Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התחום היחיד שבו היפנים והקוראניים טובים משמעותית מהאירופאיים הוא תחום האלקטרוניקה והמחשבים.

.

חן, אני לא מסכים עם הנחת יסוד זו, רוב המערכות המתוחכמות ברכב מודרני הם פרי פיתוח של ייצרנים אירופאים ובעיקר בוש, רוב מערכות ניהול מנוע,הזרקה,כריות אוויר תקנים כמו CAN-BUS הגיעו מבית בוש.

גם האמינות החשמלית ברכבים אירופאים של יצרנים מסויימים היא גבוהה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה יעשה להשקעה שלו ביום המכירה ??

בדיוק מה שזה עושה לערך ההשקעה של מי שרכש רכב צרפתי...

להזכירך - ישנה תביעה ייצוגית כנגד לובינסקי בעניין תיבות ההילוכים 4 AL .

פורסם
נכון שהיבואן נתן שירות מצויין ועשה מעל ומעבר אבל בשורה התחתונה זה עדיין היה חרא של רכב.

שי - אני מסכים איתך ב- 100%.

אני דיברתי על חבילה שכוללת רכב ברמת אמינות טובה מאוד + שירות מעולה.

אתה מתאר רכב גרוע + שירות מעולה.

שני דברים שונים.

פורסם
בדיוק מה שזה עושה לערך ההשקעה של מי שרכש רכב צרפתי...

להזכירך - ישנה תביעה ייצוגית כנגד לובינסקי בעניין תיבות ההילוכים 4 AL .

אנחנו כנראה לא יוצאים מאותה נקודה , כיוון שאני אינני רואה רכב כהשקעה אלא כהוצאה שלרוב אינה משתלמת במיוחד לא בקניית רכב חדש.

לגבי התביעה היצוגית, דינה של זו להידחות כמו 99% מהתביעות היצוגיות אשר מוגשות בארץ.

על מנת שבית המשפט יכיר בתביעה זו, חובה על התובעים להוכיח שיצרן התיבה ייצר מוצג פגום ביודעין, ושיווק אותו למרות זאת לציבור הרחב.

באופן אישי אני מתקשה לראות איך בדיוק הם מוכחים זאת כאשר המתכננים של הגיר הנ"ל הינה חברה די רצינית בתחום, ואינה קוטלת קנים..

יתרה מזו, כיוון שהגיר מתנהג באופן שונה מגירים מקבילים, דבר זה אינו אומר שהגיר אינו תקין כפי שמנסים לטעון בתביעה זו, או מגיבים שונים בפורום זה ובאחרים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
באופן אישי אני מתקשה לראות איך בדיוק הם מוכחים זאת כאשר המתכננים של הגיר הנ"ל הינה חברה די רצינית בתחום

יש לך מושג איזה חברה זאת? לא ZF במקרה? (אם כן, אז אני רגוע).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מרק אם אתה כל כך מאמין בVAG למה הם נותנים רק שנתיים אחריות על המוצר שלהם??

הייצרן אכן נותן שנתיים אחריות+שנה או שנתיים שירות של רצון טוב (מי צועק מקבל).

במדינות שונות בעולם האחריות היא ל-3 ואפילו לחמש שנים (הולנד).

למה ? אין לי תשובה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ייתרה מזו, יבואן טויוטה אינו ממהר להחליף גלי הינע ודיפרנציאלים אשר מתפגרים בתדירות חריגה ברכבי הלנד קרוזר שלו..

הבעייה בדיפרנציאלים(בייחוד הקדמי)בלנד קוזר נובעת מכך שלא מעט מרוכשיו החליטו להיתייחס אליו כאל באגי קליל ולא כ SUV גדל מידות.

בשל העובדה שהלנד קרוזר הינו בעל הנעה כפולה קבועה,זינוק באוויר וצניחה עם מצערת לחוצה הינה הרת אסון לדיפרנציאלים.

לפחות בפעם-פעמיים הראשונות היבואן החליף דיפרנציאלים ללא חיוב,תוך הדגשה שאם תימשך הנהיגה הפרועה ישא הלקוח בהוצאות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, הבחורה אשר נוהגת בלנד קרוזר הספציפי שאותו אני מכיר לא ירדה ולו פעם אחת לשטח, וזה כולל את שבילי קק"ל..

הרכב שמור ומלוקק, ומבצע חניית פוזות בלבד..

פורסם
הבעייה בדיפרנציאלים(בייחוד הקדמי)בלנד קוזר נובעת מכך שלא מעט מרוכשיו החליטו להיתייחס אליו כאל באגי קליל ולא כ SUV גדל מידות.

בשל העובדה שהלנד קרוזר הינו בעל הנעה כפולה קבועה,זינוק באוויר וצניחה עם מצערת לחוצה הינה הרת אסון לדיפרנציאלים.

לפחות בפעם-פעמיים הראשונות היבואן החליף דיפרנציאלים ללא חיוב,תוך הדגשה שאם תימשך הנהיגה הפרועה ישא הלקוח בהוצאות.

אחת מהתכונות האמורות להיות סלע קיומו של רכב שטח קשוח, כפי שהלנדקרוזר מתיימר להיות, היא היכולת להתייחס אליו בדיוק באופן אותו תארת, בלי לצלוע אחרי כל נסיעה כזו למוסך.

האמנם הלנדקרוזר הגברי, הקשוח, משאת נפש של כל יהודיה כשרה, הוא בסה"כ פודל זעיר עם קיבה רגישה?

פורסם

אין רכב SUV כזה גיבור, רועי, שיהיה עמיד בפני כל נהג וצורת נהיגה חוץ מדגמים בודדים כמו סמוראי, וגם אותם היו כאלה שמצאו את הדרך לשבור.

ללנדרוברים מתפוצצות ציריות תחת נהיגה אגרסיבית. לטרופרים מוטות שפור תחת נהיגה כנ"ל. ללנדקרוזרים דיפ' קדמיים, לCJים וסופות הצלבים הקדמיים, להיילקסים זרועות מגל (היגוי) וכן הלאה. גם אם זה לא האידיאל, המציאות היא כזו שהנהג חייב להתאים את הנהיגה שלו לשטח ולרכב.

פורסם
אנחנו כנראה לא יוצאים מאותה נקודה , כיוון שאני אינני רואה רכב כהשקעה אלא כהוצאה שלרוב אינה משתלמת במיוחד לא בקניית רכב חדש.

באמת?

תראה מה כתבת. עניתי לך בדיוק בנוסח השאלה ששאלת.

פורסם

בנוגע ללנד קרוזר של טויוטה, מדובר בגיפ הכי טוב בארץ,עם כל מה שמשתמע מכך, למעט הפטרול של ניסן,הוא משאיר את כולם מאחור.

ובנוגע למוסכי טויוטה, רוב עבודתם היא על הגיפים והטנדרים, מעבר לזה ברכבים הפרטיים,אין להם הרבה "בשר" כמו שאומרים, בעיקר טיפולים.

ואת זה אני יכול להוכיח לכל אחד פה!

סיפורים ושמועות,זה כל מה שיש לכם לומר.

הוכחות בשטח = 0.

פורסם

ואתה אוביקטיבי נטול פניות.

הגיבו פה בעלי טויוטה אשר הכיחו אותך אחרת , אתה מסרב להאמין לא נורא, איש באמונתו יחיה..

• תוכן חדש...