Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם חשבתם לקנות את אחד המכשירים הנ"ל

6900ub

6950ub

7900ub

7950ub

אז קחו בחשבון שלחבר להם כל זכרון שהוא לא מבוסס דיסק און קי (הכוונה התקן נייד מבוסס צי'פ)

יהיה בלתי אפשרי

כל סוגי ההרד דיסקים גם אילו שלא מצריכים מתח חיצוני ומקבלים את המתח שלהם ישירות מה usb

פשוט לא יעבדו מסיבה פשוטה אחת

זרם היציאה שיש לשקע הusb ברדיו דיסיקים הנ"ל הוא 500ma ואין היום הרד דיסק שעובד בזרם כזה נמוך

הזרם הנדרש לההפעיל הרד דיסק 2.5 inch מכל סוג הוא 1200ma לפחות

הסיבה שאני מבהיר דברים אילו היא בגלל שב pioneer מצהירים שניתן לחבר אליו דיסקים עד 250 gb

הבעיה שעוד לא המציאו כזה שעובד ב 500ma

פתרונות:

הפתרון הפשוט :לקנות דיסק און קי יש היום כבר 16 gb הבעיה יקר

הפתרון היותר מסובך:לקנות ממיר מתח 220 וולט ל12 ואז לקנות הרד דיסק חיצוני מכל סוג בתנאי שהוא עובד עם ספק כח

ואז פשוט לחבר אותו לממיר מתח כל הסיפור כנראה יעבוד אבל יהיה מסורבל מאד אלה אם תמצאו דרך לחבר את הממיר לא לשקע המצית אלה חבוי מאחור

אני כנראה אלך לעוזי רדיו שהוא היבואן הרשמי של פיוניר בארץ ושם אחד הטכנאים במעבדה אמר לי שיש אפשרות להגביר פשוט את זרם היציאה של ה usb

יש להדגיש שהם

א.עוד לא ניסו את זה

ב.רק מי שיש ברשותו מכשיר 7950 של עוזי רדיו כמובן יכול לגשת

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חיפוש פשוט באינטרנט יגלה לך שהרבה אנשים גילו שרוב ההארד דיסקים בגודל 1.8 אינץ עובדים. יש כמה כאלו למשל ב http://www.newegg.com

האופציה הטובה יותר להשתמש ב IPOD שלחלק מהדגמים שציינת יש ממשק ישיר לשליטה ב IPOD.

TSI | Alpine PDX-5 | Pioneer 7950UB | Rainbow Vanadium 3-WAY | iPod 160GB

• תוכן חדש...