Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה נורית לחץ השמן החלה לדלוק, עצרתי בצד, כיביתי מייד את המנוע ובדקתי מפלס שמן , היה חסר מעט, הוספתי.

המשכתי בנסיעה תוך כדי שאני מביט על הנורה, הכל בסדר.

היום בבוקר אחי שוב נסע עם האוטו, הכל כרגיל, מגיע הביתה, נורית השמן מהבהבת לסירוגין. כשנותנים גז - כובה.

איך ניתן לדעת אם מדובר במגע רופף / חיישן לחץ שמן / משאבת שמן ?

ניתן לציין שבחודש האחרון נורית לחץ השמן לפעמים עבדה, לפעמים לא עבדה(כנראה בעיה בלוח השעונים, אותו סיפור עם הנורה של אורות הדרך) - ומחוסר זמן לא טיפלתי בדבר, כלומר, לפעמים גם כשהייתי פותח את הסוויץ, הנורה לא הייתה דולקת.

היכן נמצא חיישן לחץ השמן / החיבור אליו ?

פורסם

נתק בחוט המתחבר אל יוניט לחץ שמן מנוע יגרום שנורת הבקרה לא תידלק ולעומת זאת קצר בחוט יגרום לכך שהיא דווקא תדלק (גם כשלא צריך).

לפי תאורך אז לחץ שמן המנוע נמוך מדי או בגלל חוסר שמן מנוע או בגלל משאבת לחץ שמן מנוע פגומה.

שיטת הבדיקה הנה עי" חיבור שעון לחץ שמן מכני במקום יוניט הנורה וזאת ניתן לבצע במוסך שיש לו שעון כזה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אחלה, אני יכול לנסוע עם האוטו ? או שעדיפות להתנייד במוניות עד להחלפת המשאבה?

כמה מסובכת החלפת המשאבה? בהיינס זה נראה די פשוט, אכן כך ?

ועוד עניין, היכן נמצאת יוניט לחץ השמן ? בסמוך לאיזור הפילטר שמן לא זיהיתי חיווט כלשהו, אם כי, טיפה מעל

זיהיתי איזה קונקטור (וזה לא הקונקטור של חום מנוע)

פורסם

היתה לי את אותה הבעיה בדיוק, הפיתרון היה או להפעיל את הצ'וק ואז הנורה מתכבת, או לנסוע מהר למוסך להחלפת יוניט לחץ שמן.

פורסם

יתכן וכל הבעיה הנה יוניט לחץ שמן מנוע פגום וזאת ניתן לדעת בודאות אם בדיקת הלחץ ע"י שעון תקינה או ע"י החלפת היוניט בכל מקרה ללא כל בדיקה מוקדמת (או שמצליח או שלא זאת התקלה).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רפי.

כך חשבתי, רכשתי יוניט חדשה, גם מסנן ושמן, אני אחליף את כל הקומפלקס ואקווה לטוב. אגב, היכן ממוקמת היוניט בדיוק ? האם זו היוניט אליה התכוונתי ? ליד הפילטר שמן, במבט חטוף, לא זיהיתי כניסה של איזה קונקטור.

הייתי במוסך, אבל מפאת השעה הוא סירב לבדוק את הרכב וטען כי עלות החלפת משאבת השמן הינה כ-400/600 ש"ח (הוא טען שיש צורך לפרק גם את הטימינג, אם כי, במנוע שלי, על פי היינס, ממש אין צורך).

בכל מקרה, כשמזג האוויר ישתפר קצת אני אחליף ואדווח.

• תוכן חדש...