Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו גם הבלנו הייתה זוועתית מבחינת בטיחות, ואני משוכנע שמרבית הסופר מיני שיש , כנ"ל .

אני לא מבין, יש אנשים שבטיחות בראש סדר העדיפויות שלהם, ויש כאלו שנוחות בראש סדר העדיפויות שלהם, כל אחד יקנה מה שהוא חושב טוב לו לנכון לקנות.

והאוו יותר טובה?

אז הרכב לא בטיחותי בהשוואה לרכב דומה באותו סדר גודל...אז?! למה לחפש את הרע, אני חושב שפשוט היצרן הסיני אוכל נתח,או יותר נכון,יאכל נתח משמעותי ממכירות של רכבים אחרים מכל מיני חברות שהוא מעתיק, ולכן, תמיד ימצאו משהו נגד,כדיי להרתיע אנשים ולא לרכוש מהיצרן הסיני.

לפי מה שהבנתי מחירם של הרכבים הסינים יהיה כמחצית רכב חדש מקורי, אם כך במקום 150 אלף,להעמיד כזאת חדשה ב 80 אלף לערך....

אוקיי,בטיחות על הפנים,מעבר לבטיחות....מה עוד רע ברכב הזה?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשתיהרג בתאונה הראשונה מעל 50 קמ"ש באמת לא יהיה איכפת לך מכלום, אתה כבר מת.

כי בטיחות זה לא דבר חשוב, נכון?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זה בדיוק התפקיד של משרד התחבורה למנוע מזוועות כאלה להכנס לארץ.

אין ציון עובר במבחן ריסוק - אין כניסה לארץ !, מה יותר פשוט מזה ?

צודק- המדינה צריכה לאסור ייבוא רכבים חדשים אשר אינם עומדים בתקן המקובל.

מהו אותו תקן- שר התחבורה צריך לקבוע מהו התקן המינמלי- למשל 3 כוכבים במבחני הריסוק וכו'...

חקיקה היא הדרך היעילה להכריח את חברות הליסינג שבאמת לא ממש אשמות כי כמו כל חברה מה שמעניין אותן זהו הרווח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא אמרתי שבטיחות זה לא חשוב, אבל...יש עוד פרמטרים שבראשם = עלויות.

אני לא אמרתי שאני אקנה כזה רכב.

אבל צריך לקחת בחשבון, שיש אנשים שזה בדיוק מה שהם מחפשים, רכב חדש בתקציבים נמוכים, הם נפגעים מבחינת העניין הבטיחותי, שאגב, אני משוכנע שישפרו אותו במרוצת הזמן, ומקבלים בתמורה דברים אחרים(אני לא יודע בדיוק מה כי אני לא מכיר ), אך כל דבר בא על חשבון משהו אחר.

מי שיש לו כסף,לא ייקנה רכב סיני.

נשאלת השאלה, האם בלנו טובה יותר מבחינת בטיחות הנוסעים,או איוואו, או קאיה...או עוד המון יצרנים?....?

אל תשווה אותה לרכב המקורי באותו סדר גודל כי המקורי יהיה טוב יותר, והוא גם יעלה כפול!

פורסם
צודק- המדינה צריכה לאסור ייבוא רכבים חדשים אשר אינם עומדים בתקן המקובל.

מהו אותו תקן- שר התחבורה צריך לקבוע מהו התקן המינמלי- למשל 3 כוכבים במבחני הריסוק וכו'...

חקיקה היא הדרך היעילה להכריח את חברות הליסינג שבאמת לא ממש אשמות כי כמו כל חברה מה שמעניין אותן זהו הרווח.

עידן

ומה עם מכוניות שקיבלו 3 כוכבים עם אזהרה חמורה?

מה עם מכוניות שקיבלו 3 כוכבים רק בגלל תזכורת לחגורות בטיחות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני אוסיף קצת לדיון בקשר ל"למה ליקנות מכונית עם חרא בטיחות" למה לקנות?כי זה זול.

אני בטוח שג'אסטי 88 היא הרבה יותר גרוע..למה?כי אין תקציב

ומצד שני הג'אסטי מאוד מאוד זולה

ובנגיד 80 אלף שקל אפשר לקנות מכונית הרבה יותר טובה מבחינת בטיחות:idea:

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

כמו השרשור שהיה פעם על חיקויים סיניים של מכוניות אירופאיות ויפניות וכו', עכשיו הם השתכללו וכעת הם מחקים את הרעיון עצמו: מכונית!

כמו כל דבר שמיוצר בסין(חוץ מאורז), זה רק נראה דומה, מבחוץ זה כמעט משכנע, מבפנים -יוק!

אני מכיר מישהו שמוכר מוצרים סיניים במחירים הזויים, וגם כאן, רק העטיפה דומה, המוצר באיכות נמוכה והעמידות מגוחכת.

חוסר אחריות משווע יהיה לאשר יבוא רכבים כאלו בארצנו. למרות שאני לא מכיר את תהליך התקינה בארץ, (ואני בספק אם יש) אני כמעט בטוח שהיצרן הסיני בכלל והדגם הזה בפרט, לא יגיע לארץ.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
זה בדיוק התפקיד של משרד התחבורה למנוע מזוועות כאלה להכנס לארץ.

אין ציון עובר במבחן ריסוק - אין כניסה לארץ !, מה יותר פשוט מזה ?

האמת, יש הרבה דברים פשוטים יותר מזה, וגם אותם לא עושים.

מי יקבע מהו ציון עובר במבחן ריסוק? אפילו המבחנים עצמם לא קובעים ציון ברמה של עובר, אלא ברמה של כוכבים.

שלושה כוכבים זה עובר או לא עובר?

ואם זה שני כוכבים והשלישי הגיע רק בגלל זמזם לחגורות?

ואם במבחן אוסטרלי הרכב קיבל חמישה כוכבים ובאירופאי שלוש?

כמו כל דבר שמיוצר בסין(חוץ מאורז), זה רק נראה דומה, מבחוץ זה כמעט משכנע, מבפנים -יוק!

כמעט כל דבר מיוצר היום בסין. גם מוצרים איכותיים ממותגים איכותיים מיוצרים היום בסין האיכות שלהם בסדר גמור. וגם אם המוצר עצמו לא יוצר בסין, ספק אם ספקי המשנה והחלקים הפנימיים שמרכיבים אותו אינם סינים.

הבעיה היא לא הייצור הסיני. דווקא בנושא הזה הם מובילים על המון מדינות אחרות. החיסרון שלהם כיום הוא בתכנון ופיתוח של מוצרים חדשים, כדוגמאת רכבים. תן להם את התוכניות של מרצדס, BMW או VAG ותוך זמן קצר יש לך חיקוי מושלם באיכות שלא נופלת מהמקור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל מי שמשלה את עצמו שמכונית סינית צפויה לעלות חצי מהמתחרות, מוזמן להתעורר מהסרטון שבו הוא חי.

ה- BS6 צפויה לעלות בבריטניה 15000 פאונד, בדיוק כמו מתחרותיה הישירות. בגרמניה היא עולה 23,000 יורו. זה 1000 יורו פחות מיונדאי סונטה, שעולה עליה בכל פרמטר.

לסינים יש בעיה מהותית כאשר הם נדרשים להתחרות בתחומים בהם חדשנות טכנולוגית מובילה את המכירות, והתחרות דוחפת את היצירתיות של המהנדסים והמתכננים.

לראיה, למרות שבשנים האחרונות נשמעו אין סוף נבואות זעם על הסוף המר שצפוי לנוקיה, מוטורולה וסמסונג ברגע שיצרני הסלולר הסינים יתעוררו, המציאות הוכיחה אחרת. אין שום משמעות להעתקה של מוצר שנמצא בשוק כבר שנה. כתיבת תוכנה חדשה - הלב של כל טלפון מודרני - גדולה על מידותיהם של הסינים, והעתקה של תוכנה קיימת אינה אפשרית מבחינה עסקית.

כך גם בעסקי הרכב. חלפו הימים בהם עלותו של רכב היתה מושפעת באופן מהותי מהשכר המשולם לפועלי היצור. מפעלי רכב מודרניים פולטים מכונית חדשה כל 20 שניות, כמעט ללא מגע יד אדם. ועלות של רובוט היא זהה בכל מקום בעולם. גם בסין. גם עלויות ההובלה מסין לשאר העולם אינן נמוכות, וברגע שהסינים יבינו זאת ויפתחו מפעלים בשווקי היעד (כפי שהיפנים עושים כבר שנים), גם יתרון כח העבודה הזול יאבד.

יצרנים גלובליים מבצעים כבר עשרות שנים אופטימיזציה של תהליכי יצור, שנועדה להבטיח שכל רכיב, בין אם הוא מיוצר על ידם או מוזמן מספק משנה, יפגין יחס עלות\תועלת אופטימלי.

קשה מאוד להיכנס בוקר אחד לשוק הזה, שבו טויוטה משפרת את מערכת היצור שלה כבר עשרות שנים, ולמצוא דרך לעשות את זה באותה איכות, אבל יותר בזול.

ואם זו לא אותה איכות, אף אחד לא יקנה את זה. כל היצרניות שהציעו זול יחד עם לא-אמין, נכחדו מהעולם. אין לזה שום ביקוש, ולא יתחיל להיות לזה ביקוש עכשיו, רק כי משרד המסחר הסיני אמר לבריליאנס שהיא צריכה להתחיל לייצא מכוניות.

מבחינת רוב רובם של היצרנים הסיניים, מה שמעניין זה השוק הסיני. שם הם נהנים מיתרון הביתיות, ומכך שהממשלה הסינית מונעת מיצרנים מערביים להתמודד שם כשווים.

פורסם
ומה עם מכוניות שקיבלו 3 כוכבים עם אזהרה חמורה?

מה עם מכוניות שקיבלו 3 כוכבים רק בגלל תזכורת לחגורות בטיחות?

אל תהיה ילד...נתתי דוגמא, יש מי שמקבל כסף בשביל דברים כאלה בדיוק(שישב ויחשוב עד למציאת נוסחה)

אבל מה שבטוח הוא- שכוכב וחצי זה בטוח לא מספיק בעליל, מה כן מספיק- מומחים יגידו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האמת, יש הרבה דברים פשוטים יותר מזה, וגם אותם לא עושים.

מי יקבע מהו ציון עובר במבחן ריסוק? אפילו המבחנים עצמם לא קובעים ציון ברמה של עובר, אלא ברמה של כוכבים.

שלושה כוכבים זה עובר או לא עובר?

ואם זה שני כוכבים והשלישי הגיע רק בגלל זמזם לחגורות?

ואם במבחן אוסטרלי הרכב קיבל חמישה כוכבים ובאירופאי שלוש?

.

בשביל זה יש שר.

יחליט ששלושה כוכבים "אמיתיים" זה סף המינימום - אז זה יהיה סף המינימום.

יחליט ששלושה כוכבים עם זמזם זה בסדר - אז זה בסדר.

לא יתכן שישראל תהפך לפח אשפה של כל הזבל שמיוצר בעולם. אם מדובר במכשיר אלקטרוני זיבלי - ניחה.

א-ב-ל כשמדובר במכונה שיכולה להפוך אנשים לנכים או לז"ל, אז למדינה צריך שתהיה אמירה כי עול הטיפול בנכים נופל בסופו של דבר על הריבון.

בדיוק באותה המידה שיש למדינה אמירה בהרבה נושאים שונים כמו: מס בריאות, ביטוח לאומי וכיו"ב.

פורסם
אל תהיה ילד...נתתי דוגמא, יש מי שמקבל כסף בשביל דברים כאלה בדיוק(שישב ויחשוב עד למציאת נוסחה)

אבל מה שבטוח הוא- שכוכב וחצי זה בטוח לא מספיק בעליל, מה כן מספיק- מומחים יגידו...

עידן

אבל אתה לא מונע מאנשים לקנות פיאט אונו דור ראשון או את ה-BMW איזטה

ואיזו נוסחה בדיוק אתה רוצה? 20 נקודות ללא תוספות כן אפשר לייבא ו-19 אי אפשר?

זה מטומטם וזה לא יילך

דורקי

זבל של כל העולם? וזה עוד לפני שמייבאים את המכוניות הסיניות לארץ? אנחנו נהפוך לחירייה אחת גדולה כשיתחילו את הייבוא של הסיניות לא?

הבעיה היא באנשים

השבוע הצטרפה לחברים שלי מישהי והיה איזשהו דיון על מכוניות, היא אמרה כמה היא אוהבת את השברולט של אבא שלה

אז שאלתי אם זאת שברולט אמריקאית או קוריאנית, המבט שלה הבהיר מצוין - אין לאיש הקטן שמץ של מושג ששברולט לרוב זה בכלל לא שברולט ובטח שלא יודעים להגיד לך כמה כוכבי ENCAP היא קיבלה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הבעיה היא באנשים

השבוע הצטרפה לחברים שלי מישהי והיה איזשהו דיון על מכוניות, היא אמרה כמה היא אוהבת את השברולט של אבא שלה

אז שאלתי אם זאת שברולט אמריקאית או קוריאנית, המבט שלה הבהיר מצוין - אין לאיש הקטן שמץ של מושג ששברולט לרוב זה בכלל לא שברולט ובטח שלא יודעים להגיד לך כמה כוכבי ENCAP היא קיבלה

מהסיבה הזו בדיוק צריך למנוע מהאנשים חלק משיקול הדעת, יש למנוע כניסה של המכוניות האלה לארץ.

מה שכבר ניכנס - ניכנס.

היתר ישארו בחוץ.

• תוכן חדש...