Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב עבר ווקס,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הטפלון של קארפלן - האוטו מנצנצץ, אני מבסוט.. והעבודה היתה קלה ומהירה יחסית.

אני יעלה תמונות בסופש (כי אין לי דיגיטלית)

ברשותכם כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובה בחיפוש:

עושים גם ווקס לפנסים האחוריים והקדמיים? או שלא נוגעים שם?

נגיעה של ווקס בפלסטיקים החיצוניים של הרכב היא מזיקה?

ובכלל - איזה חומר מומלץ למרוח על פלסטיקים וגומיות חיצוניות? (מחוץ לרכב, לא הפלסטיקה הפניימית) כדי שלא ידהו, ושלא יתפוררו..?

תודה לכולכם!

פורסם

לגבי הפלסטיקים החיצוניים אין הרבה מה לעשות........ החומרי סקאי למינהם רק הורסים אחרי שמתייבשים.....

יש חומר אצל פחחים שהוא כמו סיליקון מיוחד לפגושים ולפלסטיקים חיצוניים אבל בשופ אופן לא לשים על צמיגים..

החומר הזה הוא נראה כמו סולידול..

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה יכול לקנות חומר STP באוטו דיפו, אני משתמש בו שנים בכל המכוניות שלי ומאוד ממליץ, גם פנים וגם חוץ, הוא משחזר טוב פלסטיק דהוי.

לצמיגים לא צריך לשים כלום, אחרי שהחומר מתיבש ונספג בגומי מתזוזת הגלגל הוא מתחיל להסדק יחד עם הגומי של הגלגל.

חומר נוסף לפלסטיקים שניסיתי הוא ARMOR ALL גם חומר טוב, אבל לא רואים את התוצאות כמו בSTP, הוא קצת פחות שומני ומתייבש מיד.

בקשר לווקס, כמה שפחות מגע עם פלסטיקים, ולנקות אותם טוב אחרי שהחומר מתייבש.

פורסם

יש להם מוצרים לא פחות מנהדרים.

חשבתי לרכוש את החבוב הזה..

http://www.carplan.co.il/sg_product~BWX375~5~4.htm

המוצרים נהדרים, אבל שנכנסתי לתוך המשרדים של היבואן שגם מוכר את כל המוצרים שם,

אף בנאדם שם לא באמת הכיר את החומרים, ידע לענות לי על שאלות (פשוטות ובסיסיות)

או הכיר את המוצרים שם כמו שצריך.

• תוכן חדש...