Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נשרף לי טוטיר בקומפוננט יש לי של דראגסטאר

רציתי לדעת כמה עולה זוג חדש?

ורציתי לדעת אם בכלל שווה להשקיע כבר במשהו אחר?

ואם כן באיזה אתם ממליצים?

טל.

פורסם

החנות היחידה שאני מכיר שממש מתעסקת "כבד" עם דראגסטר זה קאיה מערכות בבת-ים (מאחורי הבת-ימון)

הייתי פונה אליהם, אולי אפילו מנסה לברר מי היבואן.

אבל - עצה ידידותית

כמובן - זה בא מהטעם האישי שלי בלבד.

לטעמי (אני מדגיש - לטעמי) טוויטרים של דרגסטר חדים עד כדי כאב, חסרי פירוט וממש לא מעבירים סאונד נכון.

זאת יכולה להיות הזדמנות טובה בשבילך לשדרג לטוויטרים קצת יותר איכותיים - ואם הסגנון שלך זה דראגסטר והטעם האישי שלך אומר שאני אדיוט, אז הייתי מציע לך לפחות לנסות ללכת על טוויטרים של הרץ או אטון או MBQ או פוקאל או מאגנט איכותי

רק לא דראגסטר...

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
החנות היחידה שאני מכיר שממש מתעסקת "כבד" עם דראגסטר זה קאיה מערכות בבת-ים (מאחורי הבת-ימון) OMG

הייתי פונה אליהם, אולי אפילו מנסה לברר מי היבואן. זה כן. אבל לפנות אליהם בתור אחראיים למשהו זה לא. ממש לא.

אבל - עצה ידידותית גם לי יש

רק לא דראגסטר... רק לא קאיה מערכות

בהצלחה! כנ"ל

החנות הזאת פשוט עושה התקנות של שקל (חויתי על בשרי וחבל!). לברר מי היבואן זה כן. להתקרב לשם, אני מציע שלא. :evil: :evil: :evil:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ורציתי לדעת אם בכלל שווה להשקיע כבר במשהו אחר? כן , בוודאי.

ואם כן באיזה אתם ממליצים? מתקין איכותי .

טל.

אני חושב שההשקעה הטובה בשבילך היא מתקין מקצועי (כמו : דני , עופר )

אתה לא חושב שכדאי שתבדוק למה נשרפו לך הטויטרים ?

אתה רוצה לקנות זוג חדש ולגלות שההתקנה/כיוונים/מגברים גורמים לטויטר להישרף?

לא חבל ?!

אני פונה אל הלב שלך , תבדוק את המערכת,את ההתקנה , והכיוונים של המתקין לפני שאתה מוציא עוד זוג טויטרים מהשקית.

מידן.

ZZR

פורסם

אף פעם לא אמרתי שקאיה מערכות אחראיים על משהו

גם לא אמרתי שהם יבואנים

אמרתי שהם היחידים שאני מכיר שמתעסקים הרבה עם הסחורה שלהם - הבנת הנקרא.

אין לי מושג לגבי טיב ההתקנות שלהם זה גם לא מעניין אותי כי אני מתקין לעצמי את הכל לבד.

הדבר היחידי שקניתי אצלם היה ה HU שלי ובזמנו הם עשו לי עליו מחיר באמת לא רע עם שלוש שנים אחריות.

מעבר לזה - אין לי היכרות נוספת איתם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוספורס, אני הבנתי את מה שרשמת, רק הבאתי את חוות הדעת שלי עליהם :evil: :evil: :evil: (זה עליהם לא עלייך).

לא סתרתי את מה שאמרת ולא התנגדתי למה שאמרת. רק הוספתי. לא להתעצבן.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על התגובות

עדין לא הבנתי על איזה טוטרים אתם ממליצים אחרים?

או שלשים שוב פעם דראגסטאר?

לגבי ההתקנה אני יבדוק אותה שנית

אני לפי דעתי צריך לכוון את המערכת בדחיפות על פי מה שהמקין כיוון לי

לא אהבתי את השמיעה

אני צריך לכוון מחדש

ואולי אני יכוון במפגש הבא שיהיה

אשמח אם אחד מחברי הפורום שיכוון לי כי יותר מבינים ממה שאני מבין מה שבטוח

כי אין לי זמן כל כך להגיע כרגע בגלל הצבא

אשמח לשמוע עוד תגובות והמלצות

טל.

פורסם

רצינות חברה

אם טיוטר הלך זה רק אומר שהסט שלך גוסס מבומן המילה !

תחליף טיוטרים לבד אם אין תקציב גדול טיוטרים של מורל הם בתקציב לכולם וחס וחלילה לא טיוטרים במבצע ב- 10 ש"ח

ועוד עצה לחבר נורה של 5W לטיוטר, ככל שהנורה מאירה חזק אז הכל O.K אם האור דואך אז המחלה התחילה

- יש רופא בסביבה ?

רמקולים זה לא לכל החיים !

• תוכן חדש...