Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעתיים נכנסה בי איזה מפגרת כשיצאה מהחנייה(בה' לא מבין מי מביא [מביא = נותן, מנפיק] להם רשיון,יצאה בלי להסתכל) למזלי הצלחתי לברוח והיא שפשפה לי קצת את הטמבון האחורי בצד,הורידה קצת תצבע [= את הצבע].יצאתי אליה והיא כאילו לא קרה כלום, לא סליחה ולא נעליים. התעצבנתי, צעקתי עליה קצת והיא מצידה הלכה לחנות שהיה ליד ולא רצתה להחליף פרטים. מרוב עצבים הבאתי [ = נתתי?] בעיטה קטנה בפנס שלה, שחוץ מלכלוך לא היה אפילו שריטה עליו אחרי הבעיטה(הייתי עם נעליי הקרוקס,שהם כמו ספוג)...

ניסיתי עוד הפעם להוציא ממנה פרטים,אז בגלל הבעיטה היא אומרת שהיא לא חייב לי כלום עכשיו.

נסעתי למשטרה הגשתי תלונה,ואני אמור ללכת ביום ראשון למשטרה לקבל איזשהו אישור.

הקיצר אני יודע שלא הייתי צריך להתעצבן ובטח שלא לבעוט אבל היא הביאה לי תקריזה.חברה מה אתם אומרים היא צריכה לתקן לי את השריטה נכון?מצידי אני ישתוף לה את האוטו מהלכלוך(יותר נכון אבק) שהשארתי על הפנס. תודה רבה מראש

[עריכת הנהלה: בפעם הבאה, זכור שבפורום כותבים - לא מדברים. אי לכך אנא הקפד על שפה קריאה יותר, ומדוברת פחות. תודה.]

פורסם

כעיקרון אם היית מצלם את הרכבים באותו הרגע\סיטואציה , יכולת להגיש נגדה תלונה על פגיעה ועל זה שלא קיבלת את הפרטים שלה,מאחר ולא צילמת,לדעתי וצערי,תאלץ " לבלוע את הצפרדע" ולהיתנחם בזה שזו מכה קטנה שתחלוף לה עם הזמן ,[לך תדע,בפעם הבאה אולי ילך טמבון ? ]

:evil: תן חיוך,הכל לטובה :lol:

:2gunfire::shock: אם החיים מפנים לך את הגב,צבוט להם בתחת :angel::evilbat:

פורסם

עזרתנו במה?

בלבעוט "למפגרת" ברכב?

רגע אבל אין לי נעלי קרוקס

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה אתה המפגר (סליחה שאני מתבטא ככה), לא היא.

אני במצב הזה פשוט לא נותן לה להכנס לאוטו כשהיא באה לנסוע

כשאני נכנסתי לפני כחודש במציבושי *** עריכת ההנהלה: מי-צו-בי-שי. ולא מי-צי-בו-שי. מיצי זה שם של חתול. לא של מכונית *** לאנסר 2006 חונה !!!

יצאתי מיד מהאוטו וניגשתי לבית של בעלת הרכב, השארתי לה פרטים והמשכתי בדרכי

מזה השטויות האלו לא נותנת פרטים זה רק שריטה קטנה ?

אם כבר החלטת להזיק כנקמה אז לוקחים לום, לא בעיטה עם קרוקס ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ממש חכם לבעוט וללכת בלי לצלם אפילו. עכשיו היא מצידה יכולה לשבור את הפנס וקצת את הכנף ליד ולהגיד שאתה גרמת לה נזק גם. בזמן שהיא תתקן לך את השריטה אתה תתקן לה פנס.

פעם הבאה תחזיק ברכב מצלמה ורגיעון...

פורסם
להבא, קודם כל תיקח פרטים. ורק אח"כ תצעק עליה כמה שבא לך!

אנחנו ישראלים, קודם עושים ורק אחר כך חושבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקשיב, אתמול חבר טוב עשה תאונה קלה, זה היה ככה:

יש לו איסוזו איפון 94 מכוסחת מכל כיון ארגז מאחורה ואין שדה ראיה

יוצא מחניה בראשל"צ, בכביש נוסע מציבושי *** ושוב: מי-צו-בי-שי. ולא מי-צי-בו-שי. ההנהלה *** מגנום בטיסה, הבחור כנראה פספס את המגנום ונוסע לאיטו לאחור, המגנום שלא הספיק לעבור בין הערוגת הפרדה לאיסוזו שנעה אחורה, חטף מכה ב2 הדלתות הימניות שלו ומעיכה בסף תחתון, לאיסוזו שלום, חוץ מפנס שמאל שנסדק ואיבד עוד חתיכת בקליט (לא שמישהו מרגיש את זה).

הבחור ישר יצא מהאוטו "תזמינו אמבולנס כואב לי הגב", היות ואנחנו אנשים מסודרים ביטוחית (ביטול השתתפות עצמית, ג' מורחב והכל) אז הזמנו אמבולס ואח"כ הוא אמר לבטל, ולחבר שלי החכם לא היה רשיונות לא היה כלום הלכתי לבית להביא לו את זה, בנתיים הבחור עם המגנום רצה להחתים אותו על הודאה באשמה, והתחיל לזיין את המוח שיש לו ירידת ערך פגיעה בשאסי ונזק של החלפת דלתות, יש לי את הנזק מצולם בפלאפון אני צריך להעביר את זה למחשב, זה נזק ממש מצחיק, צריך פחחות קלה מאוד וצביעה, מילוי של הסף וצביעה שלו, זה כל הסיפור, אני הייתי בטוח מהתיאור שהאוטו מרוסק לגמרי.

כל אחד ואיך שהוא מתייחס לאוטו שלו, אני במצבים כאלו פשוט חוזר לאוטו ונוסע, אבל כנראה זה כי יש לי ברלינגו שהיא משופשפת מכל כיון ולא ממש אכפת לי.

פורסם

אור, סייג לחוכמה שתיקה.

החבר האוויל שלך יכל לגרום לנהג השני לעבור נתיב ולגרום לתאונה חזיתית.

במקום ללהג על הנזק הפעוט (לדעתך, ואתה אינך שמאי) שנגרם למכונית השניה, כדאי שתתרכז בלהסביר לחברך שאם ימשיך לנהוג כך, הוא ימצא עצמו בכלא, או בלובי הקבלה של העולם הבא.

פורסם
קצת היסחפות, להשתולל בגלל מכה קטנה בפגוש, לא?

וואלה לא,פגעה באוטו ויצאה אליי כאילו לא קרה כלום.למה מה קרה אני אחרי זה יצטרך ללכת לביטוח שלי לבקש שיתבעו את הביטוח שלה ואחרי זה ללכת למוסך לכמה שעות כדי שיתקנו את זה,שתילך לעזעזל.מי צריך את זה על הראש...

באמת שלא מצטער שיצאתי עליה בעצבים,רק חבל שהבאתי לה את הבעיטה אבל חפיף.

בה' אסור להנפיק (אה השתפרתי?)רשיון לכאלה יצורים.

פורסם

ארנון, תעזוב בצד את איך שחבר שלי נהג, לכל תאונה יש 2 צדדים אשמים ממה שאני למדתי בחיים, אני יודע שהוא לא בסדר וגם אמרתי לו את זה ברגע שהגעתי למקום התאונה, אבל להסחף משריטה עמוקה במעט בדלת ועד ל"פצועים" זה נראה לי טיפשי לחלוטין.

פורסם
ארנון, תעזוב בצד את איך שחבר שלי נהג, לכל תאונה יש 2 צדדים אשמים ממה שאני למדתי בחיים, אני יודע שהוא לא בסדר וגם אמרתי לו את זה ברגע שהגעתי למקום התאונה, אבל להסחף משריטה עמוקה במעט בדלת ועד ל"פצועים" זה נראה לי טיפשי לחלוטין.

למה בכל תאונה יש שני צדדים אשמים?ממש לא נכון.

• תוכן חדש...