Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע אז אתם אומרים בעצם שאם אני יקנה רמקולים חדשים במקום הקליפורניה בום אז ישמעו יותר טוב יותר חזק...?!

ומה עדיף להשקיע ב 6*9 איכותיים או קומפוננט...?! כי לפי מה שהבחור שהתקין לי את המע' הוא אמר שהם מצויינים (הקאדנס הקדמיים)...

ואם אפשר דגמים ומחירים לגבי כל סט...חייב לעשות חושבים בראש...

תודה!

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רגע אז אתם אומרים בעצם שאם אני יקנה רמקולים חדשים במקום הקליפורניה בום אז ישמעו יותר טוב יותר חזק...?!

ומה עדיף להשקיע ב 6*9 איכותיים או קומפוננט...?! כי לפי מה שהבחור שהתקין לי את המע' הוא אמר שהם מצויינים (הקאדנס הקדמיים)...

ואם אפשר דגמים ומחירים לגבי כל סט...חייב לעשות חושבים בראש...

תודה!

תמיד הבמה הקדמית זה הדבר המרכזי במערכת,צריך את דעתך בנושא.

אתה מרוצה(עד מאוד)מהרמקולים הקדמיים שלך?

אם כן,תקנה רמקולים אחוריים של Kenwood/Blaupunkt ,

אם לא-תקנה קומפוננט מעולה שאתה יודע שיום אחד אתה תקנה לו מגבר.

יום טוב;)

פורסם
גם של Pyle נחשב לסוג הזה. כמות השטויות שאני שומע בתרד' הזה כבר מזמן היגיע לשיאים חדשים . תגיד אתה מכיר את החברה שקבעת שהיא זבל סיני ?

מגברים טובים,יש הרבה.

במחירים כאלה(יותר מ650 כאילו ב800+) יש לך של חברות כמו lightning audio,mac audio,kicker ועוד.

דוגמה לשל lightning audio : וזה אתה חושב שיותר טוב ? למה ? הסבר ונמק

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=15994

די קשקשת ברשת

לפותח השירשור פייל היא חברה בסדר גמור לא סינית ולא אמייאד , לא בטוח שהיא לא יותר טובה מהליטטניניג

כמובן שנתוני המגבר תיקח אותם עם המון מלח (הכוונה שזה 1000 W כמו שאני סיני ), אבל כול המגברים במחירים האלו מגזימים

יש מגבר שנמכר בתחנה המרכזית ב500 ש"ח , תחפש תרד על חיקויי מגברים או מאק אודיו ותראה את השם שלו

בברכה יהודה

פורסם

אתה יכול גם לנסות את ה"LOGIC" דגם PLX44 , הדגם הזה הוא בהספק 4X200 ויורד עד 1 אוהם , יש לו קרוסים והוא MOSFET, והכי חשוב מבחינתך לא יקר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הלוגיק PLX44 אם אני לא טועה מוצהר מאה ארמס לערוץ, הקרוס שלו זוועה, לא נראה לי שהוא מגיע לאחד אוהם

אבל מה שכן הוא חזק!

הצעה שלי היא קראנץ PZI 100.4 גם אמין גם זול יחסית, התמורה הכי טובה לכסף לדעתי.

והכי חשוב מגיע מבית טוב!

פורסם

shlomii כרגע אני אני לא מרגיש בכלל את הרמקולים הקדמיים אני מאמין שזה בגלל שהם חייבים הגברה...

גם כשאני מעביר את את הFADE קדימה אני בקושי ומרגיש בהם... שוב אני מאמין שזה בגלל שאין הגברה...

אתם חושבים שעדיף לי לקנות רמקולים איכותיים וזהו...?! באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות...

דרך אגב אלו הרמקולים הקדמיים http://www.coolaudioplus.com/product.php?productid=16652

בבקשה תעזרו לי להחליט כי באמת שאין לי מושג...

פורסם

בכל מקרה אם אני יקנה מגבר ולא ישמעו טוב אני יצטרך להחליף רמקולים...

אני חושב שאני יקנה בחלקים כל פעם קצת...

אני יתחיל עם מגבר והסכום קצת עלה לסביבות ה 900 שקל...

איזה איכותי אני יכול לקנות במחיר הזה...?

פורסם
יוו עשית לי תיום!קרעת אותי!

פייל?חברה בסדר גמור?לא סינית?

דיי דיי נו באמת!

אתה בעצמך אומר שהיא מזייפת נתונים,מה טוב בה? ואני מבין שכול המגברים עד 1500 ש"ח לא מזייפים נתונים ? , ובמיוחד אלו שאתה הצעת ?

יאללה סע,על מה השטויות האלה? שפה "רחובית" (מלשון רחוב למקרה ויש לך בעיות הבנה ) לא תשנה את העובדה שאתה לא מבין כלום ומנסה לעשות רושם ו/או להגדיל את מונה ההודעות שלך

מספיק שלייטנינג לא "מופרזת"בנתונים שלה כן? ללא שום ספק

פיי,כן כן - פשוט מעולה,אולי תציע לו גם ללכת על קליפורניה בום(וכן,אני משווה את פייל לקליפרניה זבל)? אולי אצלך קליפורניה בום שווה לפייל . זה רק מעיד מה אתה יודע על התחום

.*********הערת מינהל המערכת: נמחקו הצעות של יהודה לשלומי.

ולפותח השירשור בהנחה וכול המגברים האלו מזייפים , תבדוק מי מהם הכי "חזק " תוריד 20% ממה שכותבים עליו ואז תשקלל מחיר/WRMS אמיתי וע"פ זה תקנה . ואישית אני חושב שהפייל לא נופל מהליטניניג . למרות שאין לו שם כי הוא לא באופנה

בברכה יהודה

פורסם

.*********גם כאן נמחקה שורה מיותרת *********

מציע לך לקנות את מגבר של ליטינג האודיו 930 שח

מגבר לרכב B2.400.4וLightning Audio

קופוננט מורל פולס 450 שח

ומאחורה תחליף לסאב רמקולים 6X9 של מורל 150 רמס 500 שח

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

יש את המגבר פלטינום אאודיו" V12 4 "100Wערוצים יש לי אותו ואני מרוצה ממנו כמו עוד רבים

כרגע הוא במחיר מאוד מאוד זול בזאפ כדאי לבדוק וכדאי להתחיל מקומפוננט כגון הJBL או המורל פולס ולחבר את המגבר ל6*9 ולקומפוננט בתור התחלה.

בתקציב החדש ניתן לקנות גם את המגבר וגם את הקומפוננט

אצלי היה מותקן הJBL על המגבר הנ"ל והוא הגביר לי גם סאב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

במקום לחפש מגברים כמו פלטינום ועוד סיניים בתחפושת , יש לך את הפייל הזה . אשית הוא שווה את הכסף שלו , אני לא חושה שהליטנינג שעולה יותר באמת שווה את ההפרש. ובפייל אתה מקבל מגבר טוב מביית טוב (ולא סיני) ומחברה מכובדת ובעלת מוניטין , ובמחיר מצחיק

בברכה יהודה

פורסם
יוו עשית לי תיום!קרעת אותי!

פייל?חברה בסדר גמור?לא סינית?

דיי דיי נו באמת!

אתה בעצמך אומר שהיא מזייפת נתונים,מה טוב בה?

יאללה סע,על מה השטויות האלה?

כמה שאתם אוהבים לעשות את זה.

לא בטוח שהיא לא יותר טובה מליטנינג?אתה משווה אותה ללייטנינג אודיו?

באמת,נפלת על הראש.

מספיק שלייטנינג לא "מופרזת"בנתונים שלה כן?

פיי,כן כן - פשוט מעולה,אולי תציע לו גם ללכת על קליפורניה בום(וכן,אני משווה את פייל לקליפרניה זבל)?

לגבי פותח האשכול,

אני ממליץ לך לפני קניית רמקולים חדשים קודם כל להתקין מגבר כלשהו מידיד או מאיזשהי חנות,

לראות אם יש הבדל ויש שיפור,אם לא - אז תחליף רמקולים .

אני לא רוצה להגיב על כל מה שנאמר בתר'ד - חוץ מלהעיר לך.

באת לכאן כ"רוח סערה", בלי יידע בתחום, העלית את מונה ההודעות שלך (בתור אחד שלא מתמצא) כאילו אתה מתקין

מערכות שנים רבות ויש לך מה לתרום בכל נושא.

אז ראשית, אתה לא חייב להגיב בכל תר'ד - וזאת משום שאינך יכול לתרום על כל שאלה בתחום.

שנית, לצאת בהצהרות על פייל?

זו חברה אמריקנית וותיקה מאוד, בטח לא זבל סיני.

תלמד להפריד בין חברה שמייצרת בסין (רוב החברות בעולם חוץ מכמה כמו JL, אודיסון, ג'נסיס וכו) לבין זבל סיני שזה

בעצם חיקוי של מגבר שמיוצר בסין לכל המרבה במחיר ונמכר כאן וברחבי העולם עם מדבקות שונות כחברות שונות.

אז אמנם פייל מייצרת בסין את המגברים כמו רוב אחיותיה, אבל בהחלט לא זבל סיני.

זה מוצר מבית טוב, שמכוון להתאים לבעלי תקציב נמוך ובעלי דרישות לא גבוהות.

בערך כמו לנזר בסדרות הנמוכות ביותר שלה.

לתשומת לבך.

פורסם

גל,

אם היא הייתה כזאת חברה"טובה",היא לא הייתה כזאת "מזייפת נתונים".

בגלל זה - בעיני,היא נשארת בגדר הזבל הסיני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...