Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול עם TEAM CONTINENTAL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבר זמן מה מאז הפעם האחרונה ששיתפתי אותכם בחוויות מימי המסלול שלי.

לאורך כל השנה,האוטו מראה סימני שחיקה שמופיעים בצורת כשלים טכניים המערכות שונות של הרכב.

בתחילת השנה היו לי בעיות של היגוי ומתלים, אז החלפתי את כל הבושינגים מאחורה ומקדימה, בול גוינטס ומשולשים קדמיים. שני ימי מסלול לאחר מכן מכן והקלאצ' שלי שבק חיים על המסלול. זה היה לפני שבועיים, אז קניתי את החלקים והחלפתי את הקלאצ'.

הכל היה מוכן להיום, יום מסלול עם מועדון TEAM CONTINENTAL.

סיימתי את כל ההכנות ביום שלפני ( החלפת רפידות, וצמיגים ובדיקת תקינות)

הגעתי למסלול, בדיקה טכנית ויציאה לדרך. היום נראה מבטיח, הקבוצה הייתה קטנה ואיכותית ה M3 שלי על הנייר הייתה בין הרכבים הנחותים בקבוצה שכללה פרארי 430 חדשה, פורשה 911 חדשה, שני קורבטים חדשות סובארו STI, קאמארו ישנה, מאזרטי ועוד קורבט מוכנה למרוצי GRAND AM(הדבר הכי מהר שראיתי בחיים שלי).

מיקצה ראשון יוצא לדרך ואני מאחורי הפרארי, יושב עליו חזק עד הוא נותן לי לעקוף, ולאחר מכן באה הסובארו, תוך כדי שאני עוקף את הסובארו אני רואה שהבחור עם הפרארי נשאר במרחק סביר מאחורי ולא מרפה, ופליאתי גברה כשראיתי אותו במראה נחלץ ממהיגוי יתר בצורה יפה. למרות התדמית שיש לרובנו על פרארי, רוב בעלי הפרארי הם כאלה שיש להם יותר כסף מכישורי נהיגה, והרכב הוא מתנה למשבר גיל העמידה.

אותו הדבר קרה לי מאוחר יותר עם נהג המזראטי, למרות שעקפתי אותו ניתן מייד להבחין שנהג הוא מנוסה מאוד מאחורי ההגה, ועם הייתה לו הכרות טובה יותר עם המסלול המיצוב היה משתנה.

תוך כדי שאנחנו רודפים אחרי עצמנו עוברת אותנו הקורבט של ה גראנד אם כאילו אנחנו נוסעים על מכוניות חשמליות בלונה פארק, אם חשבתי שפרארי נוסעת מהר, אז הבנתי שמהר זה מושג יחסי ...

והייתה גם את הקאמרו המדהימה, ששוחזרה למצב מקורי ואז שודרגה בצורה מקצועית בכל רמ"ח איבריה.

יצא לי לנסוע אחריו בכמה פיתולים וחשבתי שהוא לעצמי שהוא נוסע מצוין אבל עוד כמה הקפות ואני עובר אותו, ואז הגענו לישורת והוא נעלם לי כל כך מהר שחשבתי שאולי לא הייתה פה קמארו וזה הכל בדמיון שלי.

לאחר מכן שנגמר המקצה יצר לי להכיר את הנפשות מאחורי ההגאים.

הבחור עם הפרארי הוא נהג מירוצים מקצועי מקנדה שפרש לפני 12 שנים ממרוצים.

e7e71db7.jpg

האדון עם המזרטי הוא נהג ראלי מקצועי שעדיין נוהג מפעם לפעם.

e7e71f1e.jpg

ולקמרו יש 525 כ"ס !!! icon_eek.gif

e7e71e15.jpg

e7e71f7d.jpg

e7e71f30.jpg

עליתי למסלול בפעם השלישית עם ציפיות לעוד רגעים מהנים, ואז בכניסה לפנייה 1, הגלגלים האחוריים מאבדים אחיזה, כאילו משהו השתחרר או שיש שמן על המסלול. לאחר הדריפט הקצר המשכתי לנסוע בהנחה שזה משהו על המסלול. רגע קצר לאחר מכן הרגשתי איבוד כח משמעותי ועוד שנייה עוברת ואני רואה אדים יוצאים מתחת למכסה מנוע.שעון ההחום נושק לקו האדום ואני נאלצתי לעצור בצד ולחכות לגרר.

בדיקה ראשונית מגלה שנשבר במחבר של הרדיטור. ככה הסתיים היום שלי, עכשיו יש לי עוד פרויקט לסוף שבוע :-(.

e7e71606.jpg

פורסם

כיף לקרוא. אם יש לך תמונות נוספות אני אשמח לראות אותן.

:)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ווידאו!!!

מצלמה סבירה עולה גרושים ואפשר להעלות קטעים של המסלול והמכוניות

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

גם אני נהניתי מאוד לקרוא!

עוד תמונות ווידאו רק יגרמו לי לקנא יותר, אבל אתה יכול להוסיף :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

כיף לקרוא ולראות :-)

בהצלחה בפרויקט!

תמשיך לעדכן מימי מסלול.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אין במה לקנא, יש את המנחת בערד....NOT!!!

כמה אנחנו רחוקים???

תמשיך לדווח ואנחנו נמשיך לאכול פה את הלב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כיף לקרוא. אם יש לך תמונות נוספות אני אשמח לראות אותן.

:)

האמת היא שהפעם קצת התעצלתי, יש לי מאות תמונות מארועים קודמים והרבה מהמכוניות חוזרות על עצמן או לא נדירות במיוחד בנוף הלוקאלי.

ווידאו!!!

מצלמה סבירה עולה גרושים ואפשר להעלות קטעים של המסלול והמכוניות

תום

יש וידאו של שני המקצים הראשונים אבל לא של השלישי שבו שכחתי להדליק את המצלמה :?.

אני יעלה סרטון קצר מאוחר יותר.

הנה עוד כמה תמונות:

e7e71fe1.jpg

e7e71fe3.jpg

e7e71fe0.jpg

e7e71fc6.jpg

e7e71ebd.jpg

e7e71e90.jpg

פורסם

תמיד נהנה לקרא את התגובות שלך!!

נשמע מעולה!

המשך כך.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

היי קובי, ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שתזכיר לי את הקאמרו ההיא ...:roll:

זאתי קאמרו אחרת, ולפי התמונות אתה יכול לראות איזה עבודה עשו עליה, אני בטוח שזאתי מהירה לא פחות מההיא ואולי יותר (כמו שרשמתי למעלה לזאת 525 כ"ס)

סרטון קצר בקרוב..

פורסם

נשמע מאוד מהנה העסק של ימי המסלול :)

תרבות מוטורית במיטבה !

והמזראטי הזו פשוט מדהימה. האם זהו דגם ה Gransport?

!AWDSOME

פורסם
היי קובי, ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שתזכיר לי את הקאמרו ההיא ...:roll:

זאתי קאמרו אחרת, ולפי התמונות אתה יכול לראות איזה עבודה עשו עליה, אני בטוח שזאתי מהירה לא פחות מההיא ואולי יותר (כמו שרשמתי למעלה לזאת 525 כ"ס)

סרטון קצר בקרוב..

נראה שאתה עושה חיים משוגעים!!! תודה על העידכונים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

נשמע מעולה רק שאלה אחת,

לא הבנתי מה הקשר בין הבעיה במנוע ("יצא עשן"), לעובדה שהרכב לפני כן התחיל להחליק מעצמו.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...