Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,כימעט ניגמר השיפוץ והכול פועל יופיו :-Dולרגל חג האהבה קניתי לטמפרה סטישן קרבורטור שלי גם gps :wink:.עדין אני לומד אותו (ויש הרבה מה לילמוד)ויש לי כמה שאלות ,איך הדבר הזה מיתעתקן הרי כול יום יש כביש חדש?:shock:מה ולא צריך לשלם יותר על עידקונים אגרה או משהו,יש עוד הרבה שאלות אבל יש לי מדריך ומקוה להיסתדר.מצורפות תמונות ושימו לב שכשהאוטו שלי נוסע הוא גם עומד בצל.:-P

PICT0073.jpg

PICT0070.jpg

PICT0080.jpg

פורסם

תודה תודה רבה,אבל אני לא גר בב"ש אבל נסיעת המיבחן שלי היתה לב"ש,ואני מרוצה מהאוטו,ואחרי כ3 חודשי עבודה בסופי שבוע וכול יום כשעה, כן ונעזרתי הרבה ותודה רבה לרפי ,לצביקה,ולכול העוזרים בפורום הניפלא הזה .אני מרוצה.לב"ש אגיע כשאסע לסיני ועצירה לדלק .שוב תודה,ולהיתראות.

פורסם

תתחדש , הטיפ הטוב ביותר שיש לי בשבילך הוא ללמוד להקשיב להוראות ולא להסתכל על הGPS עצמו.

יש מספיק הסחות דעת בכביש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תתחדש , הטיפ הטוב ביותר שיש לי בשבילך הוא ללמוד להקשיב להוראות ולא להסתכל על הGPS עצמו.

יש מספיק הסחות דעת בכביש.

ליביו

מחזק

תתחדש , ותהנה ממנו כמה שאפשר!

אלעד

פורסם

הgps מיו 350 עים תוכנה חוקית ,ולא הבנתי איך נעשים עידקונים וזה חשוב כי יש לי חברים שגרים בנגב בכול מיני חורים שלא מופיעים במפות שלי אפילו,ותודה לעוזרים.

פורסם

אני קניתי FUGICOM - מכשיר נחמד, MP3, MP4 ואחלה של תוכנת נווט. לא מבין למה צריך את מחשב הכף יד - סתם כבד יותר ויקר יותר.

בריאות לכולם!

פורסם

אולי זה רק אני אבל ממש קשה לי להבין את ההקטע הזה של ה GPS.

במדינה הזאת יש בקושי 3 וחצי כבישים ( וגם הם לא משהו.... ) , כל כך קשה להסתדר בלי.....?

אני בטוח שיש מספיק דברים חשובים שאפשר לעשות עם סכום כסף כזה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אתה יודע איפה זה רחוב קרן היסוד בקריאת ביאליק?

את יודע איפה זה רחוב הנביאים בחיפה?

ועוד ועוד..

אתה מכיר את האזור שלך. מאיפה לך להכיר איפה רחוב X בירוחם?

ויש אנשים שאוהבים לטיל, בלי לעצור כל שניה ולשאול את הישראלי היפה איפה רחוב X

אני חושב ש DVD ברכב מיותר. אבל לא GPS

פורסם

צודק, הGPS לא נועד לנסיעה בין ערים, אלא לנווט בתוך רחובות ערים זרות, מאוד שימושי למי שאוהב לטייל בערי הארץ.

מסכים גם עם זה שדיוידי זה מיותר ברכב, אלא אם כן הוא מותקן במושב האחורי לטובת הילדים על מנת שלא יפריעו לנהג/ת במהלך הנסיעה.

• תוכן חדש...