Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רבת לכל אנשי הפורם. אני צריך ייעוץ.

בתאריך 18.08.07, אני, אשתי ,ושני חברינו (לא קרובים בינהם) (סה''ל 4 אנשים, כולם מעל גיל 29) נסענו לחיפה מרמת הגולן, מטיול בנחל ג'ילבון. בסביבות השעה 18:10 בצעתי פניה ימינה מכביש 90 לכביש 85 בצומת עמיעד ומייד עצר אותנו שוטר שעמד ליד רכבו בתחנת האוטובוס הנמצאת שם. הוא ניגש לרכבינו ושאל למה הנוסעת (שישבה במושב האחורי לאחר כיסא הנהג) אינה חגורה. הנוסעת הייתה חגורה וענתה לו כי היא הכן חגורה. אז השוטר טען כי היא שמה את חגורתה רק עכשיו. הוא לקח רישיון נהיגה ורישיון רכב והלך לרכבו. בעוד כ- 3-5 דקות הוא קראה לי לרכבו. שם ישב שוטר נוסף. כאשר אמרתי לו שהנוסעת הייתה חגורה, שוטר שעצר אותי אמר - "אתא רוצה להגיד שאני משקר?".לכך עניתי שהנוסעת היתה חגורה, והוא חזר על משפתו 3 פעמים. בסופו הם נתנו לי קנס, ואני לא חתמתי עליו. ובקשתי לרשום שנוסעת הייתה חגורה. אבל הם רימזו כמה פעמים שכדאי לי לשלם ולא להישפט.

1. מה אלי לעשות במקרה זה?

(יש לי רכב סוזורי ליאנה החדשה, ולראות משהות מה קורה במושב אחרי מושב הנהג – מאוד קשה, במיוחד אישה קטנה אם בגדים כהים.)

2. הם נתנו קנס על 100 ש''ח. מעוד מרגיז שהם מתנהגים כך. בנוסף יש לי קנס "על תנאי" (עד ינואר) ממשטרה על חניה תחת תמרור אין כניסה (500 ש''ח + נקודות), האם הוא יופעל?

פורסם

שלום רבת לכל אנשי הפורם. אני צריך ייעוץ.

(יש לי רכב סוזורי ליאנה החדשה, ולראות משהות מה קורה במושב אחרי מושב הנהג – מאוד קשה, במיוחד אישה קטנה אם בגדים כהים.)

2

התשובה בגוף השאלה! בקש להישפט

אני בספק שמדובר בשוטר על עם ראיית רנגן

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

3 אפשרויות:

1. אם אין לך רישום תעבורתי בשנתיים האחרונות ו/או אם מספר העבירות שמופיעות ברישום התעבורתי שלך הוא נמוך מממוצע של עבירה פעם בשנתיים - שלח מכתב התנצלות ובו תבקש להמיר את הדו"ח לאזהרה. המכתב צריך להשלח ללשכת התנועה הרלוונטית (זו שמופיעה בדו"ח) בדואר רשום (שמור את הקבלה).

2. להיכנע לגורל/לתת "ברכה" לאמאמא של השוטר, לשלם את הדו"ח ולאחל לשוטר שהכסף יילך לתרופות שלו.

3. ללכת למשפט (מדובר בלפחות 2 הופעות בביהמ"ש) ושם לנסות ללכת ראש בראש עם השוטר. אם הנוסעת לבשה חולצה כהה וזה לא מצויין בדו"ח עצמו (פירוט העבירה), יש לך אחלה קייס וסיכוי לא רע לצאת מזה.

ל-ש-י-ק-ו-ל-ך

• תוכן חדש...