Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שלא צריך להיות כזה "עדין". מה אני אגיד לך, נחמדות? רומנטיקה? עזוב אותך. בחורה מחפשת לטווח ארוך רק "גבר גבר". לא אחד שיגיד לה "מאמי, רוצה אני אביא לך אוכל למיטה?" או "ללכת לקנות לך משהו"?. תהיה אסרטיבי, תשתדל להראות דומיננטיות, ואל תהיה סיסי. איפה היום כל הגברים של פעם, קלינט איסטווד כזה. כולם נהיו פה סיסי. זה בטח בגלל המחשב.

בכל מקרה, אם כל הקטע שלך זה לקבל משהו בערב הזה, אז אתה יכול לעשות מה שחבר לעבודה שלי עשה.

לקח 60 אלף שקל. קנה פורשה בוקסר אחרי תאונה (אחת שאפילו השלדה לא ישרה, גלגלים קדמיים בקו אחד, אחוריים באחר). השקיע 6000 שקל לתיקון בשטחים.

היום בימי שישי הוא לוקח את האוטו לאחד ה"עיגולים" השכונתיים באזור המרכז, מוצא לו איזה כוסה, מכניס אותה לאוטו (והיא תכנס אם אתה על פורשה קבריולט), אומר לה " מה הדבר שאת הכי היית רוצה עכשיו? לא אוכל. אלא חפץ". אמרה לו "אני אוהבת תכשיטים". לקח אותה לחנות תכשיטים של חבר של אבא שלו, אומר למוכר " תביא לי מה אתה חושב הכי שווה את הבחורה הזאת". הוא הביא לו שרשרת ב25 אלף דולר, בא הבחור אומר לו "סתכל על הבחורה, נו בחיאת, זה כל מה שהיא שווה? מה הכי יקר שיש לכם". מביא לו ענק ב70 אלף דולר. היא רואה את זה, נרטבת, שולף צק הבחור, ממלא, אומר למוכר, שמע, 70 אלף דולר במזומן אין עליי, אבל קח את הצק. המוכר שמכיר אותו אומר לו "תביא את הצ'ק, כרגע הבנקים סגורים, יום ראשון אחרי שהצ'ק יפדה, תבוא תקח את הענק שלך". היא נדלקת. סופשבוע פראי. יום ראשון הבחור בא לחנות, אומר לו המוכר "שמע, לא נעים לי ממך, אבל הצ'ק שלך חזר". אמר הבחור "תגיד לי? אתה חושב אכפת לי מהצ'ק? אתה יודע איזה סופשבוע היה לי?".

ותחשבו על זה.

0 השקעה.

100 אחוז תפוקה.

פורסם

כמה מרגש... :cry: כל התגובות שקיבלתי תוך יממה... :wink:

בכל מקרה, תודה לכולם על הרעיונות, רק נבהיר כמה עניינים...

החוף הכי קרוב אלי הוא במרחק של כשעה וחצי נסיעה, ככה שלא חושב שכדאי לייבש אותה שעה וחצי בשביל חוף ים... יש פה אומנם נחל, אבל הוא אכזב... :-P

לגבי הרכב, הרכב לרוב נקי, ועם ריח טוב (ריח תות, לא סתם)... כמובן שלפני אירוע חשוב הוא עובר צחצוח רציני...

ומי שהזכיר את הרעיון של הדיסק עם שירים יפה, זה בהחלט רעיון מצויין, נשב נכין איזה דיסק... אם יש למישהו המלצה לשירים שקטים ויפים, מוזמן לשתף...

לגבי הסנוקר/ביליארד.. גם לי אין מושג מה ההבדל, ויותר מזה אני לא משהו לא בזה ולא בזה, ככה שכנראה זה לא רעיון טוב לפגישה הראשונה, לחטוף מבחורה על ההתחלה...

ולגבי הנהיגה והדאווינים... במהלך שיחותינו באיי סי, גיליתי להפתעתי שלא רק שהיא מבינה במכוניות, היא גם נהגת שודים (או לפחות זה מה שהיא טוענת)... ככה שלא חושב שתהייה לה בעיה עם נסיעה מהירה... מצד שני, אני כמובן לא מתכוון להוכיח לה שאני שומאכר או משהו, אלא לשמור על נסיעה רגועה...

ולגבי הגומי, אני כנראה אסתפק בגומי לעיסה בפגישה הראשונה... בכל זאת, המטרה שלי היא לא להכניס אותה למיטה על הפגישה הראשונה (אולי בשניה :twisted: )...

פורסם

לגבי הרכב, הרכב לרוב נקי, ועם ריח טוב (ריח תות, לא סתם)... כמובן שלפני אירוע חשוב הוא עובר צחצוח רציני...

שלא תראה שהשקעת יותר מידי, כנ"ל לגבי הופעה - אל תתלבש כאילו אתה חתן בר-מצווה.

מסטיקים - חובה באוטו בעיקר אם אתה מעשן וגם אם לא

מוזיקה - 'שירי פאבים' בעברית, באנגלית- כל מיני כמו OASIS וכו' וגם שירים חדשים יותר.

אפשר גם לשמוע רדיו ואז חסכת דיסק :lol:

נהיגה - ואני אומר לך את זה מנסיון, הכי טוב לנהוג רגוע שאתה עם בחורה אחרת היא תתלונן שיש לה בחילות מהנסיעה (הנהג לא מרגיש את זה).

פורסם

גדי!

דיר באלק אם אני לא רואה התייחסות לנושא אחרי הפגישה!

אל תשאיר אותנו במתח.

המון בהצלחה.

ו...(לא לכעוס-חברי פורום נכבדים :)) רכב לא קובע אם הבחורה תרצה אותך..רק גודל הלב שלך והכימיה בינכם (טוב...לפחות זה נכון בגיל שלך...:))

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ולגבי הנהיגה והדאווינים... במהלך שיחותינו באיי סי, גיליתי להפתעתי שלא רק שהיא מבינה במכוניות, היא גם נהגת שודים (או לפחות זה מה שהיא טוענת)... ככה שלא חושב שתהייה לה בעיה עם נסיעה מהירה...

כן, כן, מכיר את אלו...

אל תשכח שגם היא מנסה למצוא חן בעיניך.

כולן חובבות אקסטרים, עד שהטורים עוברים את ה-4K. אז הראש בתוך התא כפפות והציפורניים קורעות את הריפוד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כשמישהי אומרת דבר כזה זה בדרך כלל כי היא נוסעת מעל 111 קמ"ש לפעמים, עד למהירות מטורפת של 120 קמ"ש

פעם אחת תיסע איתה בסיבוב על הצד או עם מקסימום זוית גלגול והיא מקבלת התקף לב

פורסם
גדי!

דיר באלק אם אני לא רואה התייחסות לנושא אחרי הפגישה!

אל תשאיר אותנו במתח.

המון בהצלחה.

ו...(לא לכעוס-חברי פורום נכבדים :)) רכב לא קובע אם הבחורה תרצה אותך..רק גודל הלב שלך והכימיה בינכם (טוב...לפחות זה נכון בגיל שלך...:))

תודה, ואם תהייה בעזרת השם פגישה, זה רק בסופ"ש הבא (כי את זה היא סוגרת...)...

וכן, הגודל של הלב גם קובע (כמו שאר הגדלים :-P)

פורסם

מתי אנשים יקלטו.

בחורות זה כמו כלבים, הן מריחות פחד ממיליון קילומטר.

בן אדם שמתרגש בנוגע לדייט ואשכרה נכנס לאתר כדי להתדיין בנוגע מה לעשות עם הבחורה בדייט מצבו רע.

הבחורה תריח את זה כמו שהיא תריח את הריח תות של האוטו, שבדיוק יצא מהפוליש ווקס והחתן בר מצווה שבתוכו.

רוצה להיות חכם ? אל תשבור את הראש תהיה ספונטני, תחשוב על כמה רעיונות בראש שלך תלבש ג'ינס וטי שירט (ולא חליפת ארמני ב-900000000000 בליארד שקל עם עניבה). כשתאסוף אותה ותשב איתה באוטו תשאל אותה "בא לך לסוע לאיזה פאב סבבה שאני מכיר ?"

בחורות אוהבות שמשקיעים בהן, הן לא אוהבות שמשדרים נואשות או רצון מאוד עז להיות איתן.

תחשוב על זה כאל משוואה של ביקוש והיצע. כשבחורה יודעת שההיצע דל ולאו דווקא היא הולכת לקבל אותו זה מושך אותה.

מעל הכל אני מאחל לך בהצלחה.

קח את הטיפים האלה באמת בראש טוב ולא כאיזה סוג של ביקורת. שיהיה לך המון בהצלחה ותעדכן !

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...