Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מניעת החלקות על מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני תודה על ההסבר, הצמיגים שלי הם 195, בנוסף אני כמובן לא וויפר... אבל באמת שאני פשוט מפרפר מכל לחיצה קלה, כאשר יש ממטרות והכביש כולו רטוב , אני מוריד לראשון (ממש 10-15 קמ"ש) וכל פיפס קטן על הדוושה פשוט מפרפר ... זו בעיה :\

בנוסף ניסיתי לשחק קצת ובמרגש רחב וסגור (היה המון מקום לעוף :) ) , וממש ממש רטוב.. פירפרתי ראשון,שני,שלישי,רביעי ורק בחמישי הצלחתי טיפה לצאת :) היה מצחיק :)

פורסם
לרוני - בפיאט שלי יש בעיה של תפיסת הבלמים!! כלומר, אפילו בעצירה לא פתאומית אני מרגיש שהגלגלים נעצרו ואוטו עדין ממשיך להחליק קדימה באינרציה!! שאלה זאת יכולה להיות בעיה של צמיגים שחוקים (עברו 60000 ק"מ) או שזה בעיה של בלמים!!

ב 26 ל ספ' עשיתי טסט שנתי והבוחן אמר שהבלמים שלי בסדר גמור!! - .P.S

הבלמים אולי בסדר. הצמיגים כנראה לא. מה שקורה זה שננעלים לך הגלגלים. אני מתאר לעצמי שאין לך ABS. אחרי 60000 ק"מ אני מעריך שהחלפת צמיגים תפתור לפחות חלקית את הבעיה.

ולאורן - יש סיבה שעל כביש חלק יש כפתור שמאפשר למכוניות אוטומטיות להתחיל נסיעה בשני. האוטו שלך גם חזק יחסית, ובראשון מן הסתם הוא יפרפר. דרך אגב, אני לא חושב שזה כל כך בריא למכלולים, כמו למשל לקלאץ', לפרפר עד הילוך חמישי על רטוב...

ולברק - המלצה שלי - פנה למועדון האימפרזה, הם מבינים הכי טוב באימפרזות. אולי גם תצטרף אליהם, בעלות שנתית כלשהי אתה יכול לקבל הנחות על טיפולים וגם על צמיגים (והמלצות כמובן).

http://www.sti.org.il

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ABS.
אחרי 60000 ק"מ אני מעריך שהחלפת צמיגים תפתור לפחות חלקית את הבעיה.

לא!! לא הלפתי את ה צמיגים!! עד כמה שידוע לי הם אמורים לשרוד עד 80000!!!!

צמיגים בתנאי האקלים בארץ לא "שורדים" 80,000 ק"מ.

גם אם על פניו נראה שיש להם עוד "בשר" הסיכויים גבוהים מאד שהם כבר יבשים ולא יספקו את יכולת הבלימה של צמיג רענן, על אחת וכמה בחורף.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
ABS.
אחרי 60000 ק"מ אני מעריך שהחלפת צמיגים תפתור לפחות חלקית את הבעיה.

לא!! לא הלפתי את ה צמיגים!! עד כמה שידוע לי הם אמורים לשרוד עד 80000!!!!

אבל הם מחליקים לך כמעט מיד בכל פעם שאתה בולם, נכון?

אז עובדה שהם לא מחזיקים ל 80000 ק"מ!

תחליף את כל הרביעייה, ויפה שעה אחת קודם.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

שלום,

ברשותי דייהטסו שרייד והיה לי הכבוד להחליק איתה ולאבד שליטה כחמש פעמים בחורף.

באחת הפעמים תוך פניה בירידה במהירות נמוכה הגלגלים ננעלו והרכב החליק ועברתי לנתיב הנגדי,חסר אונים ומביט בזוועה כיצד רכב מגיע ממול!

למזלי הרכב ההוא היה מספיק רחוק כדי לסטות ולמנוע פגיעה.

יש לי צמיגים בני שנה וחצי נדמה לי דנלופ, הרכב נוסע רק בעיר על הכביש ומטופל היטב.

החלטתי להחליף את הרכב במשהו יותר יציב.

סעו בזהירות...

פורסם

דווקא לי יש את הפלקון Z502 ואין לי שום תלונות לגבי ההחלקה שלהם על גשם ,

החסרון שלהם שהמגע הראשון עם גשם אכן גורם להחלקה , אך אחרי כמה מטרים שהכל מתחיל להתנקז הצמיגים תופסים מצויין .

• תוכן חדש...