Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה ולא מזמן יש לי רישיון אני מחזיק הונדה סיוויק 2004 עכשיו אני עם המערכת המקורית שלה ולפי מה שהבנתי אי אפשר להתקין פאנל אחר וחובה להשאר איתה גם תאמת אני מעדיף להשאר עם הפנאל הזה אני דיי מרוצה ממנו.

עכשיו הסכום שיש לי זה 6 אלף אל תשכחו בלי פנאל אני רק מעוניין במגבר קומפוננט ושאר הרמקולים.

אני מתחיל ואין לי שום מושג בתחום דרך אגב תעייצו לי גם על מתקין מקצועי שיעשה את העבודה כמו בנאדם מאזור המרכז.

אני מעדיף לקנות מהאינטרנט כי בהרבה יותר זול שם אז תביאו לי קישורים.

מאוד חשוב לי שיהיה מערכת על רמה כי 6 זה נראה לי מספיק מאוד למערכת על רמה ומבקש עזרה מאחד שוותיק בתחום.

תודה!

הסאב הזה סתם זרוק אצלי בבית:

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=471764

פורסם

בתור התחלה אני מיעץ לך למכור את הסאב הזה ולהוסיף עוד לתקציב..

בעיקרון אם אתה רוצה להישאר עם הקונסולה המקורית אתה צריך לקנות מנחת שאליו יחובר המגבר( או יותר ממגבר אחד...)

בקשר לקומפוננטים ולסאב אתה צריך ללכת לחנויות ולשמוע ורק אז לפי האוזן להחליט אך ורק לפי השמיעה שלך..

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

• תוכן חדש...