Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש הרבה זמן עד הצבא, ויש דלקן

שילוב של שניהם מביא לנסיעות חסרות תועלת בחיפושים אחר מקומות מיוחדים

אני יודע שזה נשמע קצת הזוי, אבל דוגמא לכך - הגבול בין אזור תעשיה החדש בכפר סבא ושדה חמד - בית קברות של בובות ענקיות, מקום מגניב בטירוף (ומפחיד) בלילה :-D

אשמח לשמוע ממכם על מקומות נוספים בסיגנון, תתפרעו עם הרעיונות, כל דבר שמרתק\מפחיד\מעביר את הזמן מתקבל

עדיף באיזור המרכז

תודה :)

פורסם

קח כמה חבר'ה לצפת ליום שהברסלבים קופצים באטרף , מובטחת חוויה של פעם בחיים

מערת הקמח

עמודי שלמה

בריכת הקצינים

ירוחם, תגיע בלילה

רוצה מפחיד?

קח רכב 4X4 לכביש ליד רהט ותחנה אותו בצד הדרך, וגם תראה קסם, איך הוא נעלם תוך 2 דקות

רוצה עוד יותר מפחיד?

סע לבקום ביום גיוס שהוא לא שלך (קצת לפני)

פורסם

הרעיון עם הבקום כבר מתרוצץ לי הרבה זמן בראש, מה בעצם יקרה? ישלחו לי לבקום שאני צריך להיות בו וזהו לא?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
קלקיליה?

נתניה???

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אף על פי שגם אני בד"כ הייתי מוסיף דגמא כגון: קלקיליה/ נתניה/ חדר האמבטיה של דץ, אני דווקא מוכן לנדב איזה מקום

- העץ התלוי ביפו שנישתל בתוך קלקר ולא נגע באדמה מעולם, נמצא בתוף סמטאות יפו העתיקה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
קח כמה חבר'ה לצפת ליום שהברסלבים קופצים באטרף , מובטחת חוויה של פעם בחיים

מערת הקמח

עמודי שלמה

בריכת הקצינים

רק שים לב, מערת הקמח סגורה, אין להיכנס אליה!

קיימת סכנת התמוטטות!

פורסם

מצחיק, רק שילשום קיבלתי מכתב מהבקומ שאומר שאני יותר לא מגיע אליו.

שירות מלא עשיתי אך משום מה הצבא לאחר שנתיים מהשחרור החליט שאני לא צריך לבוא למילואים.

לא שואלים שאלות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
מצחיק, רק שילשום קיבלתי מכתב מהבקומ שאומר שאני יותר לא מגיע אליו.

שירות מלא עשיתי אך משום מה הצבא לאחר שנתיים מהשחרור החליט שאני לא צריך לבוא למילואים.

לא שואלים שאלות.

אחי קיבל בדיוק את אותו המכתב אתמול :D

מודים לו , ופטרו אותו משירות מילואים ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך

תענוג !

פורסם

עד שדרות שלחת אותו? ג'נין לא יותר מעניין? וגם יש את כביש הסרגל ליד..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כשהייתי בתיכון המנהג היה להזמין לראות את קפריסין.

זה היה מתנסח בערך כך:

"רוצה לראות את קפריסין?"

"כן"

"אז בואי איתי לים ואני ארים אותך..."

[הערה: הכותב היה במערכת יחסים יציבה במשך כל זמנו בתיכון ולא עסק מעולם בשידול לצפייה בחו"ל בשום דרך ואופן].

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ועכשיו ברצינות:

סע למצפה רמון,לפני הכניסה לעיר עצמה תפנה שמאלה לאחד משבילי העפר הרבים שיש שמובילים לשטחי אימונים של הצבא, יש באיזור הזה הרבה שטחי ניווט.

אתה תגיע שם לכל מיני נקודות תצפית מדהימות על המכתש.

למה לך לנסוע בשטח ולא להגיע לתצפית שבעיר ?

כי זה הרבה יותר יפה לצפייה מאיזור לא מיושב,ולא מואר (לכן מומלץ להגיע לשם בלילה,ולתזמן את השעת הגעה עם שעת זריחת הירח,זה פשוט מדהים לראות את זריחת הירח מעל המכתש).

אגב,מומלץ ביותר להגיע בערב יום שישי,ככה הסיכויים שתפגוש חיילים בשטח יהיה נמוך (מזכיר שוב,מדובר באיזור אימונים צה"לי,אין שם ירי,אבל שלא יקרה מצב לא נעים עם חיילים שוקיסטים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...