Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רדיו דיסק של סוני (אין לי שמץ איזה דגם)

הפנאל שלה בלבן (עם זה עוזר למשהו)

בקיצור אני רוצה לדעת עם חברת סוני הם טובים ברדיו דיסק כמו שהם טובים בהכל.

עם מישהו מבין את התיאור (אני בטוח שרובכם לא הבנתם) והוא יוכל לתת לי אינפורמנציה

על הרדיו דיסק הזה.

תודה מראש לכל הנותן דעה

פורסם

תשמע.. אני אישית יש לי רדיו דיסק סוני ואני מרוצה ממנו.. הוא עובד אצלי כבר כחצי שנה ( זה לא כל כך הרבה ) אבל הוא עובד אצלי מצוין

עכשיו כדי לעזור לך בנוגע לרדיו דיסק אשר אתה רוצה הנה לך תמונות של כל הרדיודיסקים של סוני אשר יש בזאפ:

http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=T-MP3&DB356563=356600

תחפש תרדיו דיסק שלך ותביא לנו לפה קישור ואני מאמין שמישהו יעזור לך...

פורסם

בד"כ הדגם רשום על המכשיר, גם על הישנים והמעפנים לגמרי. ביקשת חוות דעת על פי צבע הפאנל :shock:

לפחות תן עוד כמה פרטים, האם הוא ישן, ממתי, MP3, משהו.

"...חברת סוני הם טובים ברדיו דיסק כמו שהם טובים בהכל" - לא גישה נכונה להערכת איכות המכשיר, לדעתי. אל תהיה מושפע מדעות קדומות. סוני כיום היא לא מה שהיא הייתה פעם. HU לרכב - לא התחום המוביל של החברה בכל מקרה. זה שה WALKMAN שלה מלפני 30 שנה היה תותח, לא אומר כלום.

רדיודיסקים של סוני הם סבירים עד טובים, תלוי למה משווים. יש אנשים שמאוד אוהבים אותם ואת תכונותיהם הרבות, ויש שיגידו שיש עדיפות מסוני מבחינת איכות האות. מעורב בזה המון עניין של טעם אישי בקיצור.

מה בדיוק אתה מחפש, חוות דעת כללית - מכשיר סבבה, לבן כזה.

אתה מרוצה ממנו, עושה את העבודה היטב, אז אין שום בעיה. תמשיך להנות.

אתה מרגיש שחסר משהו, לא שומעים טוב, הדיסקים קופצים, מרגיש צורך עז לשדרג? - ספק עוד פרטים לגבי מה מפריע לך.

עריכה: עכשיו רק ראיתי שכבר הזמנת אותה. אז מה בדיוק אתה רוצה שנגיד לך?

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לא הזמנתי אותה פשוט קנינו רכב איתה והמערכת באה גם

בסך הכל רציתי לדעת עם סוני שווה משהו ואני מדבר על

הרדיו דיסק לא הכי חדש וגם לא מלפי שלושים שנה

פורסם

אם ככה, אז כבר עניתי לך:

"רדיודיסקים של סוני הם סבירים עד טובים, תלוי למה משווים. יש אנשים שמאוד אוהבים אותם ואת תכונותיהם הרבות, ויש שיגידו שיש עדיפות מסוני מבחינת איכות האות. מעורב בזה המון עניין של טעם אישי בקיצור"

מכשיר ממוצע, שימושי וטוב, בעל תכונות רבות. מבחינת כדאיות, עלות\תועלת, תלוי בדגם

אם תרצה משהו יותר מדויק מזה, תספק דגם

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...