Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מכשיר חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלים השאלה לא קשורה למערכות לרכב אם זה לא המקום בבקשה להעביר ולא למחוק תודה.

אתמול אני יושב בסלון ושומע צפצוף מוזר וחזק לא הבנתי בהתחלה מה מקור הרעש.

עשיתי סיבוב ומצאתי מכשיר חשמלי שהוא מחשבון שעון ורדיו על בטריות, שהתגלה כמקור הרעש.

המכשיר היה כבוי ועדיין הוציא רעש, פתחתי את המכסה של הבטריות כדי להוציא אותם והקטע המוזר הוא... שלא היו בטריות.

איך רמקול מסוגל להשמיע איזשהו צליל ללא מתח חשמלי כאשר המכשיר היה ריק מבטריות או כל אפשרות של מתח חשמלי מעל למספר שבועות ופתאום הוא מצפצף ומשתגע?

המכשיר הוא מכשיר פשוט שקיבלנו מתנה מחברת קבלנים כמו המתנות האלה שאתה מקבל לחג עם לוגו של חברה בקיצור מכשיר מעפן כזה שמיוצר בשביל מתנות וכאלה ולא מכשיר של חברה מוכרת עם יעוד מסוים.

אשמח אם מישהו יסביר לי את תעלומת הציפצוף המיסטורית.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

במכשירים המשולבים הללו לעיתים יש מס' סוללות, כי הפונקציות (מחשבון/רדיו וכו') לא משתמשות באותו מקור כוח.

יתכן (אם כי פחות סביר) שישנו שם קבל שעדיין מכיל אנרגיה, במידה והסוללות הוצאו מהמכשיר לא מזמן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ב':השראה מגנטית ממכשיר אחר שהיה בקרבה גדולה מאד אליו, או אפילו מתחתיו.טלוויזיה ישנה או משהוא דומה.

ג':מקווה שאתה לא פרנואידי.כי ייתכן שזה מכשיר ריגול(והרמקול חף מקרה גרוע של פידבק).

...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יישות על טבעית שמנסה לתקשר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יתכן (אם כי פחות סביר) שישנו שם קבל שעדיין מכיל אנרגיה, במידה והסוללות הוצאו מהמכשיר לא מזמן.

הגיוני.

אחד הקבלים זולג וזה מתבטא בצפצוף / שריקה מהרמקול .

כשהמתח יתפרק לגמרי -זה יפסיק .

מוטי.

פורסם

אחרי שהתקבלו תשובות, נעבור לחלק האומנותי

האם על המכשיר היתה אבקת חשמל ?

אם לא זה אכן חייזרים !! הם קיימים !

היו לי 2 מקרים איתם:

1. בטלביזיה של הסלון יש נורית אדומה שהיא מהבהבת כאשר לוחצים על משהו בשלט

ערב אחד אני צופה בטלויזיה ולפתע אני רואה את הנורה מהבהבת, בודק האם אני יושב על השלט, מסתבר שהוא בכלל לא נימצא בקו עם הטלויזיה,

אני אוסף את כל השלטים שם אותם במטבח, ושוב זה ניראה כאילו מישהו משחק איתי וכל פעם "מדליק שם את הנורה" (טלביזיה חדישה אגב של גרונדינג)

יום למחרת זה כבר לא קרה.

2.בחדר המחשב ישנו טלפון איכותי של רדיו-שייק, יום אחד באמצע הלילה אני שומע את הספיקר שלו, כלומר מישהו לחץ על הלחצן של הספיקר (טוווו כזה גבוהה באמצע השינה זה דיי מקפיץ)

אני ניגש לחדר (עם סכין מטבח) לוחץ על הכפתור ומשתיק את הטלפון,

זה שוב חוזר אחרי כמה דקות, הפעם אני ניגש עם בשקט בשקט עם צלב ביד (עם פרדי קרוגר זה עבד וגם בעוד סרט של חייזרים), אין אף אחד בחדר, ואני שוב מכבה את הספיקר.

זה חזר חלילה ונאלצתי לארוז את הטלפון ולא להשתמש בו יותר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם המקרים היו בסמיכות ,כדאי שתבדוק שלא הותקנה אנטנה נחמדה (סלולארית) על איזה גג באזור שלך .

ראיתי מקרים של אזעקות רכב משתוללות וכל מיני תופעות מוזרות על מכשירים חשמליים בבית בגלל זה.

מוטי.

פורסם

בעיה אחת...

מכרתי את הבית.

גם את הטלויזיה.

את הטלפון נתתי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...