Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע בפיאסטה שלי במצב מעולה, החלפתי לו היום שמן מנוע, פילטרים, פלאגים, ניקוי רדיאטור+ מים ירוקים.

אבל הסאונד של המנוע הזה (1300 הזרקה) נוראי.

שילוב של דפיקות מהירות (של השסתומים) עם שריקות חזקות.

שוב אני מציין המנוע במצב מצויין, נוסע מעולה, מה שכן ממש בסופית האגזוז יש חור (הצינור המעוקל כלפי מטה).

איך אפשר להפוך את הרעש המגעיל הזה שעושה לי סיוטים בלילה לסאונד נורמלי? תיבת אוויר? דוד אחורי שקט?

שאלה קצת הזוייה אבל זה ממש מטריד את מנוחתי.

לילה ושבוע טוב,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

העלית כאן שלוש בעיות נפרדות:

דפיקות מהשסתומים עלולות להיות תוצאה של שימוש בשמן בצמיגות לא מתאימה.

לגבי אגזוז קשה לי להאמין שהוא עושה כזה רעש אבל שווה בדיקה /החלפה.

לגבי השריקות יש לבדוק את מצב הרצועות:מנוע,טיימינג,אלטרנטור ומזגן כדי לדעת מאיפה השריקות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקשר לשסתומים-ידוע בפיאסטות.אני עשיתי כיוון ממשלא מזמן והאוטו שקט לגמרי.

בקשר לאגזוז-אם זה ממש בקצה זה הנק' הכי קרה של האגזוז,נסה עם אפוקסי למתכת.(אם החור קטן)

שמן-אם המנוע מתוחז יפה ואין נזילות אין כל בעיה להשתמש ב10W40

פורסם

האגזוז יתוקן, אבל חשבתי אולי אני יכול להתקין אגזוז שיגרום לסאונד להיות יותר עמוק ונמוך מאשר השריקות שיש עכשיו.

כמה מוסכים לוקחים על כיוון שסתומים?

רצועת טיימינג הוחלפה לא מזמן, ראיתי חומר ייעודי שמיועד להאריך את האורך חיים של הרצועות אולי הוא יעזור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
רצועת טיימינג הוחלפה לא מזמן

ברכב זה יש שרשרת טיימינג ולא רצועה.

חוץ מזה, אתה צריך להבדיל בין רעש מכאני של המנוע לרעש של האגזוז.

אם האגזוז שלך סטנדרטי ותקין פחות או יותר, אתה לא אמור לשמוע מתוך הרכב בנסיעה את הרעש שלו בכלל. אם באגזוז יש חורים, אתה תשמע רעשים שונים לגמרי, שתלוים בעוצמת לחיצה על הזג ולא בסל"ד.

תיקון או החלפה של האגזוז לא ישתיקו לך את הרעשים המכאניים.

• תוכן חדש...