Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה. על האוקטביה של אבא שלי מורכבים צמיגי הקונטי המקוריים שבאו עם הרכב. הם עברו כבר 112K ק"מ ו3 ומשהו שנים על הכביש.

הצמיגים אט אט התייבשו להם ואיבדו לא מעט מבשרם. הרכב זורק את ישבנו די בקלילות בסיבובים (במהירות נמוכה) וזמן הבלימה ארוך יותר.

אבי לא רואה את זה כגורם מפריע ואני לא מצליח למצוא דרך להסביר לו עד כמה חשוב נושא במיוחד שאוטוטו הכבישים יהיו רטובים וחלקלקים.

אני פונה אליכם, לחברי הפורום היקרים, לאומה כולה .... בלה בלה בלה

בקיצור אני צריך כתבה או מאמר כלשהו המסביר במפורש את חשיבותם של צמיגים תקינים, ומה קורה אם לא מחליפים אותם.

תודה, גיא.

פורסם

קח אותו בלילה לכיכר רטובה. (כמובן בלי תנועה)

כשהוא יחליק בכ-20-30 קמ"ש, יכול להיות שזה יהיה מספיק.

פורסם
קח אותו בלילה לכיכר רטובה. (כמובן בלי תנועה)

כשהוא יחליק בכ-20-30 קמ"ש, יכול להיות שזה יהיה מספיק.

תאמין לי אני מכיר את אבא שלי טוב.

אני צריך חומר כתוב!!

פורסם

תשמע גיא, פשוט אין כמו להרגיש את ההבדל אחרי שמחליפים צמיגים.

קח את אבא שלך למגרש ריק, שיאיץ ל 50 קמ"ש וידפוק ברקס עם נעילת צמיגים וירגיש כמה האוטו מחליק.

אח"כ שיחליף צמיגים ויעשה אותו דבר, ואפילו הוא ירגיש בהבדל.

אני שכנעתי את אבא שלי השבוע שהוא צריך להחליף כבר את הצמיגים שלו על ה 306, למרות שיש עליהם עוד הרבה בשר. כל הארבעה פשוט מלאים בסדקים ויבשים לחלוטין, והאוטו נכנס לתת היגוי מופרע במהירויות ממש מגוחכות בשביל רכב כמו ה 306.

כמובן שבאופי הנהיגה הרגיל של אבא שלי, הוא לא מרגיש בכלל את ההבדל, כי הוא אף פעם לא מפרפר, אף פעם לא לוקח סיבובים מהר, ואף פעם לא בולם בלימות חירום (אני מניח שגם אבא שלך כזה), אבל הסברתי לו שבפעם האחת שהוא כן יצטרך לבצע בלימת חירום, אולי על כביש רטוב, ההבדל בין צמיגים יבשים לצמיגים חדשים הוא עצום!!

מהנסיון שלי האישי אני גם יכול להעיד.

את האוטו שלי קיבלתי עם רביעיית צמיגים די יבשה.

יצאתי איתם לטיול נהיגה או שניים, ולא היתה כל בעיה להגיע למצבים של החלקות בסיבובים רגילים לחלוטין. זה היה תחת שליטה, אני נהניתי והיה אחלה (למעט חצי-ספין אחד.... :? ), אבל אז החלפתי לרביעיית צמיגים חדשה, וההבדל היה פשוט עצום.

פתאום היה צריך ממש פרובוקציה כדי להכניס את הרכב להחלקה, וההבדל היחיד הוא בצמיגים.

בלי קשר למה כתוב ואיפה כתוב, הצמיגים הם המרכיב הבטיחותי החשוב ביותר בכל רכב, ופשוט אסור להזניח אותם!!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...