Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום קניתי מיציבושי כריזמה שנת 99 יש רעשים מבולם הקדמי .עלי להחליף את 2 הבולמים? מה עלות של דבר כזה ומה כדי לשים? ראיתי שיש נזילה מהמשאבת הגה כוח מה יכול להיות עלות התיקון ?

יש לאוטו כ200000 ק"מ והבעלים הנוכחי לא יודע מתי עשו לאוטו טימנג .כדי להכניס את האוטו למוסך ולעשות טימנג כולל מותכנים וטיפול גדול? מה עלות של טיפול כזה לא במוסך מורשה ?

בתודה מראש ושבת שלום

פורסם

בנוגע לטיימינג:

אם האוטו כבר את ההחלפה במוסף מורשה, תיגש למוסך ותשאל מתי הוא עבר.

במידה ואתה אכן לא יודע מתי האוטו עבר החלפת טיימינג, אז יותר ממומלץ לבצע את הטיפול כעת.

פורסם

במידה והרכב טופל במורשה תוכל להרים אליהם טלפון ולברר בקשר לטיימינג ,

אם לא , רצוי להחליף + מותחנים + משאבת מים ( עולה 190 ש"ח של B&G או משהו כזה ) - יפני בכל מקרה.

הרעשים מהחלק הקדמי לא בטוח שנובעים מהבולם - סבירות גבוהה לגומיות ( תותבים ) במתלה הקידמי ,

בנוסף כדאי לבדוק גם את הגומיות במתלה האחורי.

במעבר על מהמורות ישמעו תקתוקים מהמתלה במקרה של גומיות גמורות.

בקשר לבולמים : קייבה ( KYB )

קדמי: סביב 300

אחורי: סביב ה 200

בשביל מונרו : עוד 50 ש"ח לבולם.

בקשר לשאר רצוי לעשות טיפול ליישור קו ( שמנים , פילטרים , מצתים )

שבת שלום.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מישהו יודע על איש מזגנים טוב וזול שעובד בשבת באיזור הצפון. לא יודע למה אבל פירקו את הצינורות מהמדחס לאוטו מישהו יודע עלות של התיקון? לדבר של המוכר האוטו קיבל מכה בכנף שמאל ובזמן התיקון היו חיבים לפרק את הצינורות ולאחר מכן הם לא נמצאו . נשמע מופרח לא?

מישהו יודע על כריזמה שנמצאת בפירוקיה באיזור הצפון או במרכז אני צריך כל מיני דברים קטנים

פורסם
תמיר אתה יכול לכוון אותי לחנות שנתנה לך מחירים כאלה? תודה.

החנות המדוברת היא בטבריה.

בזמנו אחד מחברי הפורום הזמין משם בולמים ( אחרי ששאל אותי בפרטי ) ,

החנות שלחה לו אותם לחיפה.

http://www.d.co.il/8040050/28050/

בברכה.

פורסם
מצטער על כל השאלות .

מאיפה אני יכול להשיג ספר רכב ? טלפון ליבואן יכול להעזור?

יש ספר הינס לכריזמה? איפה אני יכול לקנות ?

טלפון ליבואן בדר"כ יכול לעזור.

בקשר לספר היינס נראה לי רק ב אי ביי .

פורסם

אני רוצה להחליף את המים ברדיאטור למים ירוקים \אדומים. כדי לפני שאני מחליף להוסיף תוסף לניקוי רדיאטורים? כדי להתעסק עם זה לבד או שבכלל כדי לעשות את זה במוסך? מישהו יודע עלות ?

פורסם

היום היתי בפירוקיה . מצאתי כריזמה מתאונה . יש לה את שני הצינורות של המזגם שחסרים לי שהם מהקיר אש למדחס הוא רוצה 400 שח על שנהם נשמע מחיר סביר? לגבי המותחנים מצאתי סינים ב100 שח ומקורי יפני ב250 שח מה לשים?

שמן אני שם חצי סינטטי זה בסדר?

• תוכן חדש...