Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה ליקנות מגבר סאב וופר ו2 רמקולים אחוריים יש לי בידיוק את הכסף למערכת לרכיבים מה צריך ליקנות עודש משהו לדוגמא חוטים או משהו כזה שלא ידעתי?

פורסם

כן . אני רוצה ליקנות את הפריטים כמו שהם בחנות סאבוופר מגבר ו2 רמקולים אחוריים צריך ליקנות חוץ מזה עוד משהו כדי לחבר או מה אני לא מבין בזה

פורסם

לא ממליץ לך להתקין פעם ראשונה לבד

בקשר לחיווט יש קיט התקנה

מאמין שלמגבר אחד יספיק לך 8 גיג' (עובי של החוט שמתחבר מהמצבר למגבר וביניהם יש פיוז גדול בקופסא)

אז אמרנו חוט לחיבור חשמל - אחד

ממכשיר הרדיו דיסק יש יציאת סינגל - RCA לבן ואדום הם מתחברים למגבר על מנת להעביר לו את הצליל שיוגבר

יש עוד חוט שיוצא מהרדיו דיסק למגבר וזה חוט הREMOTE (לרוב בצבע כחול) שעל מנת שהמגבר ידלק רק ברגע שאתה מדליק את הרדיו דיסק ולא ידלק קבוע (חיבור קבוע למצבר הרכב)

החוט הבא זה חוט המינוס שהרי כול צרכן חשמלי צריך לסגור מעגל - המינוס הולך מהמגבר לכיוון השלדה\מסגרת הרכב בעלת מוליך טוב

- את הצבע בנקודת החיבור של המינוס עדיף להוריד קצת מכיוון ששכבת הצבע פוגעת בהולכה

חוטי רמקולים למשוך מהרמקולים הקדמיים דרך התעלות עד למיקום המגבר וכן כול חיווט אחר שאתה מעוניין בו (6X9,סאב וכ"ו)

אה.. ופלטת עץ למגבר

מחיר ההתקנה נע בערך בין 500 - 700 ש"ח

וכולל את כול החיווט הנדרש + כיוונים בסוף

תפוס בירה קרה ושב עם המתקין - תלמד המון :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
מחיר ההתקנה נע בערך בין 500 - 700 ש"ח

וכולל את כול החיווט הנדרש

אלעד

אתה בטוח שזה כולל?

אז יוצא או שחוטים לא משהו או התקנה לא משהו...

פורסם
אתה בטוח שזה כולל?

אז יוצא או שחוטים לא משהו או התקנה לא משהו...

לא חייב בכלל

500 - 700 התקנה במחיר סביר ואיכותית לרוב

יש פה הרבה המלצות לבעלי מקצוע שעושים עבודה יסודית וטובה

100 - 300 ש"ח סביר להניח שנפלת על חאפר

שמעתי פה אפילו על אחד שהתעצלו לחבר לו את ה+ למצבר וחיברו לצמה של הרדיו דיסק...

חיווט - כול חיווט ברמה סבירה יספיק לך

קיט חיווט בנפרד (שכולל הכול במארז) אגב מתחיל ב150 ש"ח בערך ומגיע עד אלפי שקלים

יותר מה150 אני די בטוח שלא תרגיש הבדל משמעותי ובטח לא מוצדק,אלא אם אתה מתכנן ללכת על מגבר נוסף

שמומלץ חיווט עבה יותר,מפצלי מתח וכ"ו

תלך למתקין טוב ומומלץ בלב שקט

גם אם קרה משהו בעת ההתקנה (ולא קורה כמעט) - הוא אחראי

כיוונים כשלא יודעים - חשוב מאוד ללכת לאדם מקצועי על מנת לא להרוס ברגע את כל מה שבנית

תריץ חיפוש בנושא התקנה ותקבל הרבה יותר מידע יעיל ומפורט

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...