Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
-האם המגבר שלי (JBL GTO75.4) שנותן בגישור 280rms יוכל להרים סאב שהוא (350rms (Phoenix Gold ?

לדעתי 280 רמס זה מאוד מכובד לסאב.

זה יזיז אותו(דיי הרבה אל תדאג)אתה לא תנצל אותו עד הסוף אבל אתה תקבל הרבה עוצמה ממנו.

פורסם

למה אתה מציע לו סאב שלא יוכל להיות מוגבר ע"י המגבר שלו?

ידעת שהסאב הזה של פיניקס, הוא 2 סלילים של 4 אוהם? ז"א התנגדות סופית של 2/8 אוהם.

בג'יביאל 75.4, גישור ב2 אוהם לא יציב.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

מה המחיר שלו כולל תיבה (חדש)?

אולי יש סאבים קצת יותר זולים שיתאימו לי?

פורסם

בתור בעלים של מגבר כמו שלך, וסאב נהדר, אני ממליץ בחום למתוח את התקציב מעט וללכת על ה

Infinity Kappa Perfect 12.1

350 RMS

מוגבר אצלי עם ה Jbl gto 75.4 (בריג' כמובן)

ונשמע מעולה, מדוייק, חזק ונקי.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

הפרפקט סאב מצויין וSQ טהור לכול הדעות אך הוא צריך הגברה יותר רצינית מ280

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

זה זה וזה

אני חושב שניסית לעקוץ פה לא?:wink:

עם לא לא ועם כוונתך אליי אז הפרפקט סאב SQ נטו.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

P2 הוא סאב SQ? ממתי? ומה SQ בו בדיוק? או אוקטן ZR? אלה סאבים טובים ומומלצים, טובים יחסית למחיר שלהם, ונותנים תמורה טובה לסכום המושקע, אבל SQ הם לא. נקודה. יש פה כמה אנשים שלא ממש מצליחים להפנים את המושג הזה. זה כמו להגיד שיונדאי קופה זה רכב מירוצים. זה יותר מהיר מאוטובוס, זה נכון, אבל מירוצים זה לא. האינפיניטי טוב (אבל לא מצויין). לסאב SQ תהור יש להכין תקציב בהתאם. הייתי הולך על הרצים יד שנייה. יחסית מדוייקים. או מוסיף עוד תקציב וקונה פירלס או IDQ.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

X-ent ממש לא.

אמנם אני לא אוהב את אינפיניטי , אבל כמו שאמרת הבעיה שצריך לדחוף לדחוף את הסאב הזה.

לכן המלצתי על סאבים קלים לדחיפה+SQ יחסי למחיר הזה.

שלא נדבר שהסיכוי שהוא יקנה חיקוי של הפרפקט הוא גדול מאד.

פורסם

חברה מה דעתכם על סאב Hertz ES 250 -250RMS? האם זה חסרון גדול שהוא 10'?

ואיך הוא יעבוד עם GBL 75.4 שלי? מצעתי משומש ב-650שח כולל תיבה.

• תוכן חדש...