Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות 4H – פילפס 30%+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שנים הרכבתי אצלי ברכב הקודם מנורות של פילפס

בגדול על הקופסא היה רשום 30%+

הם היו משמעותית חזקים יותר מאשר מנורות רגילות.

הייתי כבר בכמה חנויות ולא מחזיקים אותם יותר.

איפה אפשר להסיג ( אזור צפון )

תודה

פורסם

לא ידע בקשר לפיליפס, אבל נסה את הCOOL BLUE ש אוסרם, גם הן מספקות משמעותית יותר אור מנורות רגילות, ניתן להשיג באוטו-דיפו, בעלות של כ75 ש"ח לנורה. כמו-כן הן מספקות גוון בהיר יותר, ואור לבן ממש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תוכל להשיג את הנורות הללו אצל אביזרי רכב יזיד בנהריה,יש לו את כל הסדרות של BOSH ובינהם יש את הסדרה COOL BLUE שתתן לך אור בהרבה יותר מהפיליפס 30%+.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

פיליפס 30% יותר קיים באיזור המרכז - אך לצערי זה לא עוזר לך הרבה.

אבל... יש לי פתרון עדיף בשבילך; גש לחשמלאי רכב שיבדוק את מערכת החשמל של האורות שלך. בעלות חד-פעמית הוא יוכל לתקן לך את מפלי המתח במערכת (בדיקה + החלפת רכיבים פגומים כגון: חוטים\מחברים\ממסרים) ובכך יחזיר לך את העוצמה הקיימת במערכת.

בשביל לסבר את האוזן: מפל מתח של עד 0.5-1.0 וולט הוא לא קריטי וקיים ברוב הרכבים. מעבר לכך (1.5-2 וולט ומעלה) אתה תרגיש בהבדל רציני מאוד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מנורות מסוג H7/H4 שמתח העבודה הנומינלי שרשום עליהם 12 וולט, למעשה מתח העבודה הרצוי הוא 13.2 וולט, זהו המתח שבו נבדקת המנורה ותפוקת האור שלה מתייחס למתח זה.

כול סטייה מטה ב-4 אחוז לדוגמא (12.7 וולט) יוריד את עוצמת התאורה בצורה משמעותית.

מפל מתח של 1 וולט משמעותי מאוד לעוצמת התאורה המתקבלת.

איזה כייף לי :)

פורסם
איזה מפל מתח נחשב לסביר?

כמה יש לך על המצבר וכמה על הנורה ?

תגדיל ותבדוק גם מתח על האלטרנטור (גוף אלטרנטור מול יציאת הפלוס שלו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המטח היה במעט זהה במצבר, אלטרנאטור ומגעי הנורות.

כיוונתי אם הפנסים הראשיים ( הרמתי אותם )

עכשיו רואים את הכביש בלילה הרבה יותר טוב.

ניראה לי זה אפילו נסנוור קצת את הנהגים

• תוכן חדש...