Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורבורגרינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד לנסוע לגרמניה ואני מתכנן בין היתר לבקר במסלול הידוע (מספר ימים אחרי שאהיה בתערוכה הבינ"ל בפרנקפורט).

אני יודע שהימים הפתוחים לקהל הרחב נקראים "touristenfahrten" וראיתי את שעות הפתיחה באתר שלהם, אבל האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת\להצטייד בו לפני שאני מגיע למסלול?

כמו כן אשמח לקבל טיפים, עצות וחוויות ממי שהיה במסלול, וכמובן מקומות נוספים בגרמניה שעשויים לעניין חובב מוטוריקה כמוני 8)

פורסם

אם היו דברים שקשורים באיזה שהוא אופן למוטוריקה בגרמניה, מן הסתם הם היו עולים בחיפוש..

אם לא מצאת מקומות ואתרים "מוטוריים" בגרמניה בחיפוש - זה כי אין כאלה בגרמניה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עם איזה רכב אתה מתכוון לעלות על המסלול שם?

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

הייתי שם לפני כחצי שנה והיה נפלא.

מזל שלפני שנסעתי לא היה לי זמן לקרוא מה היה קורה אילו הייתה לי תאונה שם, כי אז הייתי משקשק כל הזמן או מוותר על הנסיעה (הייתי בהולנד ונסעתי 400 ק"מ לכל כיוון במיוחד).

לפני שאפילו שמדברים על נזקים גופניים, אז כדאי לדעת שאם אתה עושה תאונה, זה עלול לעלות לך באלפי יורו, תשלום עבור חילוץ ונזק לגדרות.

וזה עוד לפני שדנים בסוגייה האם הרכב השכור מבוטח שם או לא (אין לי תשובה, כי לא ברור אם המסלול אכן נחשב ככביש ציבורי).

ותאונות קורות שם כל הזמן. בשעתיים שהייתי שם המסלול נסגר ארבע פעמים בגלל תאונות שחייבו סגירה. היו גם תאונות נוספות, שלא הצריכו סגירה.

כשאתה שם, אני חושב שהכלל הכי חשוב הוא להיצמד לימין, לתת לעקוף ולא לנסות לתת בראש ל 911 טורבו שבדיוק עוקפת אותך.

גם ככה אין לך סיכוי, אז למה לא לתת לה לעקוף ולהתענג על מנגינת המפלטים שלה?

פורסם

טלר - הרכב הוא פאסאט ידנית (לא ידוע אם דיזל או בנזין)

איתן - תודה על האזהרה :-) ושאלה: האם כדאי לשאול את חברת ההשכרה אם מותר לי לנסוע במסלול או שזו שאלת קיטבג? אני יודע שזה יותר קטע של מדיניות מאשר ביטוח ובכל זאת, למרות שאני לא מתכוון להתחרע על המסלול תאונות קורות, לפעמים לא בשליטתך ו-Better safe than sorry בקטע של הביטוח ומול חברת ההשכרה. איך אתה הסתדרת אם כך?

• תוכן חדש...