Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הפנס האחורי אצלי באוטו הפסיק לעבוד, יש לציין שבדקתי את נורה והיא טובה ואפילו בדקתי עם הנורה של הפנס

השני וגם לא עובדת.

הרוורס, הברקס והווינר עובדים.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם זה יכול להיות פיוס?

פורסם
תבדוק פיוז דבר ראשון ודווח תוצאות.

יש לך מושג איך הפיוז נקרא? בדקתי את back rear. נראה תקין.

פורסם

אני לא יודע איזה פיוז זה ברכב הזה.

אבל אם אתה יודע להשתמש ברב מודד תוכל לבדוק את זה בקלות.

חבר את הרב מודד להדקי הנורה כשהאורות מופעלים ותראה אם מגיע מתח.

אם לא - בדוק רציפות של אחד מהמגעים לגוף הרכב (המינוס) בעזרת רב המודד.

ודווח תוצאות.

אם תרצה עוד עזרה, או שרטוט איך לבדוק = תרשום ואשלח לך.

פורסם

בתא המנוע יש תיבת פיוזים אחד לימין יאחד לשמאלי .אם התקנתה רדיו לאחרונה כנראה שיש שם קצר .חשמל ניניו.

פורסם
אני לא יודע איזה פיוז זה ברכב הזה.

אבל אם אתה יודע להשתמש ברב מודד תוכל לבדוק את זה בקלות.

חבר את הרב מודד להדקי הנורה כשהאורות מופעלים ותראה אם מגיע מתח.

אם לא - בדוק רציפות של אחד מהמגעים לגוף הרכב (המינוס) בעזרת רב המודד.

ודווח תוצאות.

אם תרצה עוד עזרה, או שרטוט איך לבדוק = תרשום ואשלח לך.

כן אוגדה לך מאוד אם תעלה שרטוט זה יעזור לי מאוד כי בדקתי עם רב מודד כשהאורות לא דולקים וחיברתי צד אחד לגוף (מינוס)

וצד שני בכל הצמה הוא הראה לי שיש מחנוס גם. :roll:

פורסם
בתא המנוע יש תיבת פיוזים אחד לימין יאחד לשמאלי .אם התקנתה רדיו לאחרונה כנראה שיש שם קצר .חשמל ניניו.

כן התקנתי לאחרונה רדיו. לא הבנתי מה למה התכוונת אחד לימין ואחד לשמאל. לכל פנס אחורי יש פיוז?

פורסם

ברכב הנל יש שני פיוזים הגנה לאור חניה . אחד מזין את צד שמאל של הרכב (קדמי ואחורי ) והשני את צד ימין .(קדמי ואחורי ) בקשר לקצר אם התקנתה רדיו יש להניח שהשתמשתה בחוט ירוק דק בתור הארקה שהוא למעשה חוט אור חניה עלך לנתק חוט זה .

• תוכן חדש...