את הטורים, אך אין אוויר קר.

הקלאץ' של המדחס לא "נתפס", החגורת אביזרים בסדר (יש טעינה).

מבדיקה יותר מעמיקה, המאוורר/ים של המזגן לא נכנסים לפעולה עם לחיצה על כפתור הAC.

הפיוזים נבדקו בדיקה שטחית (בלי להוציאם) ונראו שבסדר.

אשמח לשמוע מה עוד כדאי לבדוק עצמאית, לפני שאגש לחשמלאי שתמליצו לי בא.ת. חולון.

המשך יום חם ומגניב,

משכנתא זה קל

פורסם

היי,

1. בדיקה מקיפה של כול הפיוזים כולל בתא המנוע

2. ברכב שלך מותקנים שני מאווררים בדוק ששני המאווררים עובדים כאשר הרכב הגיע לטמפ' עבודה וכאשר המזגן עובד.

המאוורר הימני עם כיוון נסיעה חייב לעבוד עם הפעלת המזגן.

בכדי למנוע החלפת חלקים שרירותית ולשמוע את המילים 'הלך מדחס' כנס למוסך מורשה הייבואן בכדי שיחברו את הרכב למחשב איבחון לקבל תמונה ברורה של החלק התקול.

המדחס המותקן ברכב שלך הינו בעל ספיקה משתנה מ-5 אחוז עד 100 אחוז כלומר המדחס עובד כול הזמן ואתה לא תשמע את הניתוק/וההתחברות של הקלא'צ באופו תמידי.

דגם המדחס הוא:

Sanden SD7 V16

איזה כייף לי :)

פורסם

בדוק את הנתיכים , כולל אילו שבתא מנוע. במקרה שהכול תקין תגש למזגניסת לבדיקת לחצים ומדחס.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

במידה והרכב עם מערכת בקרת אקלים אז איך בדיוק ניתן לבצע איבחון אצל מזגניסט ללא מחשב איבחון מתאים לרכב ?

ברכב עם בקרת אקלים קיימים כ-6 חיישנים חיישן טמפ' חיצונית חיישן טמפ' פנימית חיישן אוויר נקי שנכנס מבחוץ חיישן אור שמש ועוד מספר חיישנים כמו חיישן לחץ גבוה.

כול המידע מהחיישנים מועבר דרך ערוץ CAN-BUS וניתן בקלות לאתר את התקלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכם (מרק ויצחקי) על התגובות.

כמובן שהסיפור היה באחד הנתיכים שרגלו (:shock:) הותכה. "אורי כהן" העביר את החיבור ישירות, עם פיוז מתאים בדרך. בדק את מצב הגז ברכב, ודרש על כך 150 ש"ח.

עכשיו אפשר להצטנן ולהתרענן כבעבר. :)

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...