Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

המגבר GTO 75.4 יושב ברכבי כשהוא מוברג על המשענת של המושבים האחוריים שמחולקים ל 3\2 ו-2\1 המגבר מתוקן על המושב של ה-3\2 וה-RCA שמתחבר אליו פוזל לעבר ה-3\1 , כך שאם לא פותחים את ה-3\1 קודם סיכוי טוב שהRCA ייקרע,יישבר . ואתמול זה קרה בלי כוונה פתחתי רק את המושבים של ה-3\2 ואז פשוט זה שבר לי את הבננות החלק הארוך הפנימי של הבננה נשבר בתוך המגבר וכל השאר בחוץ. יש לי כמה שאלות.

1. ניתן להוציא את החלק שנשבר בתוך המגבר ? או שצריך להחליך את כל מה שה-RCA מתחבר אליו.

2.אמרו לי שבמקום להחליך את כל החייוט של ה-RCA מחדש אפשר פשוט להלחים ראש ל-RCA במקום לשבור את הראש בחייוט מחדש , קיים דבר זה ?

תודה מראש.

פורסם

1. כמו שזה נשמע פשוט הראש של ה-RCA שם, אם זה לא יוצא עם היד זה צריך לצאת עם פלייר(בעדינות!).

2. אכן, אפשר לחבר ראשים חדשים. גש לאיזה מתקין(או חנות אלקטרוניקה)בכדי לקנות ראשים חדשים ויאללה לעבודה..

שים לב שלאיכות החיבור\הלחמה פה תהיה השפעה לא קטנה על איכות המערכת, אם אתה לא מספיק מיומן - תן למתקין\חנות אלקטרוניקה לעשות לך את זה.

בהצלחה,

דקל

פורסם

אכן אין בעיה לבצע תיקון באם הנזק מסתכם בתיאור שתיארת.

גש לבעל מקצוע מוכח בלבד!

אל תשכח בסיום לבצע שינוי בהתקנה כך שקיפול כסאות לא יגרום נזק בשנית.

על מתקין ראוי היה לקחת זאת בחשבון!!

בהצלחה!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הזדמנות לשדרג את היציאות , ולהפוך את הGTO לטיפ טיפה יותר איכותי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

פרק את המגבר מהרכב.

בעזרת מברג פתח את מכסה המגבר.

אתה אמור לראות את הפורטים של הבננות ואת הפין השבור.

בעזרת מסמר או שפיץ פלייר תדחף את הפין השבור החוצה.

חוץ מזה, אני מאמין שקיימים מחברים ומתאמים של 90 מעלות, וככה הראש של הבננה לא ישבר שוב.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...