Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהכביש ריק שיעשו מה שהם רוצים, לא ממש אכפת לי.

אבל אתמול ראיתי את אחד הדברים הכי מעצבנים אי פעם;

כביש החוף לכיוון דרום מנתניה לחדרה (ממש אחרי הקטע שמשפצים);

ייטי חומה בימני, קרוז קונטרול על 100.

צמוד אליו בשמאלי, Q5. משווה מהירות.

וככה במשך מה שהרגיש כמו נצח - שניהם מסרבים לזוז.

זה נגמר בזה שרכב אחד עקף את הQ5 מהשול השמאלי (הוא ברוחב של נתיב וחצי ליד נחל אלכסנדר) ובלם לו בפרצוף עד שהבן אלף הזה ירד לימני.

ואני שואל - למה?

למה אנחנו נראים ככה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לרוב זה בפקקים או בכביש שהתונעה זורמת באופן יחסי איטי, אבל למשל בכביש מהיר יותר כמו העוקף ולמרות שהתונעה זורמת ואין פקקים , הנהגים האיטיים יותר נוסעים בימין והטייסים טסים בשמאל (בכביש הזה המהירות המותרת היא 100 ואלה מצד שמאל שעוקפים בממוצע הם על 130).

פורסם

חוסר תרבות נהיגה וחוסר אכיפה.

תקנה 35 לתת קובעת שנהג ינהג תמיד בצדו הימני הקיצוני של הכביש(גם אם השעה 3 לפנות בוקר והוא לבד על הכביש).

לצערנו אין מספיק אכיפה על הנושא, ועל תרבות הנהיגה לא אאריך במילים.

שימו לב לחתימה.:oops:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
זה עוד כלום.

מה לגבי מתנחלי השמאל.... בעליות :twisted: ?

:-) טוב... זה מפריע יותר לבעלי הדיזלים מודגשים, כנ''ל בנזין.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

זה נגמר בזה שרכב אחד עקף את הQ5 מהשול השמאלי (הוא ברוחב של נתיב וחצי ליד נחל אלכסנדר) ובלם לו בפרצוף עד שהבן אלף הזה ירד לימני.

ואני שואל - למה?

למה אנחנו נראים ככה?

מצב כזה נקרא "טייסים" בגלל שהם "טסים" במבנה :) (במקרה זה הם זוחלים במבנה)

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

היה לי ויכוח מרתיח עם אמא שלי לפני שבועיים בכביש 6.

היא שואלת למה אני מזגזג בין הימני לאמצעי כל הזמן ולא נשאר על האמצעי.

הסברתי שרק בעקיפה זה מותר והיא אמרה

"תראה, בימני יש רק משאיות. אם תיסע שם אתה מסכן את עצמך כי לא יתנו לך לצאת חזרה לאמצעי בשביל לעקוף. סע באמצעי וזהו"

התווכחתי איתה והמשכתי בשלי אבל כל פעם שרציתי לחזור לאמצעי מהימני תמיד היה איזה אידיוט שהחליט שהוא משווה מהירות אלי ואז אני צריך לעלות ל150 בשביל שיהיה לי מקום לצאת לנתיב שלו (לא אופציה בכלליות, במיוחד עם אמא שלי באוטו) או לבלום כדי לא להכנס במשאית שלפני.

יצא לי ככה ש5 פעמים הייתי חייב לבלום, אז עברתי פשוט לאמצעי וזהו.

אין מה לעשות, צריך לעשות או נתיבים מקבילים למשאיות או להגביל את התנועה שלהן לשעות בלי רכבים.

אבא שלי יותר מרתיח, הוא לא מאמין בחזרה לימני. הוא גם צוחק כשמישהו מהבהב לו ואומר משהו כמו

"שיירגע, הוא צריך למצוא קצת רוגע פנימי ולא להוציא את התסכולים שלו על אחרים בכביש. מה כבר מפריע לו?"

זה מה שיותר מדי שנים של נהיגה באפריקה עושות... לפחות הוא בארץ כל כמה חודשים רק לשבוע.

פורסם

זה שעקף בשוליים ועוד בלם - צריך לשלול לו רישיון לצמיתות. זה נהג עצבני שלא שולט בעצמו ומהווה סכנה לכלל ציבור הנהגים.

מזל שלו היה שבאודי נהג מישהו נורמטיבי כי אחרת הייתה עוד כותרת בחדשות על מרחץ דמים בכביש.

נהגים עצבניים זו סכנה המידית והכי גדולה על הכביש. איתם משטרת תנועה צריכה להלחם בראש וראשונה אם הם באמת רוצים להוריד כמות ההרוגים על הכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש תופעה מגונה לא פחות, כשאני רוצה לפנות שמאלה למשל בכביש 40 שהוזכר, רוב הרכבים בנתיב השמאלי לא ייתנו להשתלב. הרי הם נוראאאא ממהרים וחס וחלילה להאיט ולתת למישהו להשתלב למסלול לפניהם. הרבה פעמים מגיבים באלימות ומאיצים העיקר לא לתת להשתלב. זה משול בעיניהם לתקיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...