Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי סאב CERWIN VEGA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי חברים

זה הסאב שקניתי בסוף

146.jpg

וזה הקישור (שלקח לי כול היום למצוא את הדגם שלי)

http://4cars.topshop.co.il/product_max.asp?id=79

מישהו מכיר מישהו יודע?

חוות דעת למי שהתנסה עם הסאב הנ"ל יתקבלו בברכה :mm_wink:

בקישור שנתתי הוא עולה 1000 ש"ח

באמת יקר יותר מהHED12 החדש 300RMS?

הסאב בא בתיבה קטנה ואטומה

ומוגבר (יוגבר) ע"י ה75.4 המפורסם

כול מידע יעזור לי

בהמון תודה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זה HED-S1200 אולי... כאילו רשום לך שם!

זה סדרת ההד החדשה - הישנה נראית יותר כמו עטיפה של האלבום הראשון של 2unlimited :-P כסוף עם משהו אדום באמצע.

לא תזיק לך קצת מנוחה בסוף שבוע בהתחשב בתוכן הת'רד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חשבתי שזו סדרת ההד החדשה,לא?

13639470c.gif

שאלתי מכיוון שחוץ מהחנות ההיא שמצאתי (בקישור) אף אחד לא מוכר את הסאב הזה כחדש

אז הסקתי שזו סדרה ישנה\אחרת (במיוחד לאחר ששמעתי שההד הישן הוא250RMS כמו שלי)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הסאב וופר שיש לך נראה כמו החלאה של סדרת הHED הישנה עם הסראונד של סדרת הווגה הישנה והמצויינת.

זה סדרת HED מה שקנית מה שלא יהיה - יכול להיות שיש כבר דור שלישי... אתה יכול בקלות לפנות ליבואן - לאוטופרט ושם אתה תקבל תשובה בפרטי פרטים לגבי הסאב הזה וגילו בשוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...