Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיוק 04 מקדימה מורל פולס 6.5 ועכשיו חסר לי באסים ואני רוצה לקנות 6.9 ועכשיו השאלה עם הבאסים יהיו חזקים מידי ויהרסו אאת המנגינה מקדימה או שזה הישתלב וישמעו יפה?

Mitsubishi Pajero

פורסם

למה שלא תקנה סאב כדי לקבל קצת באס??

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם
למה שלא תקנה סאב כדי לקבל קצת באס??

כי זה אוטו של המשפחה והם צריכים מקום בפגז וסאב לוקח הרבה מקום ונפח אז מספיק לי 6.9 שיביא לי באסים

Mitsubishi Pajero

פורסם

חבר,

לי יש סט קומפוננט וסאב ומאחורה 6*9 יש סןגי מוזיקה ושזה מפריע אבל בעיקר לקומפוננט ולפעמים לסאב ...

אז אני אתן לך גם פיתרון ..יש אופציה לFADE לקדימה - תוכל לשחק עם זה איך שנוח..8)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
חבר,

לי יש סט קומפוננט וסאב ומאחורה 6*9 יש סןגי מוזיקה ושזה מפריע אבל בעיקר לקומפוננט ולפעמים לסאב ...

אז אני אתן לך גם פיתרון ..יש אופציה לFADE לקדימה - תוכל לשחק עם זה איך שנוח..8)

גם סאב וגם 6.9 בטח שזה יפריע

Mitsubishi Pajero

פורסם

אתה ממש מצחיק...

אז אל תוסיף שום רמקול...

חוץ מזה הסאב ממש לא מפריע..מה שהתכוונתי לומר שאכן זה מפריע בסוגי מוזיקה מסויימת(רק ה9*6)..וגם הצעתי פיתרון...

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
אתה ממש מצחיק...

אז אל תוסיף שום רמקול...

חוץ מזה הסאב ממש לא מפריע..מה שהתכוונתי לומר שאכן זה מפריע בסוגי מוזיקה מסויימת(רק ה9*6)..וגם הצעתי פיתרון...

אני מצחיק זה אתה שמצחיק אני רק רוצה שיתן באס לא יותר וסאב לא עולה בחשבון בגלל המקום ואז השאלה האמיתית אם זה יפריע לרמקול מקדימה יענו יתערבב הצלילים והבאס יעלה על המנגינה זה מה שאני לא רוצה שיקרה

Mitsubishi Pajero

פורסם

על המורל פולס הוא לא יעלה בבאסים. אבל עזוב, תגיד למתקין שיכוון לך שהבמה לא תהרס, שיהיו באסים אבל שלא יהרסו את הבמה. הוא צריך לדעת כבר מה לעשות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
על המורל פולס הוא לא יעלה בבאסים. אבל עזוב, תגיד למתקין שיכוון לך שהבמה לא תהרס, שיהיו באסים אבל שלא יהרסו את הבמה. הוא צריך לדעת כבר מה לעשות.

גיא.

לא גם אין לי מקום מאחורה זה 6.5 וצריך לעשות הגבה ולחתוך ואני רוצה לשמור על המקוריות שאני ימכור את האוטו אז אני יחזיר את כל מה שהיה ליפני ויקח תציוד שלי

עכשיו אני משנה תשאלה איזה 6.5 אתם ממליצים שיש בו באס טוב? וגם עם הרבה וואט שיעבוד עם מגבר בעתיד

Mitsubishi Pajero

פורסם
לא גם אין לי מקום מאחורה זה 6.5 וצריך לעשות הגבה ולחתוך ואני רוצה לשמור על המקוריות שאני ימכור את האוטו אז אני יחזיר את כל מה שהיה ליפני ויקח תציוד שלי

עכשיו אני משנה תשאלה איזה 6.5 אתם ממליצים שיש בו באס טוב? וגם עם הרבה וואט שיעבוד עם מגבר בעתיד

חשבת על סאב בזוקה? או סאב גודל 10 -8 תופס מעט מקום בבגאז' ואין ספק שיותר טוב מ6X9

• תוכן חדש...