Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבוע טוב.

אני לא מבין כל כך הרבה בנושא הזה, אז אני אשתדל להסביר את הבעיה שלי ואשמח אם תבינו ותעזרו.

יש לי סאב קיקר L7, שאני רוצה למכור אותו ולכן ניתקתי אותו מהרכב ושמתי אותו בחדר..

יש את הגומי הזה שמסביב לסאב, שמקיף את כל ריבוע הסאב.

לחצתי עליו מעט והוא נכנס פנימה.

רציתי לדעת אם יש דרך איכשהו להוציא אותו חזרה החוצה למצב רגיל, ובמקרה שלא, איזו השפעה תהיה לסאב?

מצטער על השפה החובבנית.

תודה וערב טוב

פורסם

צריך תמונה ככה מאוד קשה לדעת מה בידיוק הנזק אם בכלל.

יכול להיות כשתפעיל אותו זה יצא ויסתדר לבד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני הבנתי מה קרה אצלך.

הסראונד נכנס כלפי פנימה,

פתרון ממש פשוט,תוציא את הסאב מהתיבה.

תסתכל עליו מאחור(לא מהצד של איפה שאתה רואה אותו זז כשאתה מפעיל אותו אלה מהצד השני)

אתה תראה את מה הבעיה,ממש פשוט-תלחץ על זה וזה יצא כלפי חוצה.

פורסם
אני הבנתי מה קרה אצלך.

הסראונד נכנס כלפי פנימה,

פתרון ממש פשוט,תוציא את הסאב מהתיבה.

תסתכל עליו מאחור(לא מהצד של איפה שאתה רואה אותו זז כשאתה מפעיל אותו אלה מהצד השני)

אתה תראה את מה הבעיה,ממש פשוט-תלחץ על זה וזה יצא כלפי חוצה.

אפשרי בהחלט, אבל אתה יכול גם להפעיל אותו בעצמה די גבוהה, כמעט בטוח שהסראונד פשוט יצא.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אפשרי בהחלט, אבל אתה יכול גם להפעיל אותו בעצמה די גבוהה, כמעט בטוח שהסראונד פשוט יצא.

זאת גם אפשרות, אבל פה הוא לוקח סיכון יותר גדול לפגוע בסאב (או יותר נכון בסראונד). או שתילך לאיש מקצוע או שתעלה לפה תמונה של הסאב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסליל עלול להתפס אם הוא יעשה זאת.

bad idea!

פורסם

קח שואב אבק ובעדינות תתקרב עם קצה הצינור למקום השקוע (תחזיק את הצינור היטב ותשתמש בזוג אצבעות לשליטה על המרחק בין הפייה לגומי).

עם קצת מזל זה "ישאב לך את הסראונד חזרה למקומו.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם
קח שואב אבק ובעדינות תתקרב עם קצה הצינור למקום השקוע (תחזיק את הצינור היטב ותשתמש בזוג אצבעות לשליטה על המרחק בין הפייה לגומי).

עם קצת מזל זה "ישאב לך את הסראונד חזרה למקומו.

רפי.

אולי יותר קל ללחוץ על זה מבפנים?

ואולי זה יקרע מהשואב?

• תוכן חדש...