Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כל כך משעמם עד שאף אחד לא שואל מה גרם לפיצוץ בצמיג של המילטון?

כן. :roll:

אותי מאוד מעניין, זו הפעם השניה שזה קורה לו ופעם הוא יצא ממש בזול.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

לגבי הפיצוץ בצמיג של המילטון , כנראה שחיקה של הצמיג עקב החום הרב ששרר במסלול. למה זה קרה רק לו ..? ככה.

ברידג'סטון עדיין לא פירסמו מסקנות מסודרות ולא בטוח שיעשו כך.

המילטון טען בריאיון עימו כי החל לראות את הצמיג מתפרק עד שהתפוצץ לגמרי, בתחילה היה בטוח שגם הכנף הקידמית נפגעה אולם לא היה משוכנע. ההחלטה של הקבוצה היתה להמשיך עם הכנף שהיתה מורכבת על המכונית כי החלפה יתכן והיתה לוקחת יותר מדי זמן ופוגעת בסיכוי לניקוד.

המילטון טוען כי לאחר ההחלפה היה לו תת-היגוי חמור ברכב ונאלץ לנהוג בהתאם, יתכן כי בעקבות זה גם קובליינן צמצם עליו את הפער באופן משמעותי.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

השנה רק שלמקלרן יש תקלה רנו יכולים אולי קצת להתקרב אלייהם :wink:

אולי השיטה של הוספת משקל למדורגים הראשונים יכולה לצמצם פערים...כמו בWTCC ושיחשבו על זה....

פורסם

רנו ובמיוחד BMW-סאובר יודעים שלמעשה הם בליגה אחרת ולא בליגה של פרארי-מקלארן.

BMW-סאובר עושים התקדמות הדרגתית בפיתוח הרכב והקבוצה במטרה להתקדם לקראת הניצחון, שעוד יגיע.

רנו הבינו רק לאחרונה כי למעשה המשחק אבוד והחליטו להשקיע מאמץ במכונית של שנה הבאה, עם כל שינויי התקנון הצפויים.

לדעתי הצעד הראשון שרנו צריכים לעשות זה אולי להחליף את פיסיקלה והשמועות מדברות על נלסון פיקה ג'וניור, שכרגע נהג מבחן בקבוצה, כמחליף שיגיע בשנה הבאה.

רנו כרגע, כמו גם BMW-סאובר, רק זוכים מההפקר .

היידפלד הוא הנהג שסיים הכי הרבה פעמים במקום הרביעי העונה אם אני לא טועה וזה לכאורה לא צריך היה לקרות אם 4 המכוניות המובילות היו מסיימות כל מרוץ (2 של פרארי ו-2 של מקלארן).

דובי

1.jpg

2.jpg

פורסם

רק עכשיו שמתי לזה לב.

מי אמר שאין עקיפות בפורמולה-1 ?

הטלויזיה פשוט לא הראתה לנו אותן.

ג'נסון באטון - הונדה, זינק מהמקום ה-21 על הגריד לאחר החלפת המנוע שעברה מכוניתו.

לאחר שנאלץ להימנע מהטויוטה שהפכה לסביבון, של טרולי, הוא המשיך ועקף 10 מכוניות עד שסיים את המרוץ במקום ה-13.

ג'נסון עצמו היה מאד מרוצה המתוצאה שהשיג ובעיקר מההנאה שהסב לו המרוץ ועצם זה שעקף 10 מכוניות .

יש כאלו שקוראים לזה נחמת עניים אבל לעומת התוצאה שהשיג בהונגריה הוא בהחלט יכול להיות מרוצה.

דובי

1.jpg

פורסם

ברידג'סטון הודיעה רישמית את הסיבה לפיצוץ הצמיג של לואיס המילטון בטורקיה.

על פי ברידג'סטון הסביה לפיצוץ היא שהצמיג כתוצאה מהחום "אסף" אליו חלקי גומי שהצטברו במקומות שונים במסלול והתקשו על גבי הצמיג, דבר שיצר שכבה חדשה, קשה על הצמיג שלחצה אותו באופן שלא היה מתוכנן אליו, אל המסלול.

הלחץ גרם בסופו של דבר לפיצוץ הצמיג, שלא היה אמור לעמוד בלחצים הללו.

הצמיג המפוצץ נלקח אחרי המרוץ על ידי נציג ברידג'סטון ליפאן, למעבדות הראשיות ושם נערכה הבדיקה.

דובי

פורסם

בהחל יתכן ויש קשר בין השניים, החצץ מזרגג את הצמיגים האלה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בוקר טוב

אני לא שמתי לב שהמילטון ירד לחצץ לפני הפיצוץ בצמיג, מה שכן אין ספק כלל ובהנחה וזה קרה שעלייה על חצץ ואפילו סתם על אבן קטנה, בצמיגים הללו יכולה לגרום לפיצוץ הצמיג .

דובי

1.jpg

פורסם

כרוכב אופניים חובב, אני משתמש בחומר מיוחד שמכניסים לפנימית נגד פנצ'רים

האם אין משהו דומה גם בצמיגי ה F1 או ראלי או בכלל - כמובן לא למצב של פיצוץ גדול של הצמיג אלא לפנצ'ר

ברור שלמכוניות אין פנימית אך לעניות דעתי ניתן לפתח חומר כזה גם לצמיג ללא פנימית

• תוכן חדש...