Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחים שלי , קניתי לא מזמן 106 XSI שנת 1993 (מנוע KFZ) , עשיתי טיפול כללי לישור קו (פילטרים , שמנים , טיימינג ועוד ועוד) הטיפול נעשה אצל בן דוד במוסך בקריות , כאשר הוא פירק את הפילטר אוויר כדי להחליף ולהשים חדש הוא ראה שלמעשה הפילטר הוא אומנם פתוח (אבל בקומבינה שנעשתה כנראה על ידי בעל האוטו הקודם) אני יסביר .

מי שמכיר את ה106 XSI כאשר מפרקים את הפילטר אוויר הוא אמור לשבת בתוך בית סגור כדי למנוע מלכלוך רציני להיכנס לפילטר , ולמעשה התושבת הזו חזרה מה שעשו זה לפלפו ספוג על הפילטר עצמו וכך למעשה הוא הפך להיות פילטר פתוח בעל כורחו .

אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המכסה הזה עם התושבת העליונה כדי למנוע תקלות בעתיד , כי זה לא פילטר פתוח יעודי אלא קומבינה שיכולה לגרום נזק והכנסת לכלוך למנוע .

ואם יש לכם מושג כמה זה יכול לעלות ?

וגם להתעניין מה העלות של פילטר פתוח יעודי ל106 XSI ? וכמה באמת הוא ישפר את המנוע ?

תודה לעוזרים .

פורסם

סביר להניח שתשיג חלק כזה רק בחברה או מפירוקיות. כדאי לברר בחברה (לובינסקי- שרודר) לגבי המחיר, אני מנחש שהעלות לא תהיה גבוהה.

פורסם

כמו שחשבתי , בכל מקרה תודה על התגובה .

ואכן אני יברר היכן יש מוסך מורשה של פיג'ו באיזור חיפה ואסע לשם כדי לברר , אגב האוטו נקנה בלי פלסטיקים על הדלתות ובלי פלסטיקים על הכנפיים של הרכב (בעל האוטו לשעבר אמר שהם נגנבו לו) .

מתאר לעצמי שגם את זה אני ישאל או בפירוקים או ב מוסך מורשה (חברה) .

תודה .

פורסם

אני לא בטוח שתוכל להשיג רק את הפלסטיק העליון שאמור לכסות את הפילטר. כניראה שתצטרך להחליף את כל בית הפילטר.

בדוק בחברה או בחנות חלפים לרכב אולי יוכלו להזמין לך אחד כזה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...