Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתלבט האם לרכוש יגואר XK8 ישנה, מודל 1997 או 1998

מה עלי לצפות בנושא האחזקה? תקלות ידועות?

הרכב משמש אותי בעיקר לנסיעות בתוך תל אביב (אני מניח של יעבור את ה- 12,000 ק"מ בשנה).

תמיד חלמתי להיות בעליו של רכב כזה - האם שווה להגשים את החלום, או שמא החלום יהפוך לסיוט, כאשר יתחילו הטיפולים והחלפים?

ירון

פורסם

לא פשוט. מדובר כמדומני על עלות קנייה של סביב ה-100000 שקלים, לרכב בן 10. הפינוק יהיה מושלם אבל העלויות לא תהיינה זולות. גם הביטוח, גם הדלק וגם הטיפולים עשויים לגבות ממך סכומים 5 ספרתיים מדי שנה. עם הטיפולים זו במיוחד בעייה כיוון שלך תדע מה ילך, אם אתה מבין למה אני מתכוון. אפשר להניח באופטימיות שהרכב יעלה לך באחזקה יותר מ-30000 שקלים בשנה, ויתכן שאפילו הרבה יותר - הכל תלוי במצבו של הרכב בעת הקנייה, ביישור הקו שתבצע ובאיך שתתחזק אותו (אה, ובמזל...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נמכרת הרבה מעל המחירון,

כמה עשרות אלפים מעל ה- 100K.

רכב מאוד לא "תל אביבי".

לחבר של אחי יש כזו ירוקה (בת''א :roll:) אני ינסה לברר עוד פרטים

porsche 914,2.0,1970

פורסם

עלות הרכישה קרובה ל200 אלף ש"ח (כן, אנשים קונים את זה במחיר הזה).

לא זול לרכישה, לא זול לתחזוקה. יש אופציות מעניינות יותר וחדשות יותר ב-200 אלף ש"ח (לפני

התחזוקה הקורעת)

Lexus CT200H

פורסם

במחיר שלה תקנה לך איזה מרצדס אס 320 משנת 2000 2001

גם יהיה לך פוזה

גם פינוק

גם איכות

גם עוצמה

גם הכל

ועוד משהו תחסוך בהרבה בהוצאות של מאשר ביגואר

מרצדס לא נסחרת במחירון

אלה בהרבה מתחת

לדעתי עדיף לך כך אני חושב

לפני שאתה בודק על רכישה של יגואר שאל את סוכן הביטוח מהי העלות

אחזקות , מוסך וכו'

פורסם

נשמע לי מאוד (מאוד!) מוזר שיגואר כזו נסחרת בהרבה מעל המחירון. נכון, אין הרבה כאלו, אבל בזמן שב.מ.וו ומרצדס שהן בוודאי לא נחותות (גם אם פחות "אריסטוקרטיות") נמכרות במחירים נמוכים יותר, לא נראה הגיוני שאנשים ישקיעו עשרות אלפים מעל על רכב בן 10. מישהו כאן כתב 200 אלף - זה המחירון של מודל 2002-2001 - לא קצת הגזמת?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם המרצדס S320 היא אופציה לא בהרבה יותר זולה.התחזוקה והביטוח יעלו הרבה מאוד כסף.

לגבי היגואר,זה רכב שלא רואים כל יום בארץ אז אם אתה מחפש נוכחות ומראה היא תתן תמורה מעולה.

כמו כן זה רכב מאוד מפואר וחזק אז מבחינת ההנאה אתה תקבל מעל ומעבר.

העלויות כמו שכבר אמרו לך פעם,זה הקאץ'.היות וזה יגואר ולא סתם אלא XK8 אתה תצטרך לפתוח את הכיס חזק.

כשהחלום ניראה אפשרי זה מפתה,אבל אני לא הייתי הולך על זה.כמו שאמרת -החלום יכול להפוך לסיוט.

אבל זה תלוי בתקציב.

אם יש לך סכום שקרוב ל200K ואתה מחפש פאר וכו',אני הייתי מציע לחשוב על רכבים יותר 'פשוטים' בשנתון יותר מתקדם והתמורה גם תהיה טובה.

פורסם
נשמע לי מאוד (מאוד!) מוזר שיגואר כזו נסחרת בהרבה מעל המחירון. נכון, אין הרבה כאלו, אבל בזמן שב.מ.וו ומרצדס שהן בוודאי לא נחותות (גם אם פחות "אריסטוקרטיות") נמכרות במחירים נמוכים יותר, לא נראה הגיוני שאנשים ישקיעו עשרות אלפים מעל על רכב בן 10. מישהו כאן כתב 200 אלף - זה המחירון של מודל 2002-2001 - לא קצת הגזמת?

רוני

ממש לא הגזמתי. המחירים שדורשים עליהם מוטרפים לגמרי. יש אחת בעמית אלון (סוכנות רכב) ב185 אלף

ש"ח כמדומני שנת 98. בכל אופן, צודק, המחיר לא ממש שווה את התמורה ומאוד לא הגיוני.. אבל זה המחיר

הנדרש. מנסיון.

Lexus CT200H

פורסם

בזמנו שאלתי, והוסבר לי מאחד הבעלים של סוכנות טרייד אין (שהוא גם חבר פורום, או היה), שרק להחליף גיר ברכב כזה (וזה קורה) עולה מעל 50K.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי דעתי אם כבר רכב יוקרה אז רק לאנשים שישי להם כסף (ואז הם ייקנו מודל חדש).

רכב יוקרה ישן משמעותו בדר"כ צרות וכן צרות שעולות הרבה מאד ובאות בצרורות.

לא הייתי נכנס לזה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אתה נכנס לבור שכל כך עמוק שלא תוכל לצאת ממנו ,ואם תצא ממנו, שתרצה למכור יהיה לך גהנום.

אם אתה רוצה איכות בטיחות פוזה וחלום לך תרכוש וולוו S80 S60 מהדגמים

פורסם

הבן אדם רוצה XK8 ואתה אומר לו לשנות חלום לוולוו :?

גם אני הבנתי שהיגואר נימכרת משמעותית מעל המחירון מחבר שחיפש אחת כזאת הרבה זמן.

במידה ויש לך את התקציב הדרוש (ובמידה ואין לך המון מזל הוא דרוש) לא הייתי ממליץ לך להיכנס להרפתקאה הזו.

*עריכה- עכשיו ראיתי שהקפצת שירשור מלפני חודשיים, למה?

• תוכן חדש...