Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם :lol:

חזרתי מבדיקה לפונטו ספייס שנת 2004 אוטומט 40 אלף קילומטר יד ראשונה עד כאן הכול בסדר

תוצאות הבדיקה אני הילך ישר לבעיות :cry:

1 הגה מרעיש טיפה עים אני יושב בתוך הרכב ומשחק עים ההגה יש נקישות ?

2 משאבת מים נוזלת

3 מנוע מצויין עובד עגול אבל אל הגיר הם אמרו שהוא עובד מצויין אבל הם לא נותנים אחריות כי זה גיר חשמלי רציף והם לא נותנים אחריות. אבל הבוחן נסע על הרכב והוא אמר שהוא לא הרגיש כלום והרכב נסע יפה בלי רעשים למיניהם . אפה אני בודק את הגיר ואיך בודקים אותו על מחשב?.

עכשיו שאלות

1 כמה עולה להחליף משאבת מים וכן כן כן אני יודע שעל הדרך אני יחליף גם טיימינג

2 אני הכי פוחד שזה מנוע חשמלי כי לפי הבנתי זה רכיב די יקר להחליף אותו . איך אני בודק ביכלל שזה המנוע החשמלי של ההגה דופק ולא משהו אחר ???

תודה לכול מי שעוזר :wink::wink:

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

האם הפונטו הזו היגיעה מליסינג או השכרה?

היכן נבדק הרכב ? (תמוה שמכון בדיקה אינו מוכן לתת אחריות על הגיר).

במצב העניינים הזה,הייתי ניגש למוסך מורשה פיאט של היבואן ומבקש בדיקה לגיר עם סורק תקלות,לבדוק שאין קודי תקלה

או שהולך למכון גירים אוטומטיים מומלץ שאתה מכיר ומבקש שיעשו נסיעת מבחן ויחוו דעה על הגיר.

מאחר ומדובר בגיר רציף שאם הוא מתקלקל עלותו לשיפוץ/החלפה גבוהים מאוד לא הייתי לוקח סיכון ולא רוכש את הרכב,ללא מתן אחריות על הגיר.

דבר חשוב נוסף,איך אחרי 40,000 ק"מ הלכה בדיוק משאבת מיים?נכון שאין לעניין הזה חוקים אבל,הייתי אומר שזה חשוד מאוד,ומבקש לראות את ספר הטיפולים של הרכב כדי לאמת את הקילומטר'ז כדי שלא תהיינה לך הפתעות לא נעימות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הי,

לי הלך בפונטו ספייס 2001 ההגה, מסתבר שאין חלופי רק מקורי (והם חלמו לקבל 7K עליו) או מפירוק שבסוף יצא 2K כולל עבודה.

בהצלחה, אני אישית ממילץ על ספייס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מכון הבדיקה נותן אחריות על הגיר על פי חוק, ולא על פי בחירה.

זה שהוא אומר שאין אחריות על הגיר חסר כל תוקף.

מה שכן, טריק ידוע על מנת להתחמק מהצורך לתת אחריות מתבטא בכתיבה "לא תקין" על הדו"ח הכתוב, תוך מתן צפירת הרגעה לקונה בע"פ.

פורסם

ארנון !

יש לא מעט מכוני בדיקה שבסעיף הגיר רושמים: "גיר אוטומטי נבדק בנסיעה בלבד,אין אחריות על הגיר האוטומטי".

צר לי לבשר לך שזה קיים בהרבה מאוד מכונים באזור חיפה (אין כל כך הרבה אבל צדיקים אם בכלל יש מעט ביותר).

לפותח השרשור:

נזילה ממשאבת מים מצריכה /מחייבת החלפת טיימינג והעסק עלול להיות מעט יקר.

לגבי הגה,יכול להיות שיש בעיה עם כל ההגה ויכול להיות שרק המנגנון החשמלי שמפעיל אותו תקול.

בין שתי התקלות מפרידים אי אילו אלפי שקלים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני עוד לא פגשתי מישהו מיקצועי בארץ הזאת. 90% מכל הבודקים בכל המכונים האלה סתם חאפרים. הידע שלהם היא לא עולה על ידע בסיסית שלי. מגיעים למכון והם מתחילים להסביר לך סיפורי סבתה. כל ילד בן שמונה יכול לישמוע את הרעשים בגיר.

בישביל זה אני לא צריך בודק "מוסמך". ועוד לוקחים ים כסף על בדיקה המחורבנת הזאת. הפיתרון לחוסר ידע שלהם זה כל המכשירים החכמים שבהם הם משתמשים! לפחות זה הם יודעים, ללחוץ על מקשים.

מגיע לפנצ'ריה יוצא אם ג'אנתים סרותים.

מגיע למוסך לעשות ראש מנוע, חוזר לשם עוד 10 פעם.

מגיע למכון בדיקה והבוחן דוחף לאוטו את המדד של עובי הצבע או מה הוא מצמיד שם לרכב אני לא יודע. כאילו לא רואים שהרכב עבר צבע כללי. פה בארץ לא צובעים רכבים ככה שאי אפשר להבדיל. אני עוד לא ניתקלתי.

מגיע לפחח לצבוע טמבון אחורי יוצא אם גלגל רזרבי, אגזוז, וחצי תחתית של הרכב צבועים.

למה שהחזקה של הרכב תיהיה זולה, עוזרים לנו לעלות את התקציב להחזקה!!

מקווה שיש גם יוצאי דופן.

• תוכן חדש...