Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סאב אינפינטי פרפקט12.1 4 אוהם כרגע מוגבר על ידי מגבר מונו בלוק 200W RMS של RTO

מגבר פשוט יחסית

האם כדאי להחליף אותו בפייל PLA3000D ?

מה דעתכם על השילוב?

או שכדאי לחכות ולהשקיע במגבר יותר איכותי

עוד שאלה על המגבר האם נכונה השמועה שהוא מגביל 1ל1 ללנזר 1200 ?

תודה

שרון

פורסם

בגלל שהסאב הזה לא צורך הגברה יותר מידי רצינית בסך הכל 350 RMS לא חסר מגברים באיכות שיכולים לספק לך את הסחורה במחיר קצת יותר גבוה.

למשל המונו של הפינקס גולד קסנון. מגברים של לייטנינג אודיו מסדרת הסטרייק.מונו של קראנץ ואפילו חברת SPL יש כמה מגברים אם אתה רוצה משהו פשוט. וכולם לדעתי עדיפים על לאנזאר ופייל.

ובקשר לשאלתך השניה פייל ולאנזר שייכים לאותו תאגיד.זה לא בדיוק אחד לאחד.

כמו מקסוניקס שלה שייכים קראנץ' וMBQ והיפוניקס וזה לא אומר שמגברים של קראנץ הם אחד לאחד למגברים של הייפוניקס.

להגיד שזה מקביל אחד לאחד זה להגיד שסקודה אוקטביה מקבילה אחד לאחד לפולקסוואגן פאסט.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תיקון קטן.

סקודה אוקטביה זה 99% אחד לאחד לWV בורה! (מכנית. חיצונית זהה הבדל)

ואתה טועה. הסאב היה חייב מגבר טוב. אחרת הוא לא נשמע משהוא. והוא צריך 350W RMS. אמיתיים לפי המלצה. אבל עם הוא יעבוד על 400W או 450W RMS. הוא ינגן הרבה יותר יפה.

הפייל יהיה מגבר סביר בשבילו (ביחס למחיר הוא יתן תוצאה מצויינת!)

פיניקס גולד קסנון ה400.1 יהיה גם טוב.

רוקפורד BD 501. לדוגמא.

היפוניקס שמצהירים בין 400-500W RMS ב4 אום.

וש דמיון לא קטן בין הפייל ללאנזר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עקב ניסין עם סאב הנ"ל גם מגבר מונובלוק של JBL שיתן לך 200WRMS יפתח טוב מאד, הסאב הזה יחסית נציל ואינו דורש הגברה רצינית, רוצה להתפנק ולתת קצת יותר קח מגבר של חברות עמממיות כמו רוקפורד, JBL, KICKER, LIGHTING AUDIO וחבריהם לקבצוה שיתנו לך 300W RMS יספיקו לך כדי לפתוח את הסאב ולחשוב פעמיים עד כמה להרים את הGAIN

פורסם

מנסיון - ותביט טוב טוב בחתימה שלי...

לי יש את הסאב 300 RMS מסדרת הקאפה של אינפיניטי (סה"כ 50 RMS הבדל וקצת פחות פאנצ'יות אבל פחות או יותר אותה החיה) - המונובלוק שלי של JBL סדרת CS דגם 300.1 הוא בסה"כ 200 RMS והוא שולט על הסאב הזה בצורה טובה מאוד אפילו אפשר להגיד מעולה.

לא מרגיש שחסר לסאב וופר שום דבר, לא מרגיש עיוות או חוסר כוח וגם המגבר פתוח על פחות מחצי

הסאב לעומת זאת מדוייק ככל שסאב של אינפיניטי רק יכול להיות, חזק מאוד וטונאלי מאוד.

אני לא רואה שום סיבה לשים את הסאב הזה על מגבר 400 RMS ולא לנצל אותו בכלל (את המגבר) סתם להעמיס על המערכת החשמלית של הרכב שלך עם ספק כוח יותר גדול.

ואם מתייחסים לקטע של "אם תשים דיסק בדיקה עם באס רצוף ואתה תגלה שהמגבר לא מצליח לספק לסאב וופר את מה שהוא צריך" וכל זה - נו באמת - אני אולי פעם אחת בחיים שלי שמתי דיסק בדיקה של תדר באס רציף וזהו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחרי חיפוש קצר אני יכול להגיד לך שאתה אכן מחזיק במגבר זבל, לפי האתר של RTO, הם בכלל מייצירם עוד סדרות מטומטמות שלא הייתי משקיע שקל בהם כמו מגבר הTOXIC שהיה למכירה לפני הרבה זמן ביד שניה באתר ועוד סדרות נחותות, אני מציע לך להפתטר מהמגבר שבידך ולהשקיע במגבריותר איכותי אך אינו צורך במפוצץ כמו הJBL של lanosforce שציין ה300.1 של JBL מסדרת הCS, אני הייתי ממליץ עוד קצת כסף אפילו ללכת על סדרת GTO כמו המגבר שהיה לי, עוד ללכת על לייטינג אודיו וכדומה לא חסר מגבירים ברמה טובה וסבירה במחיר נורמלי שיזיזו את הסאב שלך כמו בהמה

פורסם

היה לי את הסאב הזה במשך שנתיים.

הוא נשמע הכי טוב על מגבר חזק ועם יכולת להשתלט עליו. מגבר שהיה לו עודף כוח.

הוא היה מחובר על רוקפורד 501BD. ונשמע מדהים. על לאנזר 1200D וגם היה מצויין.

בפורומים בחו"ל אנשים מריצים אותו על 500W RMS.

ולכן. למיצוי האלמנט. ושליטה טובה. אני ממליץ (תמיד שהמגבר יהיה חזק מהאלמנט במיוחד בסאבים) וכאן שהאלמנט הוא איכותי במיוחד. אני ממליץ על מגבר חזק יותר. לפחות 400W RMS)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אלי אתה תמיד מעדיף חזק לכן זה בעיה לא תמיד צריך לקחת מגבר שיכול לתת 100 אחוז לאלמנט מסוים כפי שידוע אף אחד כמעט בארץ לא עובד עם מצברים ברמה גבוהה עם הספק גבוה של חשמל כך שלרוב האנשים בארץ יש עליה ויירידה של מתחים ברכב כך שכאשר תשים מגבר חזק יותר מהאלמנט אתה צריך להיות ממש מדויק עם הכיוונים אחרת שערי גן העדן לרכיבי אודיו יפתחו במהרה

פורסם

ההפך.

בגלל שהמגבר חזק יותר. הסיכוי שהוא יגיע לעיוות. למתח DC. בגלל עומס. או התחממות יתרה או מחסור הוא שואף לאפס.

פורסם

הסאב הוא 4 אום! והמגבר נותן 620 ב 2 אום. וכחצי מזה ב 4 אום (כ 300W RMS)

פורסם

רק לעניין של ידיעה - הCS300.1 לא מתחמם ואפילו לא מזיע מהקאפה 12.1 אצלי ברכב.

זה ידוע שרמקול (אלמנט לצורך העניין) מגיע לניצול מלא של התנועה שלו כבר בהספקים הרבה יותר נמוכים מההספק המקסימלי שהוא יכול לעמוד בו באופן יציב. האינפיניטי הוא סאב נציל ואין ממש סיבה מוצדקת לספק לו את סף הRMS שלו.

נכון - מגבר חזק יותר יעבוד יותר בקלות ויכניס פחות עיוות (תיאורטי) אבל למגברים האלה יש גם יכולת לספק עוצמת פיק רגעית הרבה יותר חזקה מההספק היציב שלהם שברוב המקרים - למוזיקה נורמלית ולא איזה דיסק בדיקה של באס-מקאניק או משהו כזה, מספיקה.

זה לא סאב SPL עם XMAX מטורף שיכול למצוץ מהמגבר כל טיפת מיץ (אליקו תרגע) אפשרית, זה סאב רגוע שנועד למטרות SQ

- אם יש לך יכולת להביא מגבר חזק וטוב, ברור שתעשה את זה.

אם לא - אתה יכול בשקט להתפשר על מגבר חלש יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...