Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנתק אותה ע"י משיכת צינורית הואקום (ותסתום את הואקום בצד המנוע עם האצבע)

אם סיבובי מנוע יורדים

המערכת תקינה

בהצלחה

פורסם

שלילי.

נתק את הצינורית מהקרבורטור, ופתח את מכסה המפלג. שאף אוויר בפה מהצינורית וראה אם יש תזוזה בתוך המפלג

ואם לשונך נדבקת לצינורית מיד בתום השאיפה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כן יש אפשרות כזאת,לא מזמן החלפתי אחת כזאת במפלג שלי.

אם אני לא טועה הוא היה תוצרת תורכיה של מגנטי מורלי,לפי דעתי החלק התחליפי הוא כאן פחות קריטי.

המחיר היה בסביבות ה50-70 שקל,אם אני לא טועה.

פורסם

שלום.

הבדיקה מיתבצעת לפי ההליך הבא בילבד!!!

תזוזה של הדיאפרגמא לא בהכרך מצביע על תיפקוד נכון של יחידת הואקום.

תפקיד יחידת הואקום על המפלג הוא לקדם את ההצתה בזמן העצה בילבד!!!

אין בודקים?

מרמים את סל"ד המנוע לה 1200 סל"ד +- לוקחים אקדח הצתה ומכונים לסימן כיון ההצתה [ברכב שלך הסימן הוא על גלגל התנופה]. לאחר שזיהיתה את מיקום ההצתה בעזרת האקדח תוך כדאי עבודת המנוע יש לנתק את הואקום מהמפלג, אם ההצתה תתאחר ביזמן הניתוק ב 5 מעלות +- אז יחידת הואקום תקינה והיה ולא יכול שינוי היחידה מקולקלת ויש להחליפה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הבדיקה מיתבצעת לפי ההליך הבא בילבד!!! בלבד ?.

בני, התחלת פתאום לעבוד לפי הספר ?.

דוד.

פורסם

כל השיטות נכונות.

מכוון שבפיאט אונו דיאפרגמת הקידום מקבלת וואקום סעפת, ניתן לבדוק את פעולתה ע"י הוצאה רגעית של צינור הוואקום, כאשר המנוע עובד בסרק. שינוי בסיבובי המנוע חייב להיות מורגש מייד במידה והיחידה תקינה. אם לא, יש לבדוק שאכן מגיע וואקום לצינורית לפני שמפרקים מכסה מפלג לראות תנועה של החיישן בפנים.

פורסם
כל השיטות נכונות.

מכוון שבפיאט אונו דיאפרגמת הקידום מקבלת וואקום סעפת, ניתן לבדוק את פעולתה ע"י הוצאה רגעית של צינור הוואקום, כאשר המנוע עובד בסרק. שינוי בסיבובי המנוע חייב להיות מורגש מייד במידה והיחידה תקינה. אם לא, יש לבדוק שאכן מגיע וואקום לצינורית לפני שמפרקים מכסה מפלג לראות תנועה של החיישן בפנים.

דניאל ידידי שלום רב!

בפיאט אונו פייר, הוואקום המתקבל הוא לא ישירות מהסעפת , אלא מהקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

וואקום סעפת זהו ואקום שמחובר בין המצערת למנוע (הואקום גבוה במצב מצערת סגורה) ולא בין המצערת לכניסת האויר, שנקרא ואקום מצערת (הואקום אפסי במצערת סגורה וגבוה שפותחים מצערת).

היחידה מקבלת ואקום סעפת מהקרבורטור בבסיסו התחתון, עכשיו אני מדוייק יותר?

פורסם
כל השיטות נכונות.

לא כל השיטות שנכתבו נכונות.

השיטה שכתב החבר perl1947 לא נכונה , היא עלולה להטעות את חברי הפורום.

דוד.

פורסם

למה דוד? הרי זה בדיוק גם מה שאני כתבתי, ניתוק הצינור ואקום למקדם אמור להביא שינוי בסל"ד.

תנתק אותה ע"י משיכת צינורית הואקום (ותסתום את הואקום בצד המנוע עם האצבע)

אם סיבובי מנוע יורדים

המערכת תקינה

בהצלחה

פורסם

משום שאם נמשוך את הצינורית מצד המנוע, כלומר מהסעפת או הקרבורטור למעשה תשאר לנו ביד הצינורית מנוטרלת מיחידת הווקום, ברגע שתסתום עם האצבע בכיוון המנוע, ברור שהוא יעבוד עגול בלי קשר ליחידת הווקום. נניח לרגע שהצינורית גומי סתומה או מנגנון המשיכה בתוך המפלג תפוס, והוא לא זז איך תדע ?. כבר ניתקלתי ביחידות שלא משכו אוויר, אבל היו תקועות.

ההסבר שלי מעט חפוז משום שהגיע אלי החבר של הבן להתקין לי תוכנה 2007. אני מקווה שההסבר הובן.

דוד.

פורסם

היחידה מקבלת ואקום סעפת, תקרא שוב את הסברי קודם, ז"א היחידה אמורה לקדם במצב סרק, אם תוציא את הצינור ההצתה תאוחר בכמה מעלות וסיבובי המנוע ירדו. אם לא, אז יש לרדת לעומק העניין ולאתר האם זו הפלטה של החיישן תפוסה, הזרוע של היחידת ואקום שבורה, היחידה דולפת ואקום או הצינור חסום.

• תוכן חדש...