Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לך לעשות סיבוב פחחים בבאר שבע.

חפש הודעות שלי על פחחים בפורום. אני ממליץ לך על מוסך מירו. שיצא לי לראות את העבודות שלו (מניסיון אישי...באיביזה הקודמת שלנו)

בהצלחה בחיפושים אחרי פחח ראוי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הייתי ממליץ על אפשרות נוספת:

אם הצבע לא השתפשף (קשה לקבוע את זה לפי התמונה) והבעיה היא רק עיוות של הפח, אני ממליץ שתבדוק את "אוטופיקס" שבהרצליה פתוח (רח' החושלים אם אינני טועה).

יתכן שאצלהם התיקון יעלה לך אותו המחיר (הם לא זולים) אבל על הדלת לא יהיה חומר מילוי ואף אחד לא ישחק לך בצבע. התיקונים שהם עושים הם יישור "יבש" שמחזיר את הפח לקדמותו.

מניסיון אישי - אם הבעיה היא רק בתחום יישור הפח - הם יודעים לעשות קסמים.

פורסם
הייתי היום במוסך המרכזי של פיג'ו בבאר שבע.. הם רוצים בסביבות ה 1000 שקל והוא אמר שהוא עושה את זה חדש בלי הבדל. יכול להיות ?

זה ממש לא נכון, הבדל יהיה ועוד איך.

אני אומר לך זאת מנסיון מר של מישהי שלקחה רוורס ישר לכיוון הדלת שלי. אצלי זה היה בקטנה והפחח עשה עבודה טובה, אך עדיין היה ניתן לראות בבירור את המכה ובתור אחד ששריטה קטנה מחרפנת אותו, אתה רק יכול לתאר לעצמך איזו הרגשה רעה הייתה לי בלב במשך הרבה זמן.

תיקח בחשבון שאם אתה מעוניין בדלת חדשה, אז יש לזה השלכות, שלפי דעתי לא גדולות:

1. ירידת ערך של הרכב - אני מאמין שזו ירידה של אחוזים בודדים ולא משהו רציני בכלל.

2. יכול להיווצר מצב שבצבע של המכונית שלך קצת הספיק לספוג מספיק שמש ויהיה ניתן להבדיל בצבעים, אבל זה באמת עדיף על כך שרואים שתיקנת את הדלת.

זו הדעה מהנסיון שלי.

• תוכן חדש...