Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה ג'ק,עוד שאלה אם אפשר,לגבי החלודה והגי'פה לא צריך אחרי ריקון המים למלא נוזל נגד חלודה ורק אז למלא את נוזל הקירור,ומה לגבי ניקוז אוויר ואיך ועםמה עושים את זה?

פורסם

מצטער שאני נכנס לשרשור הזה אבל יש שאלה שמעניינת אותי,

בטמפרה שהייתה לי היה בקרת אקלים דיגיטלית ובעט החלפת אנטיפריז הייתי צריך להעביר בבקרת אקלים למצב חום.

מישהו יודע למה זה?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

היית צריך להעביר למצב של חום, כדי שתיהיה זרימה גם במערכת של רדיאטור החימום.

כלומר כשהווסת הוא על קור אז ישנו שסתום המונע מהרדיאטור חימום להישתתף בסירקולציה של נוזל הקירור, וכשהווסת הוא פתוח על חום = נפתח השסתום והנוזל שברדיאטור החימום משתתף בסירקולציה של מנוע , רדיאטור.

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

TKL תודה על ההסבר.

עשיתי זאת אבל לא ידעתי בידיוק על מה זה משפיע

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נוזל לניקוי חלודה אתה ממלא לאחר ריקון הנוזל/מים ישנים, כמובן לפני שאתה ממלא את הבקבוקון את סוגר את פקק הריקון. ממלא מים עד הסוף, סוגר פקק מפעיל חימום ברכב, ונותן למנוע לעבוד בניוטרל 10 דקות, לאחר מכן מרוקן את הכול וממלא נוזל קירור ומנקז אויר. תבדוק מה מצב המים למחרת או לאחר נסיעה, כמובן לאחר שהמנוע יתקרר, ובמידה ויש לך מיכל עודפים תמלא גם בו. תחפש פקק ריקון ברדיאטור ברכבך, ואם לא תמצא אז לך על אחד הצינורות התחתונים לשם ריקון, אני אישית הייתי בודק את מצב הצינורות ומנצל את הזמן להחליפם במידה וצריך. ועוד עצה קטנה תן למנוע להתקרר כמה שיותר לפני שאתה מתחיל את כל התהליך, ולאחר הרצת נוזל הפלאש לחלודה, הזהר מכיוון שהמים חמימים כאשר אתה מרוקנם.

בהצלחה :-)

פורסם

ניקוז אוויר: שים נוזל קירור, תשאיר את פקק מיכל האיבוי פתוח וגם את הפקק על הרדיאטור (אם יש). תפעיל מנוע ותחכה שיגיע לטמפ' עבודה. בזמן זה תלחץ טיפה על הצינורות כדי "לעודד" בועות אוויר לצאת. אחרי שהרכב הגיע לטמפ' עבודה אפשר לסגור את כל הפקקים ולדומם מנוע. אחרי שקצת יתקרר בדוק אם יש צורך להוסיף נוזל קירור. בימים הראשונים אחרי ההחלפה בדוק בתדירות גבוהה יותר מהרגיל את גובה הנוזל.

כמובן שלפני כל התהליך מומלץ להחליף חלקים לא תקינים במערכת קירור (כמו למשל צינורות סדוקים או מעוותים).

פורסם

נכנסתי לשרשור - ברשותי סיטרואן ברלינגו

אצלי יש מים עם גיפה , יכול להיות שזה משפיע על מערכת הקירור והמד חום משחק איתי , עולה ויורד ?

יש את "אלקרם" ברמלה , יש שם נוזל לניקוי (פלאש) ?

איך מתבצעת שטיפה למערכת הקירור ?

יש לי ה ש ע ר ה - פותחים את מיכל העיבוי - ופותחים את הפקק לריקון המים .

מה שאני צריך לעשות להכניס צינור מים לתוך מיכל העיבוי וכל המים ייצאו מהפקק ריקון ?

עד שכל המים עם החלודה ייצאו ?

פורסם
קנה נוזל של פרסטון או משהו בסגנון. לעולם! אל תקנה נוזל של אמרין איגל או איגל רוד

(AMERICAN EAGLE, EAGLE ROAD)

נוזלים ברמה ירודה!

קנה או שך ל פרסטון (PERSTON) או דלקול. הכי טוב. (ד"א ללקווי מולי יש מי קירור?)

איך הגעת למסקנה שפרסטון/דלקול הם ברמה גבוהה? (או LM?)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איפה נמצא פקק הריקון בדייהו,יש לי מתחת לרדיאטור 2 פקקים,אחד בצד ימין והשני בשמאל,אלו הם פקקי הריקון

• תוכן חדש...