Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הנני נמצא בשליחות של כמה חודשים מטעם העבודה באירלנד.

הרכב שאותו קיבלתי (וגם עמיתיי לעבודה קיבלו) הוא פורד פוקוס 5 דלתות 2007.

יש לציין שקיבלנו אותם חדשים לגמרי, על שלי היו 10 ק"מ בלבד...

בכל אופן האוטו שותה דלק בכמויות ! מחישוב פשוט שעשיתי יוצא משהו כמו 1:10. יוצא שמיכל דלק בקושי בקושי מספיק ל- 600 ק"מ

אותו כנ"ל גם ברכבים של עמיתיי. זה נראה לי ממש מוגזם.

השאלות שלי:

א. האם הרכב הנ"ל אמור לשתות דלק בכמות כזאת ? האם יש כאן תקלה סדרתית ברכבים של כולנו ?

ב. האם שימוש קבוע בבקרת שיוט שלו, אמור לחסוך דלק ? מכיוון שהרבה מהנסיעות מהבית לעבודה הם על כבישים מהירים.

ג. האם יש קשר לכך שההגה בצד ימין והנהיגה בצד שמאל ??...:shock:

פורסם

1.דבר בליטרים... כמה ליטר זה מיכל מלא?

2.עקרונית,כן

3.:shock::shock:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

נשמע כמו צריכה סבירה בהחלט לרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא צריך לספר לנו איפה אתה וחבריך נוסעים , כביש מהיר? בעיר? פקקים? מזגן? כמה אנשים ברכב?

אם את כל זה אנחנו אמורים להבין לבד - אז כן 1:10 זה מצויין.

בעקרון הרכבים האלה צריכים לעשות 1:12 1:14 בנסיעה בינעירונית ו1:10 בתוך העיר.

לגבי הצד של ההגה - :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

פורסם

הרכב חדש. זה סביר צריכה כזו.

כמובן שההגה בצד ימין ונוהגים בצד שמאל - בדיוק כמו שבישראל ההגה בצד שמאל ונוהגים בימין ....

עזוב אותך חישובי דלק. סע ביום ראשון לרוחב אירלנד (שעתיים וקצת) לגולווי, תסתובב קצת - העיר יפה. תרד קצת דרומה לאורך הים לדולין , תראה את צוקי מוהר (אם אין ערפל)... מהר מאוד תשכח מצריכת הדלק.

בדאבלין עצמה אם אתה מתגעגע לחומוס ירושלמי אסלי לך לספריית צ'סטר ביטי (http://www.cbl.ie/planvisit/Silk_Road_Cafe.aspx?L1Link=32&L2Link=78), הטבח של המזנון שלהם ממזרח ירושלים ועושה חומוס ששובר את עלי קרוואן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טוב אז ככה:

מיכל מלא בערך 55 ליטרים.

ליטר דלק 95 בתחנה הכי זולה כאן זה 1.15 יורו.

מכיוון שהאוטו שותה המון זה שוחט את הכיס לכולנו.

הנסיעות הם מעט מאוד בעיר, אדם אחד גג שתיים ברכב, ללא פקקים ללא מזגן. רוב הנסיעה היא במהירות של 120 קמ"ש על הכביש המהיר וגם 80 על הכביש האזורי.

בזמן הנסיעה אני ממש יכול לקלוט את מד הדלק יורד !!

האם הגיוני לדעתכם ??

ולשאלה השניה שלי, אם אני אשתמש באופן קבוע בקרוז קונטרול - האם תרד לי צריכת הדלק ?

עליבאבא- אני אבדוק את נושא החומוס בדאבלין בקרוב. תודה.

פורסם

יכול להיות כתוצאה ממהירות גבוה יחסית(120) יכולה להיות התצרוכת הדלק הזאת.

כאשר המהירות האופטימלית והחיסכונית ביותר היא בין 90 ל100.

ומעל למהירות הזאת התצרוכת הדלק רק עולה.

אני אמין שאם תסע בסביבות ה100קמ"ש תוכל לעשיג תצרוכת דלק של 1ל 12.

פורסם

1 ל- 10 זה נתון סביר, בטח אם המזגן מופעל (המזגן מופעל?)

נסיעה עם בקרת שיוט אמורה לשפר את צריכת הדלק משום שהיא מצמצמת את הבלימה וההאצות בנסיעה בכביש מהיר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תסביר למקום עבודתך שבישראל מקובל לתת דלקן בצמוד לרכב מהעבודה :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תאחדו נסיעות, או בעצם תיסעו יותר אנשים בפחות רכבים.. זה אפשרי או שכל אחד צריך להגיע למקום אחר?!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...