Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נמתין עוד מספר שנים כאשר תקופת האחריות+תקופת רצון טוב של הייבואן תסתיים ונראה מהי האמינות של הקורולות עם התיבה הרובוטית ושאר חידושים שכבר מזמן קיימים ברכבים ארופאים.

אני לא יודע אם יש טעם להמתין..

אתה לא תשמע כלום על סיום רצון טוב של היבואן..

היבואן רוצה לשמור על השם שלו אפילו עם זה עולה לו בחלקי חילוף.

בטויוטה מזמן הבינו שיש לחפות על חוסר אמינות בשירות אגריסיבי.

אם לא היה את הפורום אז לא היית שומע על הבעיות האלו..

ולסיפתח - יום שבת דיברתי עם חבר של הוריי ותנחשו איזה רכב יש לו - נכון, טויוטה אונסיס (2001)

הוחלף כמעט כל מנגנון ההגה כולל מסרק הגה במסגרת רצון טוב וסיום אחריות ועדיין אחרי שנה במהירות נמוכה בבילמה משהו דופק.

הציעו להחליף את המסרק שוב.. המחיר אפשר להגיד -תואם טויוטה. ->3600 ש"ח ללא מע"מ ועבודה.

אגב ממיר חדש מקורי וסעפת יניקה לקורולה 2003 עלו ב2005 כ 6000 ש"ח ללא מעמ ועבודה. (כמו שאומרים איזה מזל שהיה אחריות)

כיום הבנתי שהסעפת עולה בסביבות 3000 ש"ח.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא נמתין עוד מספר שנים כאשר תקופת האחריות+תקופת רצון טוב של הייבואן תסתיים ונראה מהי האמינות של הקורולות עם התיבה הרובוטית ושאר חידושים שכבר מזמן קיימים ברכבים ארופאים.

גם כלמוביל מטפל ברכבי יונדאי בצורה טובה במסגרת האחריות וגם אחריה (כבר נץתקלתי במוסך שטיפל לי ב H1 ימ"ש בSUV בן 4 שהוחלף לו סרן אחורי ללא דשום חיוב למרות שהאחריות נגמרה מזמן) אבל עדיין אין להם שם טוב כמו לקורולות (ולמי שעובד עם הרכבים האלה יש המון טענות על האמינות שלהם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

התחום היחיד שבו היפנים והקוראניים טובים משמעותית מהאירופאיים הוא תחום האלקטרוניקה והמחשבים.

חלק לא מבוטל מהתקלות במכוניות חדשות הן סה"כ בעיות אלקטרוניקה לא משמעותיות-אבל מרגיזות מאד וממאיסות על הלקוח את המכונית.

אותו כנ"ל גם בנושא הגירים האוטומטיים שכה אהודים בארץ;באירופה הדרישה לגירים אוטומטיים נמוכה יחסית(עדיין),כך שחלק גדול מהיצרנים פשוט לא השקיע מספיק משאבים בפיתוח תיבות ראויות,והתוצאות היו בהתאם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמה הערות :

לחן פרחי : אני אישית לא קונה את העניין שלחברות ענק שקיימות כבר 100 שנה פלוס מינוס לא יכולות להשקיע עוד קצת

כסף ולייצר תיבה אוטומטית ראוייה.

לשאר החברים שדיברו על השירות של טויוטה - רצון טוב הוא חלק מהשירות שהיבואן אמור להציע , בטח כשמדובר בסכום

כסף רב כל כך.

חבל שרק יבואן טויוטה הצליח להבין את השיעור המאוד בסיסי הזה בשיווק.

וכמובן שהוא רואה תוצאות בדמות עוד ועוד אנשים רגילים מהיישוב אשר מוכנים לשלם את מיטב כספם גם בשביל שירות הולם.

בקשר לזה שאנשים מוכנים לשלם על קורולה יד 4 סכומים מופרזים זה כבר ממש חסק הגיון ,

אני אישית בחיים לא הייתי קונה קורולה יד שנייה במחירים שהיא נסחרת , יש מספיק רכבים טובים יותר , חדשים יותר

ובפחות כסף.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

גם כלמוביל,יבואני יונדאי,מעיניקים שירות ברמה גבוהה מאד.

החוכמה היא לא להיתווכח עם הלקוח,אלא לשרת אותו כראוי ולבסוף להיתחשבן עם היצרן.

בסיכומו של עיניין לא היבואן תיכנן או ייצר את המכונית,ולא קיימת מכונית שאין בה תקלות שונות-החוכמה היא לטפל בהן נכון-ומהר.

ראו את מקרה "החלונות הנופלים" במכוניות פולקסווגן-סה"כ תקלה די שולית שלא מצריכה הוצאה גדולה מצד היבואן,שטופלה ברישול ויצרה לכל מכוניות החברה מוניטין רע,ושלא בצדק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ואתם עדיין טוחנים מים.

הוכחה אחת עדיין אף אחד לא העלה פה.

הכל טוב ויפה,תסכימו איתי שבסופו של דבר, כולם מגיעים למוסך לא, ואת התמונה המלאה לגבי האמינות, המוסך יכול לתת ,בצורה הכי טובה.

לדבר כל אחד יכול, אני מזמין את כל מי שמעוניין לעשות סקר מוסכים יום אחד,תבחרו איזה מוסך שתרצו, נבקר בטויוטה מורשה ואח"כ נלך ללובינסקי או לצמפיון , את ההבדלים אתם ישר תראו, כמה שעות יבהירו בדיוק את התמונה ה"נכונה" , ולא ד"ר שמועתי.

אין טוב מזה.

יום טוב.

פורסם

כול אמת או שקר מתחילים משמועה שמתגלגלת לה מפה לאוזן.

הפורום אינו בית דין של מעלה ולא פוסק בשום עניין בנושא אמינות טויוטה קורולה, לכן אינני רואה צורך אמיתי לחפש הוכחות או דוגמאות נוספות מעבר למה שרשמתי.

תן צ'אנס לחברים מזדמנים בעלי טויוטה קורולה לומר את מה שיש להם להגיד.

הבמה פתוחה לכולם.

איזה כייף לי :)

פורסם
ואתם עדיין טוחנים מים.

הוכחה אחת עדיין אף אחד לא העלה פה.

הכל טוב ויפה,תסכימו איתי שבסופו של דבר, כולם מגיעים למוסך לא, ואת התמונה המלאה לגבי האמינות, המוסך יכול לתת ,בצורה הכי טובה.

לדבר כל אחד יכול, אני מזמין את כל מי שמעוניין לעשות סקר מוסכים יום אחד,תבחרו איזה מוסך שתרצו, נבקר בטויוטה מורשה ואח"כ נלך ללובינסקי או לצמפיון , את ההבדלים אתם ישר תראו, כמה שעות יבהירו בדיוק את התמונה ה"נכונה" , ולא ד"ר שמועתי.

אין טוב מזה.

יום טוב.

מזמין אותך למוסך המרכזי של טויוטה בחיפה, היכן שאבי מטפל באוטו..

המוסך מלא עד להתפקע ברכבים, ולא כולם לטיפול 15 הקרוב, דרך אגב בדיוק כמו בכל מוסך אחר..

פורסם

מאחר והשרשור הזה הופך להיות יותר ויותר הזוי, בחרתי לצטט קטע מהספר הסטירי "ZOO ארץ ZOO" הספר נכתב לפני כ- 30 שנה והוא עדיין אקטואלי. בסיום אני גם אסביר מה פתאום נזכרתי בספר:

מהפרק: זכרונות ארץ - ישראל (עמוד 26)

הפעם: זלדה קירשנבאום מכפר תבור מספרת כיצד ניצלה מצרה גדולה:

"הדבר אירע בשלהי מלחמת העולם הראשונה, יצאנו, כמה בנות, בעגלה למטולה. לפתע, באמצע הדרך יצאו מולנו כעשרים וחמישה חיילים תורכים ובראשם קצין בדרגת שישליק (סג"מ). הקצין ציווה עלינו לרדת מהעגלה ושאל אם אנו השודד המפורסם אבו ג'ילדה. ענינו בשלילה ואחרי שבדקו את תעודותינו הרשו לנו להמשיך בדרכנו. כשהגענו למטולה נודע לנו כי על ראשו של אבו ג'ילדה השודד הוכרז פרס של 1000 בישליקים ולו הייתי אבו ג'ילדה הייתי נורית בו במקום.

כך ניצלתי מצרה גדולה.

מה הקשר לשירשור?

תקראו חלק מהתגובות:

"מזל שהחלק הוחלף באחריות - כך ניצלתי מצרה גדולה"

"מזל שיבואן טויוטה נוהג במדיניות של רצון טוב גם מעבר לאחריות והחליף לי את החלק בחינם - כך ניצלתי מצרה גדולה"

תכלס - אין כאן אחד שאמר שנדפק או שנהגו בו בחוסר הגינות. גם פותח השירשור רצה לקלל ויצא מברך, כי מה המסקנה העיקרית? הקורולה איננה חפה מבעיות (אבל איש גם לא טען אחרת), כשיש תקלה מערך השירות של היבואן נותן מעל ומעבר וללקוח אין חור בכיס.

וכך גם אני ניצלתי מצרה גדולה ! :lol:

פורסם
הקורולה איננה חפה מבעיות (אבל איש גם לא טען אחרת)

אתה בטוח? אז מי העניק לה את תואר המכונית האמינה בעולם? שירות טוב של הדילר הוא לא פקטור בנושא של אמינות הרכב לצערי.

אני כמובן מברך את היבואן על השירות הטוב - אבל זה לא הופך את הרכב לאמין יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני כמובן מברך את היבואן על השירות הטוב - אבל זה לא הופך את הרכב לאמין יותר.

אני חולק על דעתך המלומדת.

כשלקוח רוכש רכב חדש, הוא רוכש חבילה של רכב ושירות (לפחות לתקופת האחריות ואצל יבואנים מסויימים גם אח"כ).

כשהחבילה הכוללת טובה, קרי רכב ברמת אמינות טובה מאוד ויבואן שעומד כחומה בצורה מאחרי המכוניות שלו - אז מתקבל הרושם של אמינות מוחלטת.

שים לב מה מתארים רוב האנשים, תקלה אחת (שזה מעט) - אם בכלל וכשזה קורה נציגי השירות עושים פרצוף נדהם ("אצלנו אין תקלות כאלה") ומייד רצים לתקן על חשבונם.

מה מרגיש הלקוח? רכשתי מכונית עם אמינות מבטון יצוק - זה מספיק.

פורסם

ומה עושים עשרות אם לא מאות רוכשי הקורולה אשר לא דפקו על השולחן ושילמו מאות ואלפי שקלים על תיקונים במכונית האמינה בעולם ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה מבלבל בין יבואן טויוטה ליבואנים אחרים (בעיקר וותיקים שמייבאים מכוניות מאירופה).

תקרא היטב את השירשור - גם אלה שדיווחו על תקלות מסרו שהוחלפו להם חלפים (במיקרים מסויימים גם אחרי האחריות) ללא תשלום ובלי שנדרשו לדפוק על שולחנות.

צר לי שחברים שעברו "סדרת חינוך" אצל יבואן מסויים, חושבים שאצל כולם זה כך וזו דרכו של עולם.

עובדה - אפשר גם אחרת.

פורסם

לא מבלבל ולא נעלים..

חברי הטוב עם טויוטה אוונסיס שילם כ 1000 ש"ח עבור כל אחד מארבעת החיישנים של מערכת ההזרקה והקטליזטור לאחר שנדלקה מנורת המנוע ברכב..

והוא אשר חשה כמוך שהאוטו אינו מתקלקל לעולם, הופתע למצוא אנשים נוספים אשר סובלים מאותה בעיה..

ייתרה מזו, יבואן טויוטה אינו ממהר להחליף גלי הינע ודיפרנציאלים אשר מתפגרים בתדירות חריגה ברכבי הלנד קרוזר שלו..

ויש עוד דוגמאות לא מעטות לסירוב של היבואן לבצע תיקונים ללא תשלום של תקלות לא סבירות לק"מ שהרכב עבר.

הניסיון לגלורפיקציה שאתה מנסה לבצע תואם לחלוטין את רצון היבואן לקיים לרכבים שלו הילה מיסטית של רכב חסר תקלות, המציאות אינה בדיוק תואמת את התדמית..

עוד משהו, תגיד אתה באמת חושב שמי שקנה טויוטה ונדפק ורכבו התקלקל, יצא ויגיד שהאוטו לא אמין והוא גם רחמנא ליצלן מתקלקל ?

מה זה יעשה להשקעה שלו ביום המכירה ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני חולק על דעתך המלומדת.

כשלקוח רוכש רכב חדש, הוא רוכש חבילה של רכב ושירות (לפחות לתקופת האחריות ואצל יבואנים מסויימים גם אח"כ).

כשהחבילה הכוללת טובה, קרי רכב ברמת אמינות טובה מאוד ויבואן שעומד כחומה בצורה מאחרי המכוניות שלו - אז מתקבל הרושם של אמינות מוחלטת.

צר לי אבל ממש לא מסכים איתך.

בשנת 94' רכשנו טנדר קאיה דיזל (מהראשונים שהגיעו לארץ). האוטו נסע בסדר גמור אבל לא עצר וטכל 2,000 ק"מ הוא היה צריך להיכנס למוסך לכיוון בלמים (היה מושך חזק לצדדים בזמן בלימה). נכון שהיבואן יצא מגידרו לפפתור את הבעיה (מעולם לא חיעיב על הכיוון והחליף את כל מערכת הבלימה יותר מפעם אחת כולל אפילו צנרת גמישה וקשיחה). סוף הפרשה היה שאחרי חצי שנה ו 30,000 ק"מ היבואן לקח את הרכב חזרה והחזיר לנו את כל מה ששילמנו.

נכון שהיבואן נתן שירות מצויין ועשה מעל ומעבר אבל בשורה התחתונה זה עדיין היה חרא של רכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...