Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, משאבת הדלק ברכב שלי (רנו 5 GT מודל 87) עושה בעיות, בהתחלה הרכב נכבה באמצע נסיעה, לאחר מכן התקשה להניע, יום אחד לא הניע בכלל, ירדתי מתחת לרכב דפקתי כמה פעמים על המשאבה (משאבה חיצונית, חשמלית, מחוץ למיכל), הרכב הניע במכה, יום אחרי שוב הרכב לא הניע ואז שוב ירדתי מתחת לרכב דפקתי עליה והרכב נדלק.

הגעתי למסקנה שצריך להחליף משאבה, חשבתי שזו סתימה שתעבור, אבל כנראה שלא.

-קיבלתי הצעת מחיר למשאבה של בוש דגם 909 (לחץ 5 באר, 198 ליטר בשעה) במחיר של 1000 שקלים כולל מע"מ, האם המחיר טוב או יקר?

-האם התקלה שתיארתי למעלה מעידה על סופה של המשאבה?

תודה מראש.

פורסם

גם לי היה מצב דומה לא מזמן.

זה התחיל כשנסעתי בכביש מהיר ולרגע הרגשתי שהגז לא מגיב ואז זה חזר, התעלמתי, כמה ימים אחרי זה אותו דבר רק שהפעם האוטו נכבה ולא הצלחתי להתניע אותו.

במוסך בדקו את המשאבה ואמרו שהיא דפוקה, הם עוד הספיקו לדפוק עליה ופתאום האוטו הניע, עדיין המוסך טען שצריך להחליף משאבה, הם בדקו במלאי ולא היה, היתה אפשרות להזמין מחו"ל במחיר של 3000 ש"ח! אין מצב.

לקח לי יומיים ומצאתי משאבה משומשת שנבדקה ונמצאה תקינה, במוסך חיברו אותה לאוטו והוא הניע, באתי לשלם חזרתי לאוטו ושוב הוא לא מניע, חיברנו חזרה את המשאבה הראשונה, האוטו הניע ומאז אני נוסע איתו בלי בעיות (כבר 500 ק"מ).

מה שמשותף לבעיה שלנו זה שהמשאבה כביכול נדפקה וחזרה לפעול, בזמן שניסיתי לפתור את התקלה הזאת שמעתי לא פעם שאם משאבת דלק נדפקת נדיר מאוד שהיא חוזרת לפעול, לכן יש סיכוי שהמשאבה שלך תקינה והבעיה היא בעיית חשמל.

אני מציע שאם אתה הולך להחליף משאבה תשאיר לעצמך אפשרות להחזיר אותה מאיפה שהיא באה במידה והבעיה היא חשמל, וכמובן עדיין אל תזרוק את המשאבה הנוכחית שלך.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אם הבעיה היא דווקא חשמל למה דפיקות "משחררות" אותה?

הרי ההיגיון אומר שבעיית מגעי חשמל לא תסתדר על ידי דפיקות על המשאבה, השאגה העיקרית שלי היא אי ספיקת דלק, הרכב גודש באר, דטונציה יכולה להיות הרסנית למנוע.

תודה.

פורסם

טוב אחרי שנבדק הריליי, החיבורים החשמליים, הרבה ספריי מגעים רוסס, כלום לא עזר חוץ מדפיקות ישירות על גוף המשאבה ש"מעירים" אותה וגורמים לה לעבוד לסירוגין, בסופו של דבר רכשתי משאבת דלק של בוש דגם 909 (תמונה מצורפת) בעלות של 950 ש"ח כולל מע"מ (הנחה דרך מוסך של המשפחה), המשאבה תותקן יותר מאוחר שהחום הכבד ירד קצת.

DSC00152.JPG

פורסם

המשאבה מגיעה עם הברגה כזאת שמתאימה לוולוו, ההברגה עזמה מן שסתום, השאלה אם אני יכול לפרק את ההברגה הזאת להבריג מתאם רגיל "פתוח" ופשוט לחבר אליו את הצינור דלק?

או שהשסתום הזה חשוב ומשמש למטרה כלשהיא?

• תוכן חדש...