Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*************הודעת מינהל המערכת*****************

תרד' זה ירד מהפסים בשלב כלשהו. גם אחד החברים החליט לשנות איות שמו של חבר אחר . מאוד חמור. דברים שנכתבו ונענו על ידי חלק מהחברים נמחקו ו/או הועדנו.

זהו תרד' שכמותו אין ולא יהיה מקום בפורום שלנו. CF ישמור על רמה נאותה.

הפעם בחרנו שלא ליתן אזהרות לאלה שהגזימו, מה שהיה מביא להגבלת תנועותיהם כאן (וחלקכם כנראה היו מעדיפים שכך היה נעשה) בכל אופן, אנו מצפים שמעתה והלאה לא יהיו התנסחויות כאלה, לא יהיו וויתורים .

תודה על ההבנה ושיתוף הפעולה.

וכעת נחזור לתרד' שעבר כאמור שיפצור קל, השיפצורים נעשו, ובמקומות שנעשו, בצבע באדום חזק.

שלום!

אני מחפש מגבר לרכב שיהיה טוב לא חובה איכותי (כי במחיר הזה אין איכותיים)

אבל יש כ"כ הרבה חברות לא מוכרות...

הHU פיוניר 6850 דגמי 2006 עוזי רדיו

הרמקולים הקדמיים קאדנס 120W עגולים

אחוריים אם אני לא טועה קליפורניה בום לא סגור על הספק אבל 6X9

וזהו בעיקרון אני מאוד מרוצה מהסאונד שהHU מפיקב כרגע עם הרמקולים הקיימים אבל אני מחפש טיפה בוסט

שישמעו קצת יותר חזק ושאני לא יהרוס את המגבר של הHU...

מה אתם ממליצים...!?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רוצה לקנות מגבר כדי להגביר רמקולים של קליפורניה בום?

אתה לא תרגיש כזה הבדל-אם בכלל.

ממליץ לך לקנות רמקולים אחוריים חדשים 6X9 של קנווד/מורל/בלופונקט/ג'י בי אל במחיר כזה ולשמוע תהבדל (את ההבדל)

.*********הערת המערכת: שלומי שים לב!!! .*********

פורסם

יד 2 בא בחשבון חלקי כי אני לא באמת יודע כמה המגבר התאמץ למרות שאם יש מגבר איכותי במחיר הזה

זה שווה בדיקה...

אני יודע שזה מצחיק להגביר רמקולים לא איכותיים אבל הקידמיים שלי בקושי שעובדים בגלל שהם לא מקבלים מספיק הספק

ובקליפורניה בום דווקא שומעים סבבה לגמרי

הקטע הוא שאני רוצה מגבר על מנת להוריד מהעומס שנוצר על המע'

ומי יודע אולי בעתיד אם אני יחליף רמקולים או יוסיף סאב אז שתהיה לי תמיכה ממגבר סבבה...

מישהו מכיר את המגבר הבא:

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3068575

ועל החברה PYLE...?

פורסם

זה מגבר זבל סיני,חבל לקנות עכשיו ולהתחרט בהמשך.

אם אתה חושב שאתה הולך להתקדם בתחום בזמן הקרוב,עדיף לך להשקיע עוד 400 ש"ח ולקנות מגבר די איכותי של 4 ערוצים,שיחזיק לך את הרמקולים הקדמיים ואת הסאב שתקנה.

פורסם

בזבוז.......

כדאי להחליף את הרמקולים בכלל ואני לא מדבר על ה6*9 אי מדבר על קומפוננט בסביבו המחיר הזה לקדימה

שיעבוד דווקא לא רע מהHU ועם הזמן תביא כבר מגבר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא יודע כבר מה לעשות...

איך בדיוק קומפונט ישמע יותר טוב אם אין לי מספיק עוצמה כדי להפעיל רמקולים רגילים...?

פורסם

יש כמה דגמים של קומפוננטים שהם נצילים ונשמעים טוב יחסית מההגברה הפנימית של הHU

וישמעו עוד הרבה יותר טוב עם מגבר בהמשך עדי ללכת צד צד חלק חלק כדי לבנות מערכת טובה ולעשות זאת נכון ולא סתם לבזבז כסף ולקנות חלקים לא איכותיים או כיוון לא נכון....

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עם אתה רוצה מגבר שירים את הרמקולים ומגברשלמחיר הזה הוא חמוד ועושה את העבודה לך על רד בוקס חברה קוריאנית ומגבר טוב למחיר הזה

פורסם

מגבר חמוד..... תגובה מקצועית ביותר....

תפרט נתונים לפחות כמה ערוצים כמה וואט ליציאה אם יש גישור ומה זאת החברה זאת

.*********הערת מינהל המערכת :

זה לא צ'אט כאן, לא צריך נקודות.......*******

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...