Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שזוכר לפני כמה זמן העלתי פה בעיה שהאוטו רועד ונותן בומים כאלה בסיבובים כמעט בכל סיבוב

עכשיו זה קורה לפעמים גם במישור

והיום עליתי בעליה של הכניסה לבית זה עליה ממש קטנה ועצרתי כי היה מישהו על המדרכה הורדתי לראשון ועליתי והאוטו פשוט לא עעלה הוא התכבה לי כל פעם

פורסם
למי שזוכר לפני כמה זמן העלתי פה בעיה שהאוטו רועד ונותן בומים כאלה בסיבובים כמעט בכל סיבוב

עכשיו זה קורה לפעמים גם במישור

והיום עליתי בעליה של הכניסה לבית זה עליה ממש קטנה ועצרתי כי היה מישהו על המדרכה הורדתי לראשון ועליתי והאוטו פשוט לא עעלה הוא התכבה לי כל פעם

אני לפחות לא רואה את ההודעה הקודמת. אתה מוכן לציין לי שנתון רכב? בנזין/דיזל? ידני/אוטומט?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
סליחה שכחתי לרשום

סובארו די אל שנת 82 ידנית בנזין

שכחת לרשום את הפרטים החשובים הללו, היסטוריית הרכב לאחרונה:

הוחלפה משאבת דלק לא מקורית, לפני מספר ימים, ההרכבה לא נראית מקצועית, , קים חשד לצנרת דלק קרועה, בשל העובדה שיש ריח חזק של דלק, לאחר ההרכבה, ושאתה נוהג לנסוע עד הטיפה האחרונה של הדלק, בגלל שאתה סטודנט.

הקשב לעצתו של רז, וגש בהקדם חזרה למוסך, שטיפל בהחלפת המשטבה לאחרונה.

וגש לבנק להגדיל את האשראי, כדי לתדלק להבא פול טנק.

וחזור לפורום לעדכון.

נסיעה טובה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...