Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצידי הכבישים יש תמרורים קטנים עם מספרים, שים לב לכך בנהיגה הבאה,אבני דרך אלו נועדו לסמן באיזה קטע של הכביש אתה נמצא, לדוגמא ברחוב בתוך העיר אתה יודע היכן אתה נמצא ע"פ מספרי הבתים, בבין עירוני יש את אבני הדרך אשר מחלקות את הכבישים לקמ.בדכ כאשר אתה מקבל דוח תנועה,בחלק שנקרא תאור המקום יופיע גם מס הקמ ביחס לכביש.

אבני הדרך הם סימונים שלא משתנים והינם קבועים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הימני תמיד מהיר יותר בארץ

חוץ מבדוגמה שלי...

התווכחתי איתה והמשכתי בשלי אבל כל פעם שרציתי לחזור לאמצעי מהימני תמיד היה איזה אידיוט שהחליט שהוא משווה מהירות אלי ואז אני צריך לעלות ל150 בשביל שיהיה לי מקום לצאת לנתיב שלו (לא אופציה בכלליות, במיוחד עם אמא שלי באוטו) או לבלום כדי לא להכנס במשאית שלפני.

יצא לי ככה ש5 פעמים הייתי חייב לבלום, אז עברתי פשוט לאמצעי וזהו.

פורסם
הימני תמיד מהיר יותר בארץ

הימני בדכ אכן יותר מהיר אבל יש בעיה/סכנה אחרת: לפני מחלפים צמתים וכו' "השמאלנים" נזכרים שהם בכלל צריכים לרדת ימינה ופשוט חותכים בלי לבדוק..:twisted:

יצא לי כבר להתקל לא פעם בנהגים שחותכים מהשמאלי ביותר בכביש 3 מסלולים ובדרך גם עוברים על שטח הפרדה מסומן על פני הכביש ישר לימני,בדרך הם גורמים לכולם לבלום ולהסיט את הרכב בשביל לא להכנס בהם.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
לא יודע מה אתכם

אני כבר כל כך אחרי להתרגז מהדברים האלו.

מקסימום קצת עצוב מכך שאיסור העקיפה מימין, אחד מחוקי התנועה הבסיסיים ביותר איבד לחלוטין משמעות עבורי. במיוחד כשאני על האופנוע.

אני איתך, וחבל.

למען האמת כבר מזמן אני טוען שיש לבטל את עבירת העקיפה מימין. עקיפה כזו מתאפשרת כאשר יש עבריין שנוסע בשמאלי, או עבריין שעוקף מימין בפראות. כך יוצא בעצם שעקיפה מימין מצריכה דו"ח על עבירה אחרת, או בגין אי שמירה על הימין, או על נהיגה בקלות ראש.

(לא באמת מציע לבטל את העבירה, רק רוצה להצביע על האבסורד).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

3. חוק האורות ביום בשעות החורף: מניסיוני לא נאכף כמעט בכלל בתנאי מזג אוויר טובים ע"י השוטרים, זה לא מעניין אותם... אז גם אותי זה לא מעניין.

רק לפי הסעיף הזה, אני יכול לקרוא את ההודעה שלך ולדעת שזה אתה, מבלי להסתכל על התמונה, או שם המשתמש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני איתך, וחבל.

למען האמת כבר מזמן אני טוען שיש לבטל את עבירת העקיפה מימין. עקיפה כזו מתאפשרת כאשר יש עבריין שנוסע בשמאלי, או עבריין שעוקף מימין בפראות. כך יוצא בעצם שעקיפה מימין מצריכה דו"ח על עבירה אחרת, או בגין אי שמירה על הימין, או על נהיגה בקלות ראש.

(לא באמת מציע לבטל את העבירה, רק רוצה להצביע על האבסורד).

צריך להפעיל את השיטה הגרמנית - כפי שאמרו הגששים "שניהם באופסייד". בגרמניה (ואני מניח שגם בשאר מדינות אירופה המתורבתות) המצב המתואר יביא להגשת דוח"ות נגד שני הנהגים - המתנחל והעוקף מימין. באוטובאהנים זו למעשה העבירה השניה בחומרתה, כאשר החמורה ביותר היא אי שמירת מרחק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בזמן האחרון אני נוהג הרבה וזה אחד הדברים היותר מעצבנים שיש.

בדרך כלל הבהובים לא מספיקים,

במצב הטוב כמה צפירות לעורר את הנרדם ובמצב הגרוע אין ברירה אלא לעקוף מימין ולראות שהבנאדם כאילו נמצא בעולם משלו.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
הימני בדכ אכן יותר מהיר אבל יש בעיה/סכנה אחרת: לפני מחלפים צמתים וכו' "השמאלנים" נזכרים שהם בכלל צריכים לרדת ימינה ופשוט חותכים בלי לבדוק..:twisted:

יצא לי כבר להתקל לא פעם בנהגים שחותכים מהשמאלי ביותר בכביש 3 מסלולים ובדרך גם עוברים על שטח הפרדה מסומן על פני הכביש ישר לימני,בדרך הם גורמים לכולם לבלום ולהסיט את הרכב בשביל לא להכנס בהם.

בירידה מאיילון להרצליה, יש 3 אפשרויות - להמשיך ישר לכיוון רעננה, להכנס להרצליה פיתוח או להרצליה עצמה.

כמעט כל פעם שיוצא לי לעבור שם, יש נהג שחותך את כל ארבעת הנתיבים, כי הוא נזכר שהוא צריך בכלל לצד השני.

מה שעצוב הוא, שזה בין המקרים הבודדים בהם אנשים מאותתים. כאילו זה עוזר שמאותתים לך, כשמישהו חותך 4 נתיבים בכביש מהיר, במהירות של 50-60 קמש.

מה כ"כ קשה לאנשים ללרדת במחלף הלא נכון ולעשות פרסה, אם הם כבר טעו? זו לא החלטה גורלית שתשנה את חייהם.

גם בעליה לכביש 5 מכביש החוף זה בדיוק כמו שאתה מתאר, והתבכיינתי על זה בפורום כבר מספר פעמים. בחיי שלפעמים בא לי לעצור נהג כזה, ולשאול אותו מה עובר לו בראש, אם בכלל, כשהוא מסכן עת עצמו ואת כל הסובבים אותו בשביל עוד 5 שנניות בנתיב השמאלי. סתם, באמת מעניין מה אנשים חושבים כשהם נוהגים ככה.

אבל כן, זה סתם הוצאת תיסכול מה שאנחנו עושים כאן. זה כמו להתלונן על השרב בחוץ, בערך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני נוסע הרבה ותאמת שאני תמיד נוהג בימיני גם אם אני על כביש 6 על מהירות 140 ואין רכבים אני בימין, ואז אחרי איזה כמה דקות אתה מגיע למישהו שנוסע באמצעי או בשמאלי מה תעשה לא תמשיך לנסוע? גם יצא לי כמה פעמיים להתעצבן ופשוט לזגזג בהאמצעי ומהימיני במהירות גבוה שירה של רכבים שנוסעים 105-110 על הנתיב השמאל. מסוכן מאוד

פורסם

התופעה פסולה, זה נכון. אבל אתם פוסלים את התופעה בגלל הסיבות הלא נכונות. אני מזכיר שהסיבה לשמירת הימין אינה עניין של זרימת התנועה אלא קודם כל עניין בטיחותי.

הרעיון בשמירת הימין הינו למנוע מעברי נתיב מיותרים, למנוע מצב של נסיעת רכבים במקביל זה לזה, ולאפשר עקיפה מצד שמאל שבו המודעות של הנהג הנעקף לסכנה שמצדו הינה גבוהה יותר (עקב הקרבה למראה השמאלית).

העניין של עיכוב נהגים מהירים יותר המשתמשים בנתיב השמאלי לצורך עקיפה הוא עניין שולי ביחס לזה, ולכן אני לא מבין למה כל כך הרבה כעס יוצא דווקא על הנושא הזניח הזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן, יש על זה הרבה כעס, כי הנתיב השמאלי לא משמש כנתיב עקיפה עבור המוני אנשים, אלא איזה תעודת ביטוח לא הגיונית לזה שהם יגיעו ליעד שלהם קודם, כנראה כי זה נתפס בעייני אנשים כנתיב מהיר ופנוי. היום בצהריים נסעתי במשך מס' קילומטרים באיילון, כשלפני (בנתיב המרכזי) נהג איטי, ב85 קמש ובנתיב השמאלי נהג אחר, באותה המהירות בדיוק. איך אפשר לא להתעצבן במצב כזה? מה לעזאזל גורם לאותו הנהג להתקע בשמאל ממחלף השלום עד קקל? כמה עיוור אתה צריך להיות, כדי לא לשים לב שלא רק שאתה לא עוקף, אתה מונע את האפשרות לעקוף מכל שאר הנהגים על הכביש?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה נכון, אבל זו לא הסיבה העיקרית שאסור לנסוע בשמאל. הסיבה העיקרית הינה הבטיחות. מה שאתה ציינת (העיכוב שנגרם לנהגים המנסים לעקוף) הינו ענין ש ו ל י .

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

סיבה נוספת לתקנה 35 היא שבכבישים מהירים(כביש החוף איילון, ועוד )היציאות למחלפים תמיד בצד ימין,שמירה על הימין תמנע עיכוב של התנועה ע"י נהג שנוהג בשמאלי ונזכר שהוא צריך לצאת במחלף הקרוב...

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

זה שאתם (ואני) כאן בפורום זה הכל טוב ויפה, אבל אתם צריכים להבין ש90% מהארץ לא בפורום הזה, אף אחד לא הסביר להם מעולם על הזולת, הם מעולם לא התעניינו בכך שהם חולקים את העולם עם אחרים, ועל זה שיש כביש מעיבר לעדכוני פייסבוק באייפון שהם מחזיקים כשהם נוהגים.

הם לא מבינים בכלל את המשמעות והמהות של החוק, אין להם שום הבנה של ההרמוניה שאמורה להיווצר בכביש.

עילגות, חוצפה וחוסר מודעות אינה נחלת הנהגים - זה מקובל בכל מקום בארץ.

לדעתי, החוק על שמירת הימין הוא לפני הכל עמ"נ ליצור הרמוניה בכביש, ולהפוך אותו ליותר קל ל'קריאה', ורק אחרי זה למנוע "עיכובים".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...