Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש בירשותי מגבר מדגם קרדינל (http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=413) הוא מגבר בלי מותג מוכר והוא בעל 1500 וואט אמור לתת 70 אר אמ אס לכל ערוץ.

לבנתיים הוא מחזיק לי רק רמקולים של פייוניר 350 וואט.

עכשיו שאלתי היא האם ני יכול להעמיס עליו עוד סאב של קיקר מדגםKicker comp c-12 ( http://sounder.co.il/emall/product.asp?pc=86700&af=10)

או של רוקפורד ( RockfordוP112S4ו ) (

1.gifhttp://sounder.co.il/emall/product.asp?pc=86705&af=10)

???

האם הרעיון הגיוני כי שני הסאבים בעלי 150 וואט אר אם אס.. ואני לא רוצה לקחת סאב של פיוניר בעל הספק גבוה יותר כי אזז הניצולת שלו בטח תיהיה גרועה.. וגם שמעתי שהאיכות שלו לא בעננים...

בקיצור האם יש אפשרות האם הסאבים יורגשו טוב והאם יש משהוא אחר להציע...??.

אני יודע שהשאלות לא ברמה גבוה פשוט אין לי יותר מדיי ידע בנושא... אזז אם תוכלו לעזור לי

תודה על העזרה

פורסם

תודה על ההצעה יש למישהו עוד המצלצות??? יש למישהו שיש לו את המגבר שלי אני לא יודע אם העיסקה טובה אני יודע שהוא שוק אבל קניתי אותו ב500 שקל עם כבלים ששוים לבד יותר ממאה...

פורסם

ה-c12 יותר חזק מה p1 לכן תיקח את הp1 כי המגבר הזה ממש לא יזיז את ה c12 ועוד בתיבה אטומה

שים את הp1 בתיבה פתוחה ...

hu: pioneer 5800mp amp: lightning audio b2.400.4 comp: octan-zr rear: pioneer 200W japan sub: kicker c12

פורסם

מה זה לא יזיז הוא אמור לתת 70 אר אמ אס לכל ערוץ ככה שזה גם כזה קצת.... בקיצור שנייהם 150 ואט נקי על סמך מה אתה קובע שהקיקר יותר חזק...??

פורסם
מה זה לא יזיז הוא אמור לתת 70 אר אמ אס לכל ערוץ ככה שזה גם כזה קצת.... בקיצור שנייהם 150 ואט נקי על סמך מה אתה קובע שהקיקר יותר חזק...??

גם הלאנטיס שלי והמיצובישי של חבר שלי הם 105 כוחות סוס אבל בפתיחות הוא לוקח אותי ואני אוכל אותו בזרזיות ופניות?? אבל זה אותו אוטו כמעט ,לא ?

הקיקר בנוי שונה מהרוקפורד והוא יותר חזק אבל גם נחשב לפחות איכותי .

פורסם

סבבה ראיתי שיש לו יותר נצילו 89 לעומת ה86 תודה על העזרה.אז אתם אומרים ללכת על הp1 (הייתה לי אופצייה לפאנצ 200 נקי עם תיבה באותו מחיר..) בתיבה אטומה... מאשר על הקיקר.

חג שמח אשמח לעוד תגובות או אופציות.

פורסם

שלום לך כל מה שיש לי להגיד לך זה שהp1 בתיבה פתוחה יתנו יופי של תוצאות לי היו שתים שהיו מחוברים למונו רוקפורד שנות רק 150 rms והוא הרים אותם יופי יופי והם הרימו לי את כל האוטו !!!!!!!!

מכווה שהצלחתי לעזור :lol:

פורסם

על סמך זה שלי יש את הקיקר ולחבר שלי יש את הרוקפורד והקיקר יותר חזק אם צליל שונה

הp1 יותר מדוייק ופאנצי הקיקר חזק ממנו אכותי ובתיבה נכונה יהיה לך מדוייק

הp1 סאב צעצוע שאם תרים איתו יותר מידי את האף הוא ישרף לך מהר

hu: pioneer 5800mp amp: lightning audio b2.400.4 comp: octan-zr rear: pioneer 200W japan sub: kicker c12

פורסם

בקיצור אני רואה שכל אחד מבסוט על הסאב שלו וממליץ לי עליו ככה שעדיין נתקעתי בלי תשובה.... נראה לי שאני אלך ביום שישי לקנות ואני אדבר כבר עם המוכר.

פורסם

תעשה חיפוש. דובר על שניהם המון. אני אישית חושב ששניהם לא מדוייקים ולא חזקים ."מרעיד לי את האוטו" זה לא שיא האובייקטיביות, עם כל הכבוד. נתוני נצילות והספק - כן. והספק של 150 WRMS לסאב זה חלש, אז כח של ממש לא תוכל לקבל פה. אני הייתי בוחר במדוייק שבהם. אין הרבה תועלת בסאב, חזק ככל שיהיה, שלא פוגע.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לא, לא זאת הייתה הכוונה. המגבר שלך הוא מגבר מדבקה סיני זול. לא מכיר את המגבר הספציפי, אבל לא הייתי מצפה ממנו ליותר מדי. למען האמת, לא הייתי מכניס אותו לרכב. לגבי הסאבים - בוא נגיד את זה ככה. הייתי לוקח את הסאב המדוייק משניהם כי לפי דעתי הדיוק חשוב עשרות מונים מהכח. יש שחושבים אחרת. תשמע אותם, תחליט לבד.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

תודה על העזרה גם בשעות הקטנות חחח ***חחח היא לא מילה תקנית. קרא את כללי הפורום*** בכל מקרה נראה לי שאני אקח את הרוקפורד כי הבנתי שהו קצת יותר איכותי בכל מקרה יש לי אוטו דיי קטן קליאו ככה שגם ככה ירגישו אותו טוב. ואני מחפש גם יותר איכות מאשר לעשות רעש... למרות שגם זה חשוב חח

• תוכן חדש...