Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

יש לי בעיה עם האוטו שלי (מאזדה לאנטיס 323). מזה מספר חודשים האוטו התחיל "לקפוץ" על כל בור, פתח או מעמורה בדרך. אבל לא סתם "לקפוץ" אלא גם להשמיע רעש אדיר של מכה בכל "קפיצה" ובכלל כל מי שיושב מאחור, מתלונן על כך שהוא מקבל מכות אדירות מהאוטו במהלך הנסיעה. גם אני, כשישבתי מספר פעמים במושבים באחוריים, הרגשתי ושמעתי בומים מאוד רציניים במהך הנסיעה. לפני כחודשיים-שלושה קמתי והלכתי לעשות מעשה. הלכתי למוסך אחד ושם המליצו לי להחליף בולמי זעזועים (למרות קילומטראז' מאוד נמוך של האוטו). החלפתי, אך הבעיה עדיין לא נפתרה.

האם מישהו מכיר את סוג הבעיה ויכול לעזור לי? ועוד שאלה קטנה: האם ע"י ה"בומים" האלה, אני לא גורם לאוטו איזשהו נזק?

אשמח לשמוע את דעתכם. ותודה מראש לכל העונים.

פורסם

ברוך הבא לפורום, ברור כי בעיית מציקה לך מאוד, ועד כדי כך שדלגת על כללי הפורום. הכותרת אינה מתאימה ולא תקינה. להבא נסה לנסח כותרת התואמת לרוח הפורום (הנחיות נוספות תמצא בהודעה הדביקה בראש העמוד).

לבעייתך, האם נבדקו כריות הבולמים בעת ההחלפת הבולמים? יתכן כי מדובר במשולש או תפוח רופף או אפילו משהו פשוט עד כדי בורג המתלה משוחרר. כנס למוסך מקצועי לאבחון מדויק. תוכל בפורום לקבל המלצות למוסכים רק תציין את איזור מגוריך.

פורסם

יש לי בעיה דומה הייתי רוצה לדעת איזה מוסכים יש באיזור הוד השרון

הרכב הוא מאזדה לנטיס שנת 97 1800 אוטמטי

תודה מראש

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם זה הופיע לאחר החלפת הבולמים. אני כמעט בטוח שישנה אפשרות שהקפיץ לא הוחזר הביתה, אלא הורידו אותו בכניסה.

הבום כרגיל מגיע מהמון מקומות, כמובן שאם תקפוץ עם רכב ישן אתה תסגור מהלך מתלה ותשמע בום.

הזדקנות מערכת המתלים זה דבר מאוד טבעי ונפוץ בעולם הרכב, במיוחד של חלפים חד פעמיים שנועדו לגלגל עוד כסף.

כל ממוסך שמחזיק לומיק יבדוק לך את הרכב.

תשאל מה המצב של ה:

-בוקסות המשולש/זרוע

-המפרק הכדורי המרכזי

-שיבדקו את הקפיץ.

אם אתה מהמשקיעים ישנה בדיקה שזורקים את הרכב מגובה של 40 ס"מ ומתרגמים את התדר ספיגה של מערכת המתלים לפס ירוק זוהר, שמאפשר לתת אינדקציה לגבי אופן הפעולה של המערכת הנ"ל.

כמו כן ניתן לבדוק את קבוע הקפיץ, שזה בעצם האנרגיה שקיימת בו.

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...