Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הרשמי- Top Racing Israel 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעט מאוד אנשי MDC מתחרים ב TRI מסיבות כאלו ואחרות

בלי להכליל, כי יש יוצאים מהכלל ,אבל את רב הטורבואים זה לא מעניין , כנ"ל את רב בעלי ההנעות האחוריות.

הTRI אכן משקף יותר את הפוטנציאל של הספורט המוטורי אך עם 250 איש קצת קשה לבנות ענף ספורט משגשג.

דובי- אני מסכים איתך שזה ניבנה לאט לאט אבל זה התחיל באשקלון שהיה לפני יותר מ20 שנה .אתה יודע את ההיסטוריה יותר טוב ממני ולכן ,לדעתי, עד שלא יהיו יותר משתתפים ובעלי עיניין לא יבואו ספונסרים ולא קהל.

דר"א ספונסרים לא באים כי יש קהל באירועים, הם באים ממניעים אחרים (חשיפה במדייה וכו')

ספונסרים קודמים לקהל ולא להפך.

אני רק מייצג את דעתי , הכל מתוך נסיון של 6 שנים בקרביים של הענף .

בברכה

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גל

אחת הדרכים היא אולי לשלב בין ה-TRI ל-MDC בצורת קטגוריית CUP ללא שום שינויים ברכב , או אפילו קטגוריית ניסאן מיקרה כזו כמו ב-TRI.

הצעד הנוסף והוא חובה לטעמי - TV ומהר .

קיימים היום מספיק ערוצים וכמובן שיש גם כבר צוותי צילום שמתמחים בספורט מוטורי (מישהו אמר 4X4.CO.IL ?) וחייבים להכניס את ה-MDC וה-TRI לאמצעי התקשורת.

גם 250 איש שמתחרים ב-TRI זה התחלה למשהו, ביחוד במדינה קטנה כמו שלנו שהספורט המוטורי בה נמצא בחיתולים.

לשם השוואה - הראלי, בו אני מתחרה , מונה בארוע טוב כ-25 צוותים...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אכן היתרון לספונסרים זה החשיפה למדיה. אני - בשביל להשיג תמורה לספונסרים, הייתי צריך להתאמץ ולגרום לכך שהרכב יופיע במספר עיתונים שונים. זה גם יהיה קלף טוב שאחפש ספונסרים נוספים...

בקשר לליגות - אכן ליגות קאפ יהיו רעיון מצויין, השאה היא איזה ליגות ניתן לעשות?

בינתיים אני רואה מיאטה קאפ (שתשלב בין כל המיאטות בשוק), 106 ראלי קאפ (כנ"ל) ואולי קטגוריית ליסינג...

בשתי הקטגוריות הראשונות אין טעם לבקש שהרכבים יהיו לא משופרים, זה פשוט יוריד את רוב הרכבים בקטגוריה...

פורסם

רעיון ל-CUP - מארגני התחרות , "מסלולים" לצורך העניין ישכרו 4-5 מכוניות זהות מחברת השכרה ובתמיכת ספונסר דוגמת סוזוקי או סיאט כיום .

אני בטוח שימצאו 25 נהגים שיהיו מוכנים להשתתף בקטגורייה כזו ולא רק עם המכוניות שלהם.

לשמור על שוויון בקטגוריית מיאטה או כל דבר אחר זה כבר עניין יותר מסובך.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
אחת הדרכים היא אולי לשלב בין ה-TRI ל-MDC בצורת קטגוריית CUP ללא שום שינויים ברכב , או אפילו קטגוריית ניסאן מיקרה כזו כמו ב-TRI.

זה בדיוק מה שהצעתי להם בעבר 8).

הבעיה שכבר היום מדובר ביום עמוס מאוד עם כ-80 מתחרים.

ואם מסתכלים ספציפית על CUP כתחרות בפני עצמה אז גם פה מעל כמות של 20-30 משתתפים זה כבר נהיה קצת מעיק.

אולי עם שלבי מוקדמות וכאלה.

ניר

פורסם

תודה על הזדמנות ניפלאה בגמר.

מזל טוב לעומרי לוי כל הכבוד ליילד הזה:smilecolr

תודה לכל צוות מסלולים, אתם עובדים מאוד קשה וכולם יודעים זאת.

ניפגש מחר ב-MDC

ובשנה הבאה ב-TRI.

SK

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם

גמר הTRI:

אירוע שמח וכיפי בפני עצמו אם כי אסור לנו לשכוח את מי שהיה שם כל הדרך ולצערנו במהלך האירוע התעלף ונזקק לטיפול רפואי (קצת אוויר צח), המנוע של המיקרה.

הוא כנראה התייבש מהחום ומי יודע אולי הוא כבר חזר לחיים.

בכל מקרה הוא עשה את שלו וכל הכבוד!

כל הכבוד לנכים, לנשים ולרגילים (שממבט קרוב האנשים שמתחרים בTRI הם לגמרי לא רגילים) שהשתתפו הגיעו להישיגים מרשימים ויוצאים מין הכלל.

כל הכבוד לצוות מסלולים.

כל הכבוד גדול לעומרי לוי שבאופן לא ברור תמיד מצליח להגיע עם המשפחה שלו לאירועים מוטורים(ראה ערך "האחים לוי")

כל הכבוד לרוני שטרן שמראה לכולם שבנהיגה "שקטה" ואלגנטית הוא משיג תוצאות גמר.

כל הכבוד לאדון המבוגר כמדומני אברהמי שמו (שגם הבן שלו התחרה בגמר), הוא הראה לי שהגיל והקרס זה לא קובע. ;-)

קיצר חשבתי על הרבה דברים שרציתי לרשום אבל 6 שעות בשמש הרגו אותי וכבר שכחתי הכל אז אני אזכר ויוסיף במידת הצורך.

נתראה מחר בגמר הMDC :lol:

עמרי.

שרון מה יהיה? בניתי על הדירה שלך בזמן שאתה בתורכיה יא משבית שמחות.

אני נזקק לטיפול רפואי מכל הזמן שאני מחזיק לך אצבעות.

כפרה עלייך אני לא מפסיק לרגע לקוות שתנצח ותצליח.

פורסם
גמרתם אותי (ואת המכוניות). שש וחצי שעות בשמש! שתי מאיות! מישהו עוד ישלם!!! 8):-D

לגמרי.

יום קשה לנו ולמכוניות. אני מאשים את ההפסקה המטורפת שהייתה עד המקצה השני שלי (לא הייתי צריך לשפר אפילו, מספיק שהייתי חוזר על התוצאה הקודמת :cry:).

רוני, אתה מתכוון שמישהו ישלם על זה מחר ? להזכירך יש לך עוד כמה מתחרים מאוכזבים בקטגוריה שהולכים להגיע מחר עם מוטיבצית יתר :twisted:

ברכות לעמרי, אני חושב שכולם יסכימו שהוא היה לגמרי ראוי לזה.

ניר

• תוכן חדש...