Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכיבה על קטנוע ללא רישיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני שלושה ימים הייתי בכפר זיתים (איפשהו אי שם בצפון אחרי טבריה, בקיצור עוד חור...) הילדים רוכבים שם בלי רישיון, בלי קסדה, מרכיבים אחרים... איך זה יכול להיות בלי שהמשטרה תדע?!

מה אתם חושבים על זה? צריך שיהיה ככה בכל הארץ?? דוגרי? לא, אבל גם כן. לעבור רק מבחן שאתה כשיר לרכיבה, ולתת לך רישיון בר תוקף.

זאת אומרת - להורדי את גיל הרישיון על קטנוע ל15 או אפילו 14.5.

פורסם

זה ידוע כבר ממזמן שככה זה במושבים וקיבוצים. שם האכיפה פחות חזקה משאר המקומות וגם אם יודעים על זה אז הבן של השוטר הזה גם נוסע בלי רישיון. אז הוא לא יעשה כלום

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כמו כן לא נדיר לראות במקומות כאלו גם אנשים מבוגרים שרוכבים ללא רישיון על טוסטוס שעבר טסט בפעם האחרונה לפני 10 שנים ואין לו מספר רישוי.

אני חושב, שכל עוד זה נעשה בשטח הקיבוץ, המשטרה מעלימה עיין.

פורסם

המשטרה לא מעלימה עין, היא פשוט כמעט ולא נכנסת למקומות הללו.

תהיה בטוח שברגע ששוטר יראה רכב/קטנוע שמבצע עברה חמורה מול עיניו הוא יעצור אותו לבדיקה, כך שהסיכוי מאוד קלוש שזה יקרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• אחראי פורום
פורסם

דווקא לפני כמה ימים היתה כתבה בעיתון לגבי מה שקורה בקיבוצים/מושבים,

המשטרה הודיעה שהיא מתכוונת להתחיל להיכנס גם לשם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי, מהכירות את הלך הרוחות בקיבוץ, אין להם אפשרות של ממש לתפוס מישהו או משהו.

בשדות הם לא יסתובבו הרי.

בתוך הקיבוץ הם לא ירוצו ברגל, וניידת לא ממש אפקטיבית בתוך קיבוץ, בטח ובטח לא כשיש באמפרים, מיליון שבילים, דשאים והשוטרים בנוסף לא מכירים את הקיבוץ.

לא ממש פרקטי.

פורסם

אני חושב שלנהוג בלי רישיון זה פשוט להחזיק כלי הרג ולשחק איתו.

כולנו היינו בצבא (או יש כאן כאלה שעוד יהיו), כולנו מיומנים בהפעלת נשק, כולנו באנו הביתה עם נשק לחופשות, ובכל זאת אסור לנו כאזרחים להחזיק נשק ללא רישיון.

וכולנו יודעים עד כמה קשה לקבל רישיון לנשק.

לכולנו ברור שלהחזיק נשק ללא רישיון זאת עבירה.

ומה הסיכוי שאנחנו נהרוג או נפצע מישהו מיריה - אפשר לומר "0".

ומה הסיכוי שנהרוג או נפצע מישהו בדריסה - "0"

והמיומנות הנדרשת בנהיגה היא הרבה יותר גדולה.

תחשבו על זה...

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא מסכים איתך, יש מדינות שבהם מותר לנהוג על טוסטוס ללא רישיון. כמו באיטליה, לא בדקתי את הסטטיסטיקה אבל לא נראה לי שיש שם יותר הרוגים בכבישים מאשר בארץ.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

המשטרה בדרך כלל יוצאת במבצע אכיפה של מספר ימים, מגייסים כוחות גדולים לנושא ולאחר מכן הכל חוזר למצבו הקודם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא מסכים איתך, יש מדינות שבהם מותר לנהוג על טוסטוס ללא רישיון. כמו באיטליה, לא בדקתי את הסטטיסטיקה אבל לא נראה לי שיש שם יותר הרוגים בכבישים מאשר בארץ.

אחרי שחזרתי מאיה נאפה וראיתי את המצב במדינה שבה מותר לנהוג בטוסטוסים בלי רשיון, אני חייב לציין שמה שהולך שם זה פשוט לא ייאמן.

בכל נסיעה קצרה שתעשה אתה תראה שם אנשים נופלים מהטוסטוס או עושים תאונה.

כמות ההרוגים והפצועים מתאונות טוסטוסים שם היא עצומה וכמעט 50% ממי שעולה שם על טוסטוס נפצע בתאונה.

תחשוב על זה שמתוך 3 חברים שעלינו על טוסטוס בלי רישיון, 2 עשו תאונה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

רק רציתי לעשות סיבוב קצר במגרש חנייה כי היה משעמם ונכנסתי במכונית חונה :roll:

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

התופעה מאוד עניפה, אבל לדעתי אין מדובר בסכנה של ממש. טוסטוסים משמשים כתחליף לאופניים ולקלנועית. מהירות רכיבה בדרך כלל לא עולה על 30-40 קמ"ש, ומדובר לרוב בכלים 50 סמ"ק ישנים ועייפים.

כן, גם אנשים בני 60 ומעלה רוכבים בכייף בתוך קיבוצים.

לנהגת שודים : על איזה עבירה חמורה את מדברת ?

כשרואים מישהו רוכב על טוסטוס ללא מספר וללא קסדה זה לא עבירה?

מה עוד הוא צריך לעשות בשביל שיעצרו אותו ?

אבל שוב, לא זכור לי מקרה שבו נהרג מישהו ברכיבה על טוסטוס בתוך קיבוץ,

טיפול בזה וענישה של אנשים לא יתרום כלום לשיפור הבטיחות בדרכים,

אין בזה שום עיניין לציבור, כותרת "בן 60 תושב קיבוץ נעצר תוך כדי רכיבה על טוסטוס ללא רישיון וללא טסט בתוקך בדרך לחדר אוכל במהירות 30 קמ"ש" נא נראית טוב בעיתון, ואף אחד לא יטפל בזה וגם לא צריך לדעתי. הנושא הזה מאוד שולי.

• אחראי פורום
פורסם
איתי, מהכירות את הלך הרוחות בקיבוץ, אין להם אפשרות של ממש לתפוס מישהו או משהו.

בשדות הם לא יסתובבו הרי.

בתוך הקיבוץ הם לא ירוצו ברגל, וניידת לא ממש אפקטיבית בתוך קיבוץ, בטח ובטח לא כשיש באמפרים, מיליון שבילים, דשאים והשוטרים בנוסף לא מכירים את הקיבוץ.

לא ממש פרקטי.

מסכים, כי אני יודע בדיוק מה הולך בקיבוצים/מושבים. אני האחרון שיתחסד פתאום,

גם אני התנהגתי כך בתור ילד.

הכתבה וההצהרות המגוחכות של הקצין שהתראיין סתם גרמו לי לצחוק.

שום דבר לא ישתנה, אף אחד לא יקצה משאבים וכוח אדם כדי אולי לתפוס איזה קשיש על ווספה בלי ניירות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...