Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר לקבל חוות דעת על הדגם של האוטומט

ידוע לי שהאוטומט הוא רק מנוע 1800

האם ההבדל בין 1800 למנועים קטנים יותר הוא גדול ?

אם מישהו יודע כמה ק"מ הדגם הנ"ל עושה לליטר ?

תודה מראש

פורסם
אם אפשר לקבל חוות דעת על הדגם של האוטומט

ידוע לי שהאוטומט הוא רק מנוע 1800

האם ההבדל בין 1800 למנועים קטנים יותר הוא גדול ?

אם מישהו יודע כמה ק"מ הדגם הנ"ל עושה לליטר ?

תודה מראש

אבל הוא עגלתי למדי... אם אפשר לוותר על האוטומטי ולעבור לידני הרכב יהיה מהנה הרבה יותר. תגיד לנו מה התקציב אולי נציע אופציה אחרת. עדיין ל 306 היתרונות שלה בנוחות והגה משובחים.

פורסם

שמע אם המנוע 1800 זה מנוע די גדול (בסה"כ ה306 אוטו די קטן)

ואז כמובן שיש הבדל בין הידני לאוטומט אבל אם זה חייב להיות אוטומט זה לא נראה לי כזה נורא... אם האוטו היה 1400 סמ"ק זה היה הבדל ענק והאוטומט היה חלש מאוד אבל ב1800 זה יהיה בסדר (כמובן אם אתה לא מתכנן מרוצים איתו :roll: ) וחוץ מזה פיז'ו אחלה אוטו מבחינת נוחות פנים ובכלל חביב ביותר

חוץ מזה אם אתה מחפש עוד רעיונות יש יונדאי אקסנט אוטומטית, מזדה 323, סקסו ועוד... אבל מתוכן ה306 האוטומטית נשמעת הכי טוב... אתה בתוך שהיא עולה רק 30K איזה שנה? נשמע די תמוה כי היא ברמה מעל השאר...

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

ממה שאני יודע, ואני מסייג מראש שזה מהתנסות במושב הנוסע ולא במושב הנהג (כולל כמובן שיחה עם הנהג), ה-1800 של ה-306 האוטומטית די עגלתי. עד כדי כך שאין לו יתרון על 1600 ידני, למשל.

כנראה שבדגם הזה לא השכילו לעשות שימוש מוצלח ב-200cc הנוספים.

מדובר בבנאדם שהייתי עושה איתו carpool ולכן בהרבה מאד נסיעות. בנוסף הרכב היה חדש בזמנו, אז לא סביר שמדובר באקזמפלר בעייתי.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
ממה שאני יודע, ואני מסייג מראש שזה מהתנסות במושב הנוסע ולא במושב הנהג (כולל כמובן שיחה עם הנהג), ה-1800 של ה-306 האוטומטית די עגלתי. עד כדי כך שאין לו יתרון על 1600 ידני, למשל.

כנראה שבדגם הזה לא השכילו לעשות שימוש מוצלח ב-200cc הנוספים.

מדובר בבנאדם שהייתי עושה איתו carpool ולכן בהרבה מאד נסיעות. בנוסף הרכב היה חדש בזמנו, אז לא סביר שמדובר באקזמפלר בעייתי.

בהחלט. ולא רק שלא עדיף על 1600 ידני , אלא שגם אין כל יתרון מול 1.6 אוטומטי וטוב (ע"ע -קורולה/סיוויק ושות').

דווקא המנוע לא רע...חבל.

• תוכן חדש...